Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yıpranmış sinirlerinizle, uzun zaman yeni bir denemeye hazır olamayacakmış gibi görünüyorsunuz. Aşksız ama dingin bir yaşam, sizi bugünlerde sanki cezp ediyor gibi.

Çok yakın bir zamanda sorunlarınız için bazı kapıları çalacaksınız. İşyerinizle ilişkinizi kesme düşünceniz aile içinde tepki alsa da, birtakım kökten kararlar için çok hazır görünüyorsunuz.

Bir iki ödemenizi erteletme isteğinizde güçlükle karşılaşmayacaksınız. Önümüzdeki günlerde şansınızda bir parlama görünüyor. Kenarda duran paranız bugünlerde çok işinize yarayabilir.

Bir yakınınızın başarılarından duyduğunuz mutluluğu, ona daha belirgin tavırlarla gösterebilirsiniz. Övgünün bazı insanların başarılarını pekiştireceğini göz ardı etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi tanıyamadığınız birtakım davranışlarınız sizi düşündürüyor. Sonradan edinilmiş bir huy olduğuna inanmanız yeterli olmayacak, bu davranışlardan kurtulma çabalarına gireceksiniz. Oldukça zeki biri olmanıza karşın, iyimserliğiniz yüzünden suiistimal edilebiliyorsunuz. Bugün bununla ilgili sorgulamalarınız olabilir.

30 Aralık 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 03:12 Ay-Pluto kavuşumunu gayet olumlu buluyorum. Herhangi bir konuda derinlikli düşündüğünüzde tahminleriniz gayet doğru çıkar. Bir insana şöyle bir baktığınızda, onun kim olduğunu gayet iyi sezinlersiniz. Düşüncelerinizi dışa karşı pek belli etmezsiniz. Ancak başkaların aklından geçenleri okursunuz. Saat 10:19 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşacak sert görünüm, dışarıya karşı kendinizden emin bir kişi profili çizmenize rağmen, isyana yatkınsınızdır. Saat 11:07-31 Aralık 04:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yarım kalan işleri bitirmek, çevrenizle iletişimde sakin olmak yararlıdır. Ancak bir sorunu çözebilmek için tartışmaya kalkışmak yanlış olur. Bilgisayarınızı kontrol etmekte fayda var. Randevularınızı tekrar gözden geçirmek gerekir. Bir de duyduğunuz haberlere, olan biten her şeye mantıklı yaklaşalım ki, yanılmayalım. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

30 Aralık 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkna etmek konusunda başarılı olduğun bir gündesin. Önemli bir konuya tam anlamıyla odaklanabilirsin.

30 Aralık 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İleriye dönük planlarınızı daha net şekillendirebilirsiniz. Bu arada yeteneklerinizi de ön plana çıkarmalısınız. Evde çalışıp, daha yaratıcı fikirler üretebilir ve bundan kazanç elde edebilirsiniz. Günün Atmosferi:Sabahın erken saatleri biraz sıkıntılı geçebilir. Öğle saatlerinde ise daha çok belli belirsiz konular ekseninde karamsarlık, kararsızlık ve kafa dağınıklıkları gündeme gelebilir.

30 Aralık 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda yazışmaların ve konuşmaların yoğunluğundan kendinize zaman ayırmakta güçlük çekebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Hayatınızda yeni başlangıçlar olabilir. Hassas olduğunuz konularda daha fazla güvene ihtiyaç duyabilirsiniz.

30 Aralık 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinizi bile kaldırmak istemiyorsunuz bugün. Bir yanınız da mücadeleci istekleriniz için güç topluyor adeta. Siz her zaman zoru seviyorsunuz. Zafer sizin olacak.

30 Aralık 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken yakın dostlarınız, partneriniz veya eşinizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olacağı bugün ilişkilerinizde ılımlı davranmanız faydalı olacak. Mutlu yıllar.

30 Aralık 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimsel konularda hızlı kararlar karşınıza gelecek. Merkür'ün gerilediğini düşünürsek çok önemli adımlardan kaçınmalısınız.

30 Aralık 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizden soyutlanmak ve özgür yaşamak için planlar yapmak isteyebilirsiniz. Dolayısıyla onları da incitmeden özgürleşmenin yollarını aramalısınız. Teknolojik ev gereçleri alma arzusu taşıyabilirsiniz. Bugün mümkünse sonradan pişman olmanızın muhtemel olacağı bir karara varmadan önce iyi düşünmeli ve koşulları ölçmelisiniz. Toplumsal olarak sizi öne çıkarabilecek fırsatlara sahipsiniz. Arkadaş ortamlarınıza liderlik edebilirsiniz. İş ağınızı genişletmek için çok önemli bir sürece başlıyorsunuz. Kardeşlerle diyaloglar zenginleşecektir.

30 Aralık 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

30 Aralık 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 33' 27" R
Ay
Başak
12° 40' 44"
Merkür
Boğa
01° 35' 24"
Venüs
Boğa
21° 31' 44"
Mars
Koç
12° 30' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 52' 41"
Satürn
Balık
17° 52' 58"
Uranüs
Boğa
23° 18' 42"
Neptün
Balık
29° 21' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 25"
Chiron
Koç
21° 33' 21"
Lilith
Başak
25° 11' 13"
True Node
Koç
14° 53' 37"
Son Güncelleme : 17/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>