Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok zorluyorsunuz. Israrcılığınız onu size yaklaştırmıyor, aksine uzaklaştırıyor. Onun istediği gibi bir süre daha arkadaşça götürmeyi denemeli, sonrasına da razı olmalısınız.

Yoğunluğunuz bugünlerde biraz azalacak, rahatlayacaksınız. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan çok kazançlı çıkacaksınız.

Henüz zamanı gelmeden borçlarınızın sıkıntısını yaşamaya başlıyorsunuz. Bugünlerdeki sıkıntılarınız dönemsel görünüyor. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayacak.

Birinin sizinle fazlaca ilgili olduğunu göreceksiniz. Sabırla sonucu beklemeniz gerekiyor. Bu ilginin alanı sandığınız gibi görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu sıralar çok enerjiksiniz. Bu durum, çevrenize her zamankinden daha fazla ilgi duymanıza ve bu aşırı ilginin neden olacağı belli yorgunluklar yaşamanıza yol açabilir. Bilgilenme ve deneyim konularında yeni artılar kazanmaya elverişli bir dönem. İnce farklılıkları daha iyi algılayabilir, eski yargılarınızı yenileriyle yer değiştirebilirsiniz.

7 Mart 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün çoğunluğunda Ay Balık burcunda ilerliyor. Günün erken saatlerinde Ay ve Jüpiter arasındaki sert görünüm aşk hayatınızda karamsar olmanıza neden olabilir. Bu durum karşı taraftan bir davranış görmeseniz bile kendi hislerinizle enerjinizi düşürebilirsiniz. Bu etki uzun sürmeden Ay-Plüton görünümü devreye girip sizin enerjinizi yükseltiyor. Çocuğunuza karşı otoriter davranmaya meyilli olabilirsiniz, empati yapmayı unutmayın. Gece olduğunda Ay-Merkür kavuşumu gerçekleşiyor. Merkür retroda olduğu için gece saatlerinde partnerinizle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Ay 22:08- 23:27 aralığında boşlukta olacak. 23:27'de Ay Koç burcuna geçiş yapıyor. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir sürece giriyorsunuz. Sevgiler, Astromeri

7 Mart 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini geliştirmeye uğraşacaksın!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Çalışan bir Akrep burcuysan, kendini geliştirmek adına mesleki eğitim kurslarına yazılabilirsin. Yakın çevrenle olan iletişiminde daha dikkatli davranman gereken bir gün. Bugün yakın çevrenle iletişimde aksaklıklar oluşabilir. İnsanların bencilce tavırlarına oldukça kafa yorduğun bugünlerde kimselere toleransın yok. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, hoşlandığın kişiye nasıl açılacağını düşünebilirsin. Onun cool davranışları adım atmana engel olabilir. Öğlenden sonra borç para aldığın birinden geri dönüş alabilirsin. Bu beklenmedik para bir şeylerini kapatmak için harika olacak. Mide problemin varsa, işlenmiş gıdalardan uzak durmanda fayda var.

7 Mart 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz ve aşk hayatınızla ilgili konular gündem yaratabilir. Yardımlaşmalar ve karşılıklı empati ile bir sorunun üstesinden gelebilirsiniz.

7 Mart 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız konularda risk alabilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için alternatif planlar yapmak faydalı olabilir. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

7 Mart 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili almak istediğiniz kararları almak için uygun bir sürece giriyorsunuz. İlişkisini bitirmek isteyenler de yeni ilişki isteyenler de aksiyon alabilir.

7 Mart 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjiniz yükseldi. Bugün kısa yolculuklar söz konusu olabilir. Fikirlerinizi beyan etmekte cesur olacağınız bir gün sizler bekliyor. Dikkat çekmekten hoşlanacaksınız. Bazı konulardaki eksiklerinizi kariyer hayatınızdaki düzenlemeleriniz ile dengelemek istiyorsunuz. Dengeliyorsunuz da. Küçük aksilikler söz konusu olabilir.

7 Mart 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik konularda hassasiyetler artabilir. Gün boyu duygularınızı yoğun ve derin yaşayacaksınız. Yeni Ayda çocuksu tutumların yerine objektif davranışlar geliştirmek önem kazanıyor. Geçmiş aşklar gündem olabilir.

7 Mart 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda seyahat eden Güneş ile Neptün uyumlu bir etkileşimde bulunacak. Bugün herkesi kendinize aşık edebilirsiniz. İstediğiniz herkesle romantik, sevgi dolu ilişkiler kurabilirsiniz. Bağışlamak ve affetmek teması ön plana çıkabilir. İlişkiler size mistik deneyimler yaşatabilir. Ruhsal açılımı yüksek gruplara katılabilirsiniz.

7 Mart 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, duygusal hayatınızın herşeyin önünde gelmesi olasıdır. Birlikte olduğunuz kişi ile aranızda oluşacak uyum ve ifadelerinizdeki açıklık, beklentilerinizi, ihtiyaçlarınızı ve sorunlarınızı yapıcı şekilde tartışmanızı mümkün kılabilir.

7 Mart 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 39' 49" R
Ay
Boğa
12° 28' 16" R
Merkür
Koç
21° 35' 10"
Venüs
Boğa
10° 11' 44"
Mars
Koç
05° 28' 07"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 24"
Satürn
Balık
17° 12' 08"
Uranüs
Boğa
22° 46' 37"
Neptün
Balık
29° 07' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 20"
Lilith
Başak
24° 09' 56"
True Node
Koç
15° 22' 16"
Son Güncelleme : 07/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>