Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan istikrarlı ve kontrollü bir yapıda olacaksınız. Aşk yaşamınızda genel olarak olumlu etkiler altında olacaksınız ve sevdiğiniz kişiyle aranızdaki istikrarı korumaya çalışacaksınız. Karşınıza ummadığınız bazı sorunlar çıkabilir ancak bunların çözümünü zamana bırakmanız sizin için daha doğru olacaktır. Bir süre yalnız kalmak ve kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz.

İş yaşamınızda karşınıza çıkabilecek bazı küçük sorunlarla uğraşmak zorunda kalacağınız bir gündesiniz. Özelliklearkadaşlarınızla çeşitli sorunlar yaşayabilir ve bunların çözümü için zaman ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün yeni bir girişimde bulunmadan elinizde yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışmalısınız.

Beklemediğiniz bazı sorunlar sizin maddi olarak kayıplara uğramanıza yol açabilir. Özellikle küçük gördüğünüz ve fazla önemsemediğiniz konulara bugün dikkat etmelisiniz. Kısa vadede karlı görünen yatırımlardan uzak durmalı ve uzun vadeli yatırımlara yönelmelisiniz.

Bugün sağlığınıza dikkat edin ve sizi yoracak aktiviteleren kaçının. Çalışma yöntemlerinizi yeniden değerlendirebilir ve yeniden yönelndirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili bir ilişkinizde sonradan beliren ketum davranışlar, sizi bu ilişkiyi yeniden değerlendirmeye yönlendirecek. Bu tavrınızı bir kolaycılık olarak görüp bu ilişkiye yeniden şans da tanıyabilirsiniz. Yurtdışından sevindirici bazı haberler söz konusu. Sevinci ve özlemi bir arada barındırdığınız karmaşık duygular içine girebilirsiniz. Sağlık konularında geçici hareketlenmeler olabilir.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 00:57 Ay-Pluto görünüm etkisi gayet olumludur. Herhangi bir konuda derinlikli analiz yapmanızı, gücünüzü kanıtlamak adına istekli olduğunuzu gösteriyor. Saat 15:42-21:20 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. İş hayatımızda bazı kişilerle burun buruna gelmemek için dikkatli olacağız. İş görüşmeleri, planlama ve girişimlerimizde arzu ettiğimiz sonucu almak zor olabilir. Diretmemek gerekir. Bilinçli olmak, bir daha bakmak faydalıdır. Saat 21:20 Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, başkalarıyla olan her türlü ilişkimizin mercek altına alınmasını sağlıyor. Biz neler bekliyoruz, ne gibi sıkıntılarımız var ve şu andaki mevcut durumdan hoşnut muyuz? Bütün bunları önemseyeceğiz. Hayatın bize sunacaklarından şüpheye düşmeyelim. Çünkü her gecenin bir aydınlığı mutlaka vardır. Mutlu ve huzurlu bir gün dileğimle,

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah, gördüğün rüyaların etkisinde kalabilirsin. Öğleden sonra kendini hayatın akışına bırakacaksın.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta şüpheler ve bilinmeyenler sizi rahatsız edici bir noktaya taşıyabilir. Enerjinizi olmayan ve gerçeklik değeri taşımayan konulara yönlendirmeyin.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel enerjinizi gruplara ve arkadaşlara harcayabilirsiniz. Gelecek konusunda gereksiz endişelere kapılmamaya bakmalısınız.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün ilerleyen saatlerinde güzel fırsatlarla karşılaşmanız mümkün görünüyor. Ancak şansınızı fazla sorgulamayın ve ayağınıza gelen kısmetlerle ilgilenin.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevre alanlarınızda, arkadaş ortamlarınızda mükemmeliyetçi ve çabuk hareket eden yanlarınız devrede olabilir. Kafanızın üzerindeki olumsuz bulutlar giderek dağılmaya başlıyor.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcu geçişinde detaylı ve titiz bir hesap yapmak, adilane bir tutumla arkadaşça ve toplumsal paylaşımları düzenlemek için uygun enerjilere sahip olabilirsiniz. Sosyal ortamlarınızla ilgili işlerin toparlanmasına vakit harcayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın ve ait olduğunuz grupların yararına bitirilecek işleri toparlayınız. Özellikle hesap gerektirecek işlemlerde sizin becerinize başvuracaklardır. Sizin sayenizde bir grup etkinliğinin mali portresi ortaya çıkartılabilir ve organizasyona girişilebilir.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte problem yaşayabilirsiniz. Bu da sizin yeterince çalışmamanızdan. Kendinizi tümüyle işinize veremiyorsunuz. Yoksa işinizi mi sevmiyorsunuz? Öyleyse hiç durmayın işinizi değiştirin. Bu hem sizin sağlığınız hem de çevrenizdekilerin sağlığı için iyi olacak.

6 Mayıs 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 52' 16" R
Ay
Terazi
11° 05' 47"
Merkür
Boğa
04° 49' 14"
Venüs
Boğa
24° 29' 03"
Mars
Koç
14° 20' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 41"
Satürn
Balık
18° 02' 31"
Uranüs
Boğa
23° 27' 03"
Neptün
Balık
29° 24' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
21° 40' 34"
Lilith
Başak
25° 27' 12"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>