Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevdiğinize karşı olan duygularınız inişli çıkışlı bir seyir gösterecek. Bazen onu ne kadar çok sevdiğinizi hissedip mutlu olacaksınız bazen de onda ne bulduğunuzu düşünüp içinizi karartacaksınız. Sevgilinizin tabii ki bu duygularınızdan haberi olmayacak.

Sakin huzurlu ve verimli bir gün geçireceksiniz. Çalışmalarınızı beklenenden erken bir zamanda tamamlayıp kendinize yönelik bazı uğraşlara yöneleceksiniz. Ancakdışı çalışmaları ne olursa olsunyerinize taşımamalısınız.

Parasal konularda rahat olacağınız bir gün geçireceksiniz. Yapmanız gereken bazı harcamaları rahatlıkla yapabileceksiniz. Bugün eviniz veya kendiniz için bazı harcamalar yapabilirsiniz.

Çok yardımseversiniz. Özellikleyerinizde başkalarına yardım diye yaptığınız işler zamanla üzerinize görev kalabilir ve kimse de size teşekkür etmez.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaktan izleyici olduğunuz ve daha anlaşılır gelişmelerden sonra karar vermeyi düşündüğünüz bir konuda ayak sürüyor gibisiniz. Halbuki belli kararlara varabilmeniz için yeterli netlikler içindesiniz. Gecikmiş müdahaleleriniz ve bununla ilgili olarak gereksiz büyüttüğünüz sıkıntılarınız var. Kuralcı kişiliğinizin, onarımı gecikmiş pişmanlıkları büyütmesini engellemelisiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 05:06 Ay-Oğlak burcu seyir etkinliğinde güne adım atıyoruz. Zorlukla elde ettiğiniz paraya karşın, ihtiyaçlarınızın fazla oluşu sizi endişelendirir. Ancak, sizler gayet derinlikli düşünen ve nerede ne yapması gerektiğini bilen kişilersiniz. Malum ayın başındayız. Günü gelen borçlarımızı ödeyebiliriz. Alacaklarımızı tahsil edebiliriz. Büyüklerimize danışabiliriz. Bizden küçüklere yardımcı olabiliriz. Genelde mesafeli davranırız. Güvendiğimiz kişilerle konuşmayı tercih ederiz. Ciddiyetle duruma bakarız. Sorumluluk duygumuz ön plandadır. Saat 23:02 Ay-Satürn kavuşum etkisinde, kendimizden eminiz. Ne hissediyorsak öyle konuşuruz. Sorumluluk duygumuz yine yüksektir. Gün, huzur ve güzellikleriyle bizleri kucaklasın. Kalben sevgilerimle,

4 Mayıs 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünü huzurlu geçirmek için elinden geleni yapıyorsun. Karmaşa yaşasan da işlerini toparlayacaksın.

4 Mayıs 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle kuracağınız önemli iletişimler sonrasında alacağınız kararlar geleceğinizi şekillendirebilir. Kariyer alanında ve yatırımla ilgili bazı konularda alacağınız bu fikirler kendi düşünce tarzınızın dışına çıkmanıza ve bugüne kadar doğru bildiğiniz bazı konularda fikrinizi değiştirmenize yardımcı olabilirler.

4 Mayıs 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gün sizi bekliyor. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Kardeşlerle ilgili konular önem kazanabilir. Ailenize karşı sorumlu olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili uğraşlar olabilir. İkili ilişkilerinizde hassas durumlar ortaya çıkabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hayatı ve yaşadıklarınızı daha olumlu yönleri ile değerlendirmeyi seçerseniz gün sizin için daha verimli geçecektir. Yaşadığınız olumsuzlukların gününüzü zehir etmesine izin vermemelisiniz. Yaşam her zaman güzelliklerden ibaret değildir. Tabi sizin gibi duygularıyla yaşayan insanlar için durum daha zordur. Fakat unutmamalısınız ki, Sizler ne kadar güçlü görünürseniz görünün duygulara çok önem verir ve aynı şekilde yaşamınızda ki insanlardan da karşılık beklersiniz. Seçimlerimiz kaderimiz gibidir. Daha seçici davranarak ve hayatınızda durmaları gereken yeri belirleyerek insanları daha iyi tanıdıktan sonra yaşamınızda yer vererek bazı üzücü durumların önüne geçebilirsiniz. İş hayatınızda ise yatırımlardan ve maddi konularda ki harcamalardan uzak durmanız gereken bir gündesiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim ve teknolojiye dayalı işlerinizde yaratıcılığınız ön planda olabilir. Olayları idare etmeyi başarırsanız her şey daha rahat akabilir.

4 Mayıs 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kardeşle olan iletişimde mantıklı ve akılcı bir yol izleyebileceksiniz.Aile içi kararlarda ortak bakış açısıyla hareket etmek önemlidir. Bir elin nesi var iki elin sesi var!

4 Mayıs 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tamamen partnerinize veya eşinize odaklanabilir, ilişkiniz üzerinde durabilirsiniz. Eğer kaşınızdaki kişi ilişkinin idaresini ele almaya çalışırsa direnmeyin. Ancak bu şekilde günün etkilerini en olumlu halleriyle hissedeceksiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 43' 51" R
Ay
Terazi
09° 21' 42"
Merkür
Boğa
04° 37' 04"
Venüs
Boğa
24° 18' 17"
Mars
Koç
14° 13' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 38"
Satürn
Balık
18° 01' 57"
Uranüs
Boğa
23° 26' 32"
Neptün
Balık
29° 24' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 28"
Chiron
Koç
21° 40' 08"
Lilith
Başak
25° 26' 13"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 19/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>