Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yıpranmış sinirlerinizle, uzun zaman yeni bir denemeye hazır olamayacakmış gibi görünüyorsunuz. Aşksız ama dingin bir yaşam, sizi bugünlerde sanki cezp ediyor gibi.

Çok yakın bir zamanda sorunlarınız için bazı kapıları çalacaksınız. İşyerinizle ilişkinizi kesme düşünceniz aile içinde tepki alsa da, birtakım kökten kararlar için çok hazır görünüyorsunuz.

Bir iki ödemenizi erteletme isteğinizde güçlükle karşılaşmayacaksınız. Önümüzdeki günlerde şansınızda bir parlama görünüyor. Kenarda duran paranız bugünlerde çok işinize yarayabilir.

Bir yakınınızın başarılarından duyduğunuz mutluluğu, ona daha belirgin tavırlarla gösterebilirsiniz. Övgünün bazı insanların başarılarını pekiştireceğini göz ardı etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi tanıyamadığınız birtakım davranışlarınız sizi düşündürüyor. Sonradan edinilmiş bir huy olduğuna inanmanız yeterli olmayacak, bu davranışlardan kurtulma çabalarına gireceksiniz. Oldukça zeki biri olmanıza karşın, iyimserliğiniz yüzünden suiistimal edilebiliyorsunuz. Bugün bununla ilgili sorgulamalarınız olabilir.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 02:43 Ay- Chiron olumlu yansıması, ilişkinizle alakalı problemlerin düzeltilmesi ve düzene sokulabilmesi anlamında şifalıdır. Zaten Ay-Boğa burcu geçişlerinde huzur ve güvenlik olgusu son derece önemlidir. Eğer problem varsa ortaklaşa çözümlenmelidir. İlişkiniz yoksa, kendinize şöyle bir dışarıdan bakmanız faydalı olur. Güvenliğiniz, maddi konular, çevre değişimi,girişimleri yine ön planda olacak. Saat 11:30 İkizler burcunda ilerleyecek, iki yönlü düşünmenize neden olur. Hangi tercihin sizin için doğru olup olmayacağını saptamakta zorlanabilirsiniz. Mutluluk dolu bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

30 Aralık 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailen de seni anlamakta zorlanıyor. Bugün bir adım atarak onlarla uzlaşma yoluna gidebilirsin.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiklerinizle güzel bir zaman geçirme vakti geldi. Sosyal olmak bugün size iyi gelecektir. Kırıcı olmak hoşunuza gitmeyen bir durumken şartlar sizi bu noktaya getirebilir. Düşünerek konuşmanız sonrası bir pişmanlığı önleyebilir.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde ortaklaşa bir konu üzerinde hassas davranabilirsiniz. Gün içinde zihinsel açıdan daha fazla çift durum ortaya çıkabilir.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün gelecekle ilgili endişeleriniz fazlası ile yüksektir. Gereksiz endişeler sadece huzursuz olup huzursuz hissettirmenize neden olacaktır. Sakin kalmalı ve duygularınızı ifade ederken gerçeklerden uzaklaşmadan hareket etmelisiniz. Bekar Akrepler sizlerde bugün heyecanlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerinden itibaren daha aktif, hırslı ve mücadeleci olabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal gerilim ve stresten uzak durmaya çalışarak, elinizde tamamlanması gereken işlere odaklanabilirsiniz, yüksek konsantrasyon kapasitenizden yararlanmalısınız.

30 Aralık 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruhsal konulara ilgi duyacaksınız. Ortak parasal işlerinizde yanıltıcı etkilere karşı dikkat etmelisiniz. Yakın çevrenizle ve ailenizle birlikte vakit geçirmek önem kazanacak.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yılın son hafta sonunda ortaklarınızla yeni yatırımlar için sözleşme imzalayabilirsiniz. Ortak paylaşımlar, miraslar, eşinizin kazancıyla ilgili yeni konular gündeme gelir. Şimdi sizi zorlasa da ileride bu girişimlerin olumlu geri dönüşlerini elde edersiniz. Borsa ve spekülatif yatırımlar için işin uzmanlarından destek alacağınız bir gündesiniz.

30 Aralık 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

30 Aralık 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 37' 35" R
Ay
Terazi
20° 28' 47" R
Merkür
Boğa
05° 55' 35"
Venüs
Boğa
25° 26' 57"
Mars
Koç
14° 56' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 48"
Satürn
Balık
18° 05' 33"
Uranüs
Boğa
23° 29' 46"
Neptün
Balık
29° 26' 02"
Plüton
Kova
02° 02' 02"
Chiron
Koç
21° 42' 53"
Lilith
Başak
25° 32' 25"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 20/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>