Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona duyduğunuz büyük kızgınlığın yanında, garip bir şekilde çekiciliğinin arttığını da hissediyorsunuz. Sevgiliniz arada bir sergilediği değişik davranışları, itici bir cazibe gibi çelişik yaşıyorsunuz.

Mesleki yeterliliğiniz, çalışma azminiz ve moral durumunuz açısından bir engeliniz görünmüyor, işlerinizi yoluna koyabilmeniz için sadece zamana ihtiyacınız var.

Harcama konusundaki zaaflarınızı, karakteristik özellikler olarak kabullenmiş gibisiniz. Değişme niyeti içinde de görünmüyorsunuz. Yakında sıkı, sıkı sarılacağınız bazı para haberleriniz olabilir.

Sadece kendinizle paylaştığınız probleminizi size en yakın olanlarla paylaşmamanız halinde, hayatınızın sorunu haline gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok ilgilendiren bir gelişme, örümcek ağı gibi çevrenizi örüyor. Bugünlerde antenleriniz tümüyle açık olmalı. Yapmayı düşündüğünüz gezi, havalar soğudukça düşe dönüşüyor. Bazen hayatı bir oyun gibi görüyor ve bu oyunu yalnız oynuyorsunuz. Etrafınızdaki insanlar bir anda anlamlarını yitirebiliyorlar, insanları yok sayabiliyorsunuz.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Çarşamba günümüz Ay-Koç burcu geçişiyle başlıyor. Bugünortamında veya ailenizle aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir. Herkes kendince haklıdır ve hiç kimse bir başkasını düşünmez. Üzerimize geliniyor gibi hissederiz. Saat 08:22 Ay-Güneş görünüm etkisi altında, zorunluluklar, özgür hareket edememek bizi yorar. Maddiyat ve işle alakalı konular üzerinde bir hayli dururuz. Gün boyu yüreğiniz mutlulukla coşsun, her şey gülüşünüzle aydınlansın. Gönlümce sevgilerimle,

29 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gergin konuşmalar gündeminde. Bir hata seni sinirlendirmeye yetebilir. Bazı planların iyi gitmeyebilir.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun vadeli düşünmelisiniz. Bir yatırım danışmanı veya finansal planlamacıyla konuşmak için akıllıca bir gün olabilir.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda büyüme kaydetmek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde sıkı çalışabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmelisiniz. Duygusal konularda zorlanmalar olabilir. Teknik işleri çözümlemek için uygun bir gündesiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gündelik yaşamınız, rutininiz ve çalışma ortamınızda oldukça hareketli ve aktif bir gün geçirebilirsiniz. Detaylar, hesap işleri konusunda fazla aceleci davranmamaya çalışmalısınız, dikkatsizlik hata yapmanıza yol açabilir.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi iyi hissedecek ve yeni atılımlarda bulunacaksınız. Sevdiğinizin desteği ve yakınlarınızın yardımıyla isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Fırsatları değerlendirmek için uygun zaman.

29 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle kuracağınız güçlü bağlar işinize yarayacak. Aşk hayatınızda keyifli ve etkili bir gün sizleri bekliyor. İş hayatınızda son derece güzel oluşumlar altındasınız.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Satürn kavuşumu para ve kazançları temsil eden 2. evinizde gerçekleşiyor. Uzun zamandır yürüttüğünüz bir projenin son aşamasına gelmiş olabilirsiniz. Diğer yandan kendi şirketinizi kurmak için harekete geçmek istersiniz. Bütçenizi gözden geçirerek, ayağınızı yorganınıza göre uzatın.

29 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

29 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 53' 20" R
Ay
Akrep
06° 25' 06" R
Merkür
Boğa
07° 49' 51"
Venüs
Boğa
27° 03' 47"
Mars
Koç
15° 55' 47"
Jüpiter
Boğa
28° 56' 22"
Satürn
Balık
18° 10' 29"
Uranüs
Boğa
23° 34' 19"
Neptün
Balık
29° 27' 46"
Plüton
Kova
02° 01' 23"
Chiron
Koç
21° 46' 44"
Lilith
Başak
25° 41' 09"
True Node
Koç
14° 54' 02"
Son Güncelleme : 21/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>