Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönül ilişkileriniz genellikle heyecanla dolu, ama kısa ömürlü oluyor. Biraz hercai imajınız, kalıcı beraberliklere fırsat tanımıyor. Ama bu fırsatlara istekli de görünmüyorsunuz.

İşinize verdiğiniz emeğin karşısında kronikleşmiş doyumsuzluklar, maddi yetersizlikler görünüyor. Bugünlerde yeni görüşmeler ve yeni umutlu arayışlar değişik sapmalar gösterebilir.

Eli açıklığınızı biraz kontrol altına almalısınız. Son zamanlardaki gelişmeler, sizi yeni programlar içine sokabilir. Kaynaklarınızı koruma altına alma çabalarınız, yeni ilişkileri getirecek.

Duygularınızda son zamanlardaki kararsızlığı daha pozitif yaklaşımlarla yok edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde biraz duygusalsınız. Eğri, doğru seçimlerinde ve ilişki konularında zaaflı değerlendirmelere açık duruyorsunuz. Bir konuyla ilgili olarak sizin dışınızda gelişen olayların etkisindesiniz. Bundan kurtulmanız, kendinizi korumanız gerekiyor. İlerleyen saatlerde müjdeli haberler söz konusu. Bu haberlerde geçmişteki doğru tespitlerinizi göreceksiniz.

6 Şubat 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 01:54 Ay-Neptün görünümü, duygusallığın yanıltıcı olacağını, partnerinizin söylediklerinden ziyade, yaptıklarına dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Saat 13:40 Ay-Güneş görünümü, hiçbir şey şakaya gelmez, her şeyin çok iyi düşünülerek hareket edilmesinde yarar olduğunu söylüyor. İster para, ister ilişki, ister bir önemli karar aşamasında olun fark etmez. Enine boyuna düşünün. Sabırlı ve akıllı ilerlemekte fayda var. Şartlar veya seçenekler sizi çabucak hareket etmeye heveslendirse de, bastığımız yere dikkat edelim. Saat 19:20 Ay-Uranüs olumlu görünümü, zorluk çektiğiniz konular üzerinde iletişimin son derece önemli olduğunun göstergesidir. Duruşunuzla, güven duygunuzla ikna edemeyeceğiniz bir kimse olacağını sanmıyorum. Saat 22:33 Ay-Jüpiter görünümü, bir ilişkide kafaca anlaşmanın, farklı bir şeyler paylaşmanın, birlikte olmanın işaretçisidir. Birbirinizin istek ve beklentilerini anlamaya çalışırsınız. Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz değişimleri yaşatması dileğimle,

6 Şubat 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Samimi olmadığın birinden şaşıracağın şeyler duyacaksın. Seninle, önemli sırlarını paylaşabilir.

6 Şubat 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şüpheye davetiye çıkaran olayların peşine düşmek ruhunuzu yorabilir Aile ilişkilerine dikkat; ego savaşları zor durumda bırakabilir. İlişkilerinizi daha uzlaşmacı ve karşı tarafa rol verir pozisyonda yürütmelisiniz.

6 Şubat 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Ortaklı konularda kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Gün içinde finansal konularla ilgili yenilenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları ilerletmek için mücadele verebilirsiniz. Ticari konularda değişkenler sizi biraz yorabilir. İlerletmek istediğiniz konularda sıkıntılar olabilir.

6 Şubat 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hep başkalarını düşünüyorsunuz. İradenizi kullanmalısınız. Yaptığınız iyilikler bir anda yok olabilir. Bu arada fazla açık sözlü oluşunuz sizi otoriter ve düşüncesiz gösterebilir.

6 Şubat 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

6 Şubat 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızı psikolojik olarak analiz etmekten keyif alabilir ve birtakım sonuçlara ulaşabilirsiniz. Aile hayatınızda yapılması gereken işlerinizi hiç zorlanmadan halledeceksiniz.

5 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Yeni yatırımlarda bulunmayı isteyebilir, sevgi ve anlayışla davranabilirsiniz. Sevgi ve aşk arzularınızla birlikte geriliminiz de giderek yükseliyor.

6 Şubat 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Evinizin ve ev hayatınızın günün ana konusu haline gelmesi mümkündür. Gerekli olan bir tamirat, tadilat veya temizlik, mecburi bir bütçe düzenlemesi veya aileiçi ilişkilerde üzerine düşülmesi gereken konularla ilgilenebilirsiniz. Kararlılığınız, sorunların sizi zorlamasını engelleyecektir.

6 Şubat 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 50" R
Ay
Terazi
26° 10' 29" R
Merkür
Boğa
06° 36' 14"
Venüs
Boğa
26° 01' 47"
Mars
Koç
15° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 29"
Satürn
Balık
18° 07' 20"
Uranüs
Boğa
23° 31' 25"
Neptün
Balık
29° 26' 40"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 17"
Lilith
Başak
25° 35' 33"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>