Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularda duygusal tepkiler gösterebileceğiniz bir gün. Kendinizi duygusal yönden aktif ve güçlü hissedebilirsiniz.

Meslek yaşantınızda çalışkanlığınızla dikkat çekebileceğiniz bir gün. Amirlerinizle iyi ilişki kurabilir, onlara kendinizi ispatlama fırsatı bulabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan da destek bulacaksınız.

Parasal konularda çok dikkatli davranabileceğiniz bir gün. Parasal kaynaklarınızı değerlendirme konusunda önemli bir girişiminiz olabilir ve bu konuda sevmediğiniz birisinden yardım istemek zorunda kalacaksınız. Dikkat . Aşırı çalışmanın size iyi geldiğini düşünseniz de sağlığınızın bundan olumsuz etkilenebileceğini unutmayın.

Masaya yatırdığınız sorunlara daha mantıklı eğilmeniz gerekiyor. Bugün problemlerinizin çözümünde duygusallığı bırakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinize yönelmeniz beklediğiniz tepkileri alıyor. Ama buna duyduğunuz ihtiyaç çok ortada. Sosyal yaşamınızın sizin için yeterince verimli olmadığı şeklinde yargılarınız var. Çok yakınınızdaki birisiyle ikinizi de çok üzen bir kırgınlığı ortadan kaldırmak için uğraşıyorsunuz. Bu konuda diğer arkadaşlarınızdan destek isteyeceksiniz. Bu akşam bu konuyla ilgili bir ziyaretiniz olabilir.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Çarşamba günümüz saat 07:21 Ay-Kuzey düğüm kavuşumuyla başlıyor. Kendimize güvenerek, inanarak bir yol ve bir hedef belirlememizde etkili oluyor. Tabii ki zorluklar hayata dairdir. Ancak kişi, cesaretle ilerlediğinde her türlü engelin üstesinden gelerek başarılı olabilir. Saat 16:29 Ay-Mars görünümü, mesleki konularda güven duygunuzu ve bulunduğunuz ortamda egonuzu bir hayli önde tutmanız anlamına geliyor. İnsanların sizin liderliğinizi, gücünüzü, hedefinize kilitlendiğinizde nasıl da başarılı olduğunuzu görmelerini istiyorsunuz. Hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sizi güçlü kılacak, geleceğinizi teminat altına alacak işlere ihtiyacınız var. Bu yüzden de azimle çalışmaya devam. Sizi eleştirenlere veya hakkınızda konuşanlara gereken cevabı, başarınızla veriniz. Kaldı ki, sizin adım attığınız bir işte başarısız olmak enderdir. Saat 21:37 Ay-Jüpiter görünümü,hayatınızla ilgili konularda biraz endişeleriniz olabilir. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek istersiniz. Ancak koşullar yorucudur. Tam hallettim derken birçok gereksiz ayrıntıyla, insanla uğraşmak durumunda kalırsınız. Bu durumda bir mola vermek, dinlenmek iyi gelecektir. Günün güzellikleri yüzünüzü güldürsün. Gönülden sevgilerimle,

28 Şubat 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tavırların çevrenle sorun yaşamana sebep olabilir. Bir arkadaşından sevindirici haberler alacaksın.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer konusundaki beklentilerinizi gerçekleştirmek için daha fazla beklemeyi düşünmek yerine artık harekete geçmeli ve bu konuda gereken hünerleri ve farklı yeteneklerinizi göstermekten çekinmemelisiniz. Sizleri durduran şeyin belki ne olduğunu sizde bilmiyor olabilirsiniz Ancak şunu da bilmelisiniz ki bir şeylere karar vermek için her zaman bir adım atmak yeterlidir. Bu cesareti gösterip kendinizi yüreklendirdiğiniz anda başarı sizin için kaçınılmaz olacaktır. Disiplin gerektiren konularda karşı tarafın sizi yanlış anlamasını engellemek için kendinizi yeteri kadar göstermelisiniz.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumluluklarınız ve annenize dair konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı gelişmelerin omuzlarınızdaki yükü artırdığını hissedebilirsiniz. Özellikle anne ile ilgili konularda daha anlayışlı davranmanız gerekebilir. Bugün yeni kararlar alırken sakin kalmaya, akılcı olmaya ihtiyacınız var. İş ortamınızdaki kadın figürlerin ani duygusal tepkilerine karşı hazırlıklı olun.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün alacağınız bir haberle duygularınız yükselecek. Heyecanlı ve huzursuz bir hal içine girebilirsiniz. Duygularınızı denetim altına almalı ve olayları gereğinden fazla büyütmemelisiniz. Bugün kendinizi ve içinde bulunduğunuz durumu gözden geçirebilir ve şartlarınızı sorgulayabilirsiniz.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43?de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte kariyer alanınız vurgulanırken, bu süreçte kariyerinizde yeni başlangıçlar yapmaya konsantre olabilir, kendi içinizde çalışmalarınız ve kariyer hedeflerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Mars?ın yeni aya karesi ile, aile büyükleri, kurumlar ve patronlarla ilişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken ve olası problemlerin size yansıyabileceği bir süreç sözkonusu iken, ilişkilerinizde ya hep ya hiç vurgusu ön plana çıkıyor olacak. Yeniay haftasında vereceğiniz kararlar, Satürn?ün Merkür ve Venüs ile yapacağı uyumlu görünümlerle desteklenirken, bu süreçte yabancı bir ülkeye gidebilir, yurtdışına yerleşmeyi düşünebilir, sizden uzak bir şehir veya ülkede olan birisi ile flört etmeye başlayabilir, basın yayın, müzik ve eğitim alanlarında daha çok para kazanabilir ve bunlardan faydalanabilir, hayatınıza katkısı olacak yeni eğitimler alabilirsiniz. Hafta genelinde ilişkilerinizde sorun olan konuları zorlamamak ve zamana bırakmak faydalıyken, sorunsuz devam eden ilişkilerde birçoğunuz bu süreçte evlenmeye karar verecek ve yalnız olanlarınız da yeni bir ilişkiye başlıyor olacaksınız.

28 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir işinizi bitirmeden diğerine geçmeyin. Aşk hayatınızda oldukça romantik ve hayalperest etkiler altında olacaksınız. Aile hayatınıza daha çok özen göstermeniz gerekiyor.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile üst oktav gezegeniniz Plüton arasında meydana gelecek güçlü etkileşim sevdiğiniz kişi ile hayatınızı dönüştürmeye neden olacak kararlar almanıza zemin hazırlar. Ayrılmak ya da birleşmek ya da bir arada yaşamak gibi radikal kararlar kapınızı çalar. Uzun zamandan beri sonuçlanmayan olayların teker teker nihayetlendiğini göreceksiniz. Her bitiş bir başlangıçtır.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Normalde ketum olmanıza rağmen, bugün konuşmak, çevreyle açık bir iletişim içine girmek isteyebilirsiniz. Kuracağınız diyaloglar, hem sizi, hem de karşınızdaki kişileri tatmin edecek, sıcak bir iletişim niteliği taşıyacaklardır.

28 Şubat 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 34" R
Ay
Terazi
03° 20' 55"
Merkür
Boğa
03° 55' 11"
Venüs
Boğa
23° 40' 53"
Mars
Koç
13° 50' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 27"
Satürn
Balık
17° 59' 58"
Uranüs
Boğa
23° 24' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 37"
Lilith
Başak
25° 22' 51"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>