Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorumluluklarınızla ilgili kendinizi kolay aklayabiliyorsunuz. Ondan beklediklerinizin biraz abartılı olduğunu kabul etmeniz gerekiyor. Tek taraflı bakıyorsunuz.

Bugün bazı teklifler sizi ilgilendirecek. Yakın geçmişte problem yaşadığınız bir konu yeniden önünüze gelebilir. Bununla ilgi yeni araştırmalarda yeni bilgilenmeler içine gireceksiniz.

Çevrenizdeki pozitif düşünceleri iyi tespit etmeniz gerekiyor. Son günlerde yaşadığınız talihsizlikler kalıcı değil. Yanıltıcı değerlendirmeler yatırım konularında yanlış seçimler yaptırabilir.

Henüz sizi tedirgin etmeyen bir gelişme, beklenmedik gelişmelerle karşınıza çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bugünlerde yeni sorumluluklardan sakınma ihtiyacı duyuyorsunuz. Yapıcı bir gününüzde olmanıza karşın, eşitsiz uygulamalar sizi bugün biraz tepkimeci gösteriyor. Kazançlı çıkabileceğiniz görüşmeleriniz var. Engellendiğinizi düşündüğünüz konularda tahmin yürüttüğünüz zararlar söz konusu değil. Daha rahat davranışlara girmeniz gerekiyor.

3 Nisan 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 00:01 Ay-Kuzey düğüm görünümü, planladığınız şekilde hareket etmenin önüne geçebilir. Toplumsal ilişkiler,hayatı, ailenizle olan bağınızı sorgularsınız. Bir çok meselenin sizi yorduğunu düşünürsünüz. Saat 05:34 Ay-Neptün görünümü, ilişkinizle alakalı konularda veya genel olarak aşk hayatınızla ilgili meselelerde aklı başında düşünmeniz gerektiğini söylemektedir. Hayatın keyifli yanlarını hissetme arzunuz bu etki altında gayet yoğundur. Saat 17:09 Ay-Pluto görünüm etkisinde dışa güçlü görünme arzunuz yoğundur. Çekiciliğiniz size apayrı bir hava katabilir. Eğer ilişkinizde dengeler sarsılmışsa ve buna sebep karşı taraf ise, kıskançlık ve ele geçirme arzunuz daha da yoğunlaşır. Saat 19:06-4 Nisan saat 09:55 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Duygularınızı anlamakta veya kabul etmekte zorlanan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Çevrenizle aranıza belli bir mesafe koyabilirsiniz. Bu biraz da kendinizi koruma dürtünüz gereği yapılan otomatik bir tavırdır.

3 Nisan 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finansal yatırımlara dikkat! Değer verdiğin kişiyle aranızdaki bazı sorunlar geri adım atmana neden olabilir.

3 Nisan 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel görünümünüzü değiştirmek ve kendinizi güzelleştirmek uğruna yeni adımlar atabilir ve bir an önce değişime gitmek yolunu deneyebilirsiniz. Bugün aşk hayatınızla ilgili oluşan ani sorunları tolere etmek durumunda kalabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyi incitmemek adına bazı kırıcı sözler söylemekten çekinmelisiniz. Aksi takdirde aranızdaki ipler gerilebilir.

3 Nisan 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapacağınız konuşmalar, görüşmeler sizi etkileyebilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylar üzerinde durabilirsiniz. Bazı konularda hayal kırıkları yaşayabilirsiniz. Hassas olduğunuz konuları akışına bırakmak daha iyi olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar meydana gelebilir. İşlerinizi tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz.

3 Nisan 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışarıdan destek bekleyerek çıktığınız yollar sizi zorlayabilir. Hiçbir desteği garanti olarak görmemelisiniz. Bugün sizin için ektiğinizi biçme zamanı olabilir.

3 Nisan 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00?dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

3 Nisan 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılıkla ve sanatla ilgili bir işiniz varsa, bugün olumlu etkiler altında olacaksınız. İş hayatınızın yoğunluğundan keyifli ortamlarda vakit geçirmeyi ıskalayabilirsiniz.

3 Nisan 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün haberleşmelerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Yanlış anlamalardan kaynaklanacak sıkıntılı durumlara karşı tedbirli olun. Sakin ve dikkatle anlatılanları dinlemeli, yanlış anlamalara izin vermemelisiniz.

3 Nisan 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

3 Nisan 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 18' 10" R
Ay
Akrep
11° 43' 41" R
Merkür
Boğa
08° 28' 13"
Venüs
Boğa
27° 35' 32"
Mars
Koç
16° 15' 23"
Jüpiter
Boğa
29° 02' 27"
Satürn
Balık
18° 12' 04"
Uranüs
Boğa
23° 35' 49"
Neptün
Balık
29° 28' 19"
Plüton
Kova
02° 01' 10"
Chiron
Koç
21° 47' 59"
Lilith
Başak
25° 44' 00"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 22/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>