Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gayet hoş giden ilişkinizde hissetmek istediğiniz bir egemenlik duygusu var. Partneriniz bunu fark ediyor, buna neden ihtiyaç duyduğunuzu anlamaya çalışıyor. Bu takıntınız ilişkideki hoşluğu bir anda alıp götürebilir.

Harcadığınız çaba gördüğünüz aksaklıkları ortadan kaldırmaya yetmiyor. Haklı olarak emeğinize acıyorsunuz. Hafta içinde bu sorunu daha yetkili kişilerle masa başında çözme yoluna gideceksiniz.

Paranın idaresindeki uzmanlığınız bu konuda sorun çıkmasını önlüyor. Hayatı paylaştığınız sizin dışınızdaki bireylerin zaaflarını örtme çabanızda yalnız kalıyorsunuz. Radikal kararlar alacaksınız.

Uzaktan izlediğiniz bir tartışma gün geçtikçe bir kavgaya dönüşüyor. İnisiyatif koymak için fala beklememelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi bıktıran bir ısrar var. Israrcı olan kişinin ısrar ettiği konuda sizin aslında kararsız olduğunuz şeklinde yanlış bir gözlemi var. Kararlılığınızı belli ederken bu bıkkınlıkla ona biraz kırıcı davranacaksınız. Bugün ya da yarın birtakım işlerin tartışılacağı bir ev toplantısının içinde olacaksınız. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu sizi üzüyor.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 08:33 Ay-Neptün görünümü, hayalini kurduğunuz her şeye hem maddi hem de manevi anlamda ulaşmak istersiniz. Yaşam, ölüm, bilinmeyen konular ilginizi çekebilir. Değişik yerlerde olmayı, sorumluluklardan uzaklaşmayı, rahat etmeyi arzularsınız. Parasal konular ve güvenli birhayali kafanızın içinde dolanır durur. Bu enerji altında insan yanılmak istemez, ruhsal anlamda güvende olmak ister. Saat 12:06 Ay-Jüpiter karşıtlığı,hayatımız, sorumluluklarımız tabii ki çok önemli. Ancak ailemizin desteği ve onlarla birlik ve bütünlük duygusu hepsinden önemli. Sorunlar el ele çözülmeli, gönül gönüle yürünülmelidir. Biz bugün böyle düşüneceğiz. Saat 15:15 Ay-Pluto görünümü, güven ve istikrarlı bir yaşam sürmek için öncelikle hayatınızı garanti altına alacak şekilde derinlemesine düşünmenin önemini işaret ediyor. Tabii ki maddi ve manevi anlamda sağlam olanı tercih etmemizi sağlayacak. Kafamızda soru işareti uyandıran hiçbir şeyden hoşlanmayacağız. Saat 22:07 Ay-Merkür görünümü,hayatımız veya toplumsal yaşantımızda birilerinin bizden farklı düşünmesine tahammül etmeyeceğimizi işaret ediyor. Biz huzur, güven ve kendimizi ifade etmekten yanayız. Gönülden sevgilerimle,

1 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesaiye kalan bir Aslan burcuysan şikâyetçi olacağın durumlar söz konusu olabilir. Kızdığın asıl mesele son dakika gerçekleşen istekler. Ani gelişen bu durumlar planlarını sekteye uğratacak. Saçlarıyla ilgilenmeyi seven fakat bir süredir yoğunluktan saçlarıyla ilgilenemeyen bir Aslan burcuysan, saçlarında köklü değişiklikler yapabilirsin. İlişkisini yeni noktalamış bir Aslan burcuysan, bir süre kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. Akşamüzeri bir araya geleceğin arkadaşının egoist tavırlarını hoş karşılamayacaksın. Bugün aynı zamanda geçmişinden arınmak için harika fırsatlar yakalayacaksın. Nihayetin de hayatın her şeye gebe olduğunu biliyorsun.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde yaşadığınız kafa karışıklığı sizleri gelecekle ilgili birtakım kaygılara sürükleyebilir ve haklı olarak endişelerinizi herkesten gizlemeyebilirsiniz.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi meşgul ve sorumlu kılan durumlar içinde olabilirsiniz. Maddi hedeflerle de daha çok ilgilenebilirsiniz.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GELİŞMELER sizi heyecanlandırıyor ve beklentileriniz giderek artıyor. Bu arada yapabileceğinizden daha büyük sorumluluklar alıp bunun gerilimini hissedebilirsiniz. Geriliminizi sevdiğinize yansıtmayın. Ona karşı daha özenli davranmanız gerekiyor. İşlerinize ve arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir kısmını sevdiğinize ayırmalısınız. Pişmanlık duyacağınız davranışlarda bulunmayın.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken hayattan beklentilerinizi yeniden gözden geçirecek ve bugün kendinize yeni hedefler koymak isteyeceksiniz. Erkeklerle ilişkilerinizde ılımlı davranmanızın yararlı olacağı, kendinizi çok güçlü ifade edeceğiniz bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

1 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve kariyer alanlarınız bir kaç gün boyunca daha fazla ön planda olabilir. Etkiligücünüzü ve bağlantılarınızı yapacaklarınıza aktarabilirsiniz. İş alanlarınızda özellikle yeni tanışacağınız insanları devreye sokmaya çalışın.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünhayatınızla ilgili aldığınız kararlar bu hafta netleşir. Ay tüm gün kariyerinizi anlatan 10. evinizi ziyaret edecek. Yöneticilere yapacağınız sunuma hazırlanmak, güzelleşmek için kişisel bakımınıza vakit ayırmak için bolca vaktiniz olacak. Huzur, keyif ve dinginlik temel ihtiyaçlarınız arasında olmalı.

1 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

1 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 22' 12" R
Ay
Terazi
04° 54' 41"
Merkür
Boğa
04° 06' 01"
Venüs
Boğa
23° 50' 37"
Mars
Koç
13° 56' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 19"
Satürn
Balık
18° 00' 29"
Uranüs
Boğa
23° 25' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 01"
Lilith
Başak
25° 23' 44"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>