Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi az daha hareketlendirirseniz her şey daha mükemmel olabilir. Yaşadığınıza tutku ve aşk denemez belki, ama ilişkinizde ikiniz de mutlusunuz. Karşılıklı beklentiler yerli yerine oturmuş.

Tutucu davranarak kaçırdığınızteklifinin, bir dostunuz aracılığıyla yeniden yapılmasını sağlamaya çalışacaksınız. Aşırı yorgunluk dışında bir yakınmanız yok. Kaybolmuş şanslar, kılık değiştirmiş olarak yeniden karşınıza çıkabilir.

Vefa borçlu olduğunuz birinin istediği bir desteği reddetmiyor ama koşullarını oluşturmaya da çalışmıyorsunuz. Para konularındaki ihmalkarlıklar, başka konulardaki ihmalkarlıklar kadar hoşgörüyle karşılanmayabilir.

Bugünlerdeortamınızda ilişkilerinizi yeniden dikkatlice gözden geçirmeniz yararlı olabilir. Size karşı ikili bir işbirliği var. Bu dayanışmayaşamınızın dışında görünmesine karşın, işlerinizle çok ilgili.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının sorunlarıyla bu kadar ilgilenmenizin altında, kendi sorunlarınızı örtme çabanız yatıyor olabilir. Kendinizi ele almalı ve bir muhasebe yapıp problemlerinize saldırmalısınız. Bir akrabanızla bugünlerde eskisinden çok fazla yakınlaşmalarınız olacak. Birlikte, şimdiye kadar hiç fark etmediğiniz ortak yanlarınızı keşfedeceksiniz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 05:19 Ay-Neptün kavuşumu, sevgi, şefkat ve ılımlı duygular bize eşlik ediyor. Kurallar ve kısıtlamalardan uzaklaşma ihtiyacımız oldukça yoğun. Romantik paylaşımlar, güzel ve huzur verici sözlerle günü geçirmek istiyoruz. Çevremizdeki insanlarla, çocuklarımız, sevgilimizle, gönül gönüle kucaklaşmayı arzuluyoruz. Saat 08:52 Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu,hayatınız, ilişkiniz ve finansal konularda sizi destekleyicidir. Başarılı bir adım atabilirsiniz. Başkaları tarafından kabul görür ve arzu ettiğiniz şekilde ilerleyebilirsiniz. Sosyal ilişkiler, ailevi konular, yeni projeler güçlü adımlar sayesinde gelişebilir. Geleceğe dair inancınız artar. Yeni bir işe girebilirsiniz. İşinizde ilerleyebilirsiniz. Sizi rahatsız eden meseleyi çözüme kavuşturursunuz. Hoşgörünüz ve sıcak yaklaşımlarınızla ilgi uyandırırsınız. Bolluk ve bereket anlamında tatmin olursunuz. Patronlarınız tarafından takdir edilirsiniz. Saat 12:46-5 Temmuz saat 07:49 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Birilerinin aklımızı hafife aldığını düşünürüz. İyi niyetin karşılık bulmadığını düşünürüz. kendi içimize döneriz. Hassasız. Üzülmek istemiyoruz. Bu ruh halinde önemli bir karar vermeden önce çok iyi düşününüz. Gün boyunca sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışında olan bir Akrep burcuysan, birkaç hafta önce yaptığın başvurudan geri dönüş alabilirsin.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda bazı beklentilerinizin gerçekleşmeme durumu sizleri yöneticileriniz ile olan ilişkilerinizde gerginleştirebilir. Ancak burada söylemlerinizin kırıcı olmamasına dikkat etmeniz ve taleplerinizi karşı tarafa yumuşak bir şekilde iletmeniz daha doğru olacaktır.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaptığınız işlerde farklı bir yol izlemek için düşüncelerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işle, almış olduğunuz farklı bir konudaki eğitimi birleştirip ortaya yaratıcı birçıkartabilirsiniz. Fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerle birlikte olmaktan keyif alacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte seyahat planı yapmanız olasıdır.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SON zamanlarda sevdiklerinize karşı duyduğunuz üzüntülerin sebebini anlatma ve açılma ihtiyacı duyacaksınız. Kariyenizin açısından patronunuzla tartışmaktan kaçının.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk bugün sizin için özveri ve fedakarlık demek. Sevdikleriniz için neredeyse her şeyi yapmaya hazır hissedebilirsiniz. Tutku ve heyecanınızı ortaya koyabileceğiniz bir gün.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda mantığınızla duygularınızın çeliştiğini görebilirsiniz. Her şeyi yeniden yapılandırmak istiyorsunuz. Yakın çevrenizin yardımlarıyla problemleri çözeceksiniz.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karamsar duygular içine girebilir, olayları olumsuz açıdan değerlendirebilirsiniz. Ancak, bu haliniz çabuk geçecek. Dikkatinizi isteklerinize yoğunlaştırıp çalışmalarınızı arttırarak, rahatlamanız mümkün.

4 Temmuz 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

4 Temmuz 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 30' 20" R
Ay
Balık
09° 43' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 50"
Venüs
Boğa
04° 54' 36"
Mars
Koç
02° 10' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 57"
Satürn
Balık
16° 50' 59"
Uranüs
Boğa
22° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 00' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 12"
Lilith
Başak
23° 41' 23"
True Node
Koç
15° 22' 16"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>