Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişiyle bugün beraber olma şansını yakalayacaksınız ve beraber güzel bir gün geçireceksiniz.

İş hayatınızdaki olumsuzlar bir türlü bitmek bilmiyor. Bugünde amirinizle aranızda bazı tartışmalar geçecek vearkadaşlarınız sizi bu konuda yalnız bırakacaklar.

Parasal konulardaki son günlerde göstermiş olduğunuz başarıların neticesinde önümüzdeki günlerde rahat ve huzurlu günler geçireceksiniz.

Özel hayatınızı ailenize ve yakınlarınıza paylaşmaktan kaçının. Bu yüzden sevgilinizle büyük bir tartışmaya girebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile yaşantınızla ilgili sorunlar bugün gündeminizi oluşturacak. Sabah saatlerinde alacağınız bazı haberler harekete geçmenize neden olabilir. Gün içinde duygularınızı kontrol etmeye çalışacak ve tutarlı davranacaksınız. Sevdiklerinize karşı davranışlarınızda mesafeli olacaksınız.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 31 Temmuz saat 17:54-26 Ağustos saat 07:29 tarihleri arasında, iç dünyanızda artan sezgileriniz bir ışık gibi sizi korur. İlişkisi sağlam temelli olanlar için bu dönem, yoğun duyarlılığın koruma ve sahiplenme içgüdüsüyle birleştiği bir zaman aralığıdır. İlişkisinde sorun olanlar bu dönemde hoşgörüyü, sempati, iyi niyeti ve duygusal bütünleşmeyi kendi aralarında kolaylıkla sağlamaları mümkündür. İlişkisi olmayanlar bu dönemde, güven, sadakat olguları güçlü, ailevi ve toplum değerlerine saygılı, sahiplenici ve koruyucu kişileri çekici bulabilirler. Tanıdığınız insanlara, zamanla oluşturduğunuz değerlerinize, ailenize, ülkünüze sıkı sıkıya bağlılık gösterdiğiniz bu süreçte, güvendiğiniz insanlara, ortamlara daha fazla yönelirsiniz. Venüs-Yengeç sürecinin güvence dolu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde çalışma arkadaşlarınla sürtüşmeler yaşanabilir. Gerginliğini üzerinden atmak isteyeceksin.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim yoğun geçebilir planlı hareket etmenizde fayda var. Başkalarının sadece sinir bozucu tavırlarını görerek eleştirmekten kaçının.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zevk aldığınız şeylere odaklanabilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konular ön plana çıkabilir. Duygusal konularda tepkisel davranabilirsiniz. Hassas olduğunuz konuları daha fazla kurcalayabilirsiniz. İlişkileriniz ön plana çıkabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde ilerleme sağlamak için çalışabilirsiniz. Gizli konularla ilgilenebilirsiniz.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizi gözden geçirmeli ve birçok ismi hayatınızdan çıkarmalısınız. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var. Bu durum sizi iş hayatınızda oldukça zorlayabilir.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevreniz ve çalışma yaşamınızdaki hedeflerinize odaklanarak, sosyal ortamlarda, davetlerde ve organizasyonlarda yer alabilir, keyifli görüşmeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde aşk hayatınızda incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Medya, eğitim, hukuk, seyahat, ticaret alanlarınızdaki ilişkileriniz çok iyi olmaya başlayacak. Tanımadığınız insanlara vakit ayırmaktan keyif alacaksınız.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcuna geçen Venüs, ilişkilerde hassas bir döneme damgasını vuruyor. Mantıktan çok hislerle hareket edeceğiniz, karar alacağınız bir gün sizi bekliyor. Su kenarında uluslararası alanda yatırım yapmak, ya da yabancı bir aile şirketi ile çalışmaya başlamak bu dönemde öne çıkar. Her alternatifi dikkatlice değerlendirin.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

31 Temmuz 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 54' 43" R
Ay
Başak
17° 01' 39"
Merkür
Boğa
02° 04' 10"
Venüs
Boğa
21° 58' 54"
Mars
Koç
12° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 54"
Satürn
Balık
17° 54' 28"
Uranüs
Boğa
23° 19' 59"
Neptün
Balık
29° 22' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 28"
Lilith
Başak
25° 13' 40"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>