Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hareketli kişiliğinizin artık durağanlaşmış beraberliğinizden ne bekleyebileceğini düşünmeniz gerekiyor. İyi baktığınız zaman göreceksiniz ; aşk hayatınızdaki kişi can dostunuz, en yakınınız ama kesinlikle artık sevgiliniz değil.

İş hayatınızın aksamalarını, yığılmalarını, yorgunluğunu, oradaki yapay insan ilişkilerini bugün ve yarın tamamen unutmak istiyorsunuz. Haftanın başında birbaşvurunuzdan haber alacaksınız.

Para sıkıntısı içine düşmekten nefret ediyorsunuz. Bu nedenle harcamalarınıza azami ölçüde dikkat ediyorsunuz. Hızla yaklaşan büyük bir ödeme sizi bugünden düşündürüyor.

Arada bir hayata küskün gibi bir davranış içine giriyorsunuz. Bunu yaşamınızdaki temel sorunların bir dökumanını yaparak yok edebilirsiniz. Çünkü bu dokümanda sizde hayata küskünlük yapabilecek bir şey göremeyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizde buruk bir kızgınlık var. Araya bazen bir vicdan sızısı da karışıyor. Eski bir dostunuzla bugünlerde küslük mü, soğukluk mu ; adını koyamadığınız bir iletişim içindesiniz. Birbirinizi aramıyorsunuz. Böylece sorgulama şansını yakaladığınız bu ilişkinizde, istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Yakında bu arkadaşınızın yaşadığı uzaklara bir yolculuğunuz olacak.

8 Eylül 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Cuma günümüz, Ay-Koç burcu seyriyle başlıyor. Genelde cesur düşünürüz. Bir olayı bir durumu çözmek için harekete geçebilir. Özellikle hedefine mutlak ulaşmaktan yanadır. Kendisini sınırlayan ancak katlanmak zorunda kaldığı meseleleri çözmek ister. Fakat çözüm yöntemi bazen gerginlik içerebilir. Yani her şey hemen yoluna girmeli diye düşünebilir. Saat 19:30 Ay-Venüs görünümü, mutluluğu hak etmiş biri olarak neden ilişkide hep olgun davranmak zorunda kaldığınızı düşünürsünüz. Ancak düşüncelerinizi gergin bir şekilde ifade etmek yerine belli bir ılımlılıkta izah etmeye çalışmanız size çok şey kazandırabilir. Yani hangi konuda sesinizi yükselteceğinizi hangisinde durup bekleyeceğinizi iyi bilmelisiniz. İşte o zaman kazanan taraf siz olursunuz. Saat 20:49 Ay-Pluto arasındaki enerji alış verişi, baskın tarzda hareket etmenize neden olur. Ancak koşullar gereği tabii ki dikkatli olmakta yarar vardır. Güçlü olmak, gücünüzü kanıtlamak ve kabul ettirmekten bir hayli hoşlanabilirsiniz. Yüzünüzde gülücüklerin çiçek çiçek açtığı bir gün geçirmeniz dileğimle,

8 Eylül 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konulara hakim olmakta zorlanabilir ve öfkelenebilirsin. Aklındakileri yapmak için uygun günler değil.

8 Eylül 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tahsil edemediğiniz bazı alacaklarınız tahsil edebilirsiniz. Ek gelirler gündemde. Aşk ile ilgili belirsizlikler bugün netleşebilir.

8 Eylül 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Tamamlamaya çalıştığınız işlerinizde mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Bugün işlerinizi yeniden yapılandırmak durumunda kalabilirsiniz. Sanatsal konulara ilginiz artabilir. Gün içinde fikirlerinizi sevdiklerinizle paylaşmak için görüşmeler organize edebilirsiniz.

8 Eylül 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç sizinle. Her sorunu çözmeniz mümkün.

8 Eylül 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi ve ılımlı ifade etmeniz gereken bugün, finansal konularda yeni çözümler üretebilir, enerjinizi kişisel gelişim ve sizi rahatlatan ortamlara aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik etkilerin hakim olduğu, geçmişin sonuçlarını görebileceğiniz bir gündesiniz.

8 Eylül 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kararsız kaldığınız planlarınız konusunda çevrenizden yardım alacaksınız. Olaylar üstünüze üstünüze gelebilir amahayatınızda alacağınız sorumluluklar kafanızı rahatlatabilir.

8 Eylül 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcundaki seyahati spontane bir enerjiyi açığa çıkarır. Gündelik hayattaki ilişkilerde olur olmadık ortamlarda kolayca sinirlenebilirsiniz. Sağlık konularında aniden ortaya çıkan durumlar olabilir. Bu sorunun altında yatan ruhsal sebebi bulup ortaya çıkarmaya çalışın. Hiç bir hastalık vücudumuzda sebepsiz yere ortaya çıkmıyor. Dertleri biriktirip içinize atmayın.

8 Eylül 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

8 Eylül 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 24' 05" R
Ay
Akrep
00° 13' 14" R
Merkür
Boğa
07° 05' 14"
Venüs
Boğa
26° 26' 23"
Mars
Koç
15° 32' 43"
Jüpiter
Boğa
28° 49' 12"
Satürn
Balık
18° 08' 35"
Uranüs
Boğa
23° 32' 34"
Neptün
Balık
29° 27' 06"
Plüton
Kova
02° 01' 38"
Chiron
Koç
21° 45' 15"
Lilith
Başak
25° 37' 46"
True Node
Koç
14° 55' 26"
Son Güncelleme : 21/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>