Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birkaç zamandır aşk konusundaki değişik bakışınız sizi de şaşırtıyor. Gündelik sorunları duygusal yaşamınızdan uzak tutmayı iyi bildiğinizi düşünüyorsunuz. Ama sergilediğiniz esneklik bir ölçüde abartılı görülebiliyor.

Değerlendirebilecek koşullarda olmadığınız için, alacağınız haberleri güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz. Bugün beklenmedik sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir.

Biraz daha dikkatli harcamalar yapmanız gerekiyor. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız. Çok yorularak, güç koşullarda kazanıyor, ama kolay harcıyorsunuz.

Tanık olacağınız bir olayla canınız sıkacak. Bunu ilgili insanlara yakıştıramayacaksınız. Bu nedenle bir, iki kişiyle ilgili düşünceleriniz değişebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşam coşkunuz engellenemez boyutlarda. Bu yanınızı yeterince tatmin edememek, sizde dönemsel küçük bunalımlara yol açabiliyor. Yeterince bilgilenmeden bir meselenin üzerine fazla gideceksiniz. Bugünlerde içinizde hissettiğiniz boşluğu özel uğraşlarla doldurma arzusundasınız. Bu isteğiniz dönem, dönemengeliyle karşılaşabilir.

30 Mart 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

03:04-04:45 aralığında bugün Ay boşlukta kalacak. 04:45 itibariyle hareketini Kova burcuna geçerek sürdürecek olan Ay, aile ve ev konularınıza ışık tutacaktır. Erken zamanlarda etkisini gösteren Ay ve Uranüs arasındaki sert açı aile içerisinde beklenmedik durumların meydana gelmesine neden olabilir. Konu her ne olursa olsun en önce sizin sakin olmanız olayları yatıştıracaktır. Günün devamında bu riskli etki yerini olumlu gelişmelere bırakıyor. Evinizin içinde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Ufak bir değişiklik bile size pozitif bir enerji verecektir.

30 Mart 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İddialı kararlar alıyorsun!Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Resmiyet gerektiren ilişkilerinde mesafesiz tavırlarla karşılaşabilirsin. İlerleyen günlere yönelik plan yapmadan önce bir kez daha düşünmelisin. İş yerindeki baskılardan bunalabilirsin. Emeklerinin karşılığını alamaman,yükünün sürekli artması iddialı kararlar almana neden olacak. Bugün aynı zamanda yakın ilişkilerini gözden geçirebileceğin bir gün. Gelgitlere maruz kalan duygularını netleştirmelisin, bu durum ilişkini olumsuz etkiliyor. Kardeşin ya da kardeşin gibi gördüğün kişinin maddi desteğe ihtiyacı olduğunu öğrenebilirsin.

30 Mart 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün işyerinde çalıştığınız ortamı tekrar düzenlemek ve çalışma alanınızı sizin için daha kolay ve pratik hale getirmek için bazı çabalar içinde bulunabilirsiniz.

30 Mart 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Saka burcunda ilerlerken, evinizle, ailevi konularla daha çok ilgilenmek gerekebilir. Evde, duygusal konularda biraz daha sakin kalmaya bakmalısınız.

30 Mart 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde nezaket içeren tavırlarınız sonrasında pişmanlığınız olabilir. Susmak yerine, yeri geldiğinde bazı şeyleri nezaket ile söylemeniz yerinde olacaktır.

30 Mart 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hareket enerjiniz kısıtlı. Bugün pek bir şey yapmak içinizden gelmeyebilir. Evinizle, ailenizle ilgilenmeniz gerekebilir. Bazı Akrep burçlarının taşınma, yer değiştirme gibi gündemleri söz konusu olabilir. Aşk hayatınız konusunda çok dikkatli olmanız gerekiyor.

30 Mart 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün başkalarının üzerinde güç kullanabilir veya manipülatif tutumlar sergileyebilirsiniz. Ortak çıkarları gözetmek sizin için faydalı olacaktır. Beklenin üstünde sert tepkilerle karşılaşabilirsiniz. Bugün pozitif yaratımlar ve bireysel hedeflere yoğunlaşmak faydalı olur.

30 Mart 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Kova burcundaki seyahati ev ortamınızdaki ilişkilerin gerginleşmesine neden olabilir. Özelikle canınızı sıkan konuşmalara maruz kalabilirsiniz. Çevrenizdekilerin duyarsız davranışları sizi rahatsız eder. Ilımlı, adalete önem veren yapınızla bencil tavırlı insanlardan rahatsız olursunuz. Entelektüel konulara karşı ilginiz artar. Uzay, elektrik, elektronik cihazlarla sorun yaşama potansiyeliniz yüksektir.

30 Mart 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgili Akrep; ev, aile ve gayrimenkulle ilgili bir süredir seni meşgul eden durumlarla ilgili bazı bitiş ve başlangıçlar içindesin. Hayattan beklentilerini sorgulayabilir; ne istediğin üzerine kafa yorabilirsin. Ortaklaşa yaptığın işlerde ya da beraberliklerde güven duygunu tazeleme ihtiyacı hissedebilirsin.

30 Mart 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 03" R
Ay
Terazi
26° 25' 37" R
Merkür
Boğa
06° 38' 02"
Venüs
Boğa
26° 03' 19"
Mars
Koç
15° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 46"
Satürn
Balık
18° 07' 25"
Uranüs
Boğa
23° 31' 29"
Neptün
Balık
29° 26' 41"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 20"
Lilith
Başak
25° 35' 42"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>