Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona yaşadığınızyoğunluğunu, gerginliklerinizi anlatarak ilişkinizi yeniden yumuşatmak istiyorsunuz. Çünkü bazı suçlarınız var. Bu geceki yemek özür dilemek için size fırsat yaratacak.

Önümüzdeki haftanın yarısında biraz rahata kavuşacaksınız. İşlerin kısmen de olsa yavaşlaması size nefes aldıracak. Yorgunluğunuzu,stresinizi dışarıya bile taşıyorsunuz. Bir izin koparmanın yollarını aramalısınız.

Bir para beklentiniz var. Bu konuda boşuna umutlanıyorsunuz. Fakat para durumunuzda geçici de olsa bir ferahlama var. Bunu geride bıraktığınız ödemeler sağlamış görünüyor. Yeni ödemelere kadar rahatsınız.

Yanlış yorumlar sizi çok başka yerlere götürecek, tanık olduğunuz bir olayı çok gerçekçi bir biçimde ele almalısınız

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi zamanlama yapamadığınız bir konuda sıkıntılar yaşayacaksınız. Bugünübaşında geçirmenin verdiği sıkıntıyı akşam bir dost masasında atacaksınız. Üstüne gitmekten çekindiğiniz bir konu, siz çekingen davrandıkça gündemde kalıyor. Bununla ilgili yapabileceğiniz fazla bir şey olmadığını düşünmek istiyorsunuz. Yakın zamanda gözünüzde tüten bir arkadaşınıza kavuşacak ve çok sevineceksiniz. .

29 Eylül 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 01:34 Ay-Mars görünümü, yeni düşünce akımlarından ziyade geleneksel ve denenmiş yöntemlerle çalışmayı tercih etmeniz anlamına gelebilir. Meraklılığınız, zihinsel aktiviteniz ve girişimleriniz tamamen sorumluluklarınızla birebir alakalı olarak gün boyu devam edebilir. Problemlerinizi mantıklı bir şekilde çözmeniz son derece önemlidir. Ailevi sorumluluklar üzerinizde baskınlık oluşturabilir. Problemlerinizin çoğu, sizi ve bizzat ailenizi yakından ilgilendirebilir. Saat 05:26 Ay-Pluto kavuşum etkisinde, kişi kendine ait sınırlarını korumaktan yana. Bazı ters giden durumları bile olgunlukla karşılayabilir veya böyle karşılaması doğru olur. Zaten hatasız ve önyargısız bir şekilde durum ve insanlara yanaşırsak biliniz ki, huzurunuz kaçmaz. Gün boyunca gülümseme yüzünüzden eksik olmasın. Her şey içinizden geldiği gibi, gönlünüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

29 Eylül 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hızlı bir gün seni bekliyor. Kariyerinle ilgili farklı insanlarla tanışabilir; yeni fikirler edinebilirsin.

29 Eylül 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Borç alacak dengenizi güzel bir şekilde oluşturacağınız iyileştirici etkiler gündemde. Beklediğiniz finansal kaynakları alabilirsiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişiler gündeminizi oluşturabilir. Yazışma ve konuşmalarda daha özenli olmanızda fayda var. Sorumluluklarınızı yönetmek için mücadele içinde olabilirsiniz. İşlerinizi yaparken kendinizi ifade etmek önem kazanabilir. Değişik konulara ilgi duyabilirsiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize olan güveninizin yükseldiğini hissederek güne başlayacaksınız. Sürprizler sizi heyecanlandıracak. Yapabileceğinizden daha fazlasını yapabilmek için büyük bir gayret içinde olabilirsiniz. Ancak kendinizi fazla zorlamasınız iyi olacak. Acelecilik yüzünden ufak tefek kazalar olabilir. Gün içinde ilginç teklifler ile karşılaşabilir, değişik projeler yapabilirsiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer vehayatınızda muazzam fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bugün, çalışmalarınızla ön plana çıkan kişi olurken, kurumlar, patronlar ve ailenizden destek alabilir, toplum içinde kendinizi yüksek ve parlak bir enerji ile ifade ederek öne çıkabilirsiniz. İlişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bugün, bir karar vermeden önce ruhunuzun bunu onaylayıp onaylamadığını iç sesinize sormanız ve iyice düşünerek karar vermeniz faydalı olacaktır.

29 Eylül 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hem uzak hem de yakın çevrenizle iletişim kurma konusunda etkili olacağınız bir gün sizi bekliyor. Pratik yanınıza güvenebilirsiniz. Yarım bıraktığınız, tamamlanmayı bekleyen ya da henüz bir türlü başlayamadığınız birçok işi bugün halledeceksiniz.

29 Eylül 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat ederken kardeşle olan bağınızı korumak istersiniz. Ayrıca yazarlık ruhunuz tetiklenir.Bir dil ya da muhasebe kursuna kayıt yaptırırsınız. Anne ve aileyle ilişkilerde zorlanmalar görülür. Ciddi meseleler konuşmak, ciddi çalışmalar yapmak için harika bir gün.

29 Eylül 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

29 Eylül 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 57' 05" R
Ay
Terazi
12° 05' 19"
Merkür
Boğa
04° 56' 13"
Venüs
Boğa
24° 35' 12"
Mars
Koç
14° 24' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 52"
Satürn
Balık
18° 02' 51"
Uranüs
Boğa
23° 27' 20"
Neptün
Balık
29° 25' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
21° 40' 49"
Lilith
Başak
25° 27' 45"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>