Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize şirinlikler yapmanız için uygun bir gün. Ondaki önemsiz çekingenlik ve güvensizlikler, ona kendinizi yeterince anlatamamış olmanızdan kaynaklanıyor.

Çok yerinde bir kararı resen aldığınız için biraz tedirginsiniz. Gününüz bu karara gelecek tepkiyi beklemekle geçecek. Ve birtakım tepkiler alacaksınız gibi görünüyor.

Bir alacağınızı uzun süredir tahsil edemiyorsunuz. Bu durum bütün hesaplarınızı alt üst ediyor. Bugünlerde size borçlu olan kişiyle konuşmanızda fayda var.

Bazı konularla ilgili olarak, kendinize söz geçiremiyorsunuz. Çok titiz olmanız gereken hassas bir konuda, bile, bile gevşeklik edebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kasım'ın bu ilk gününde yerinizde durmanız ve sükûnetinizi korumanız zor gibi görünüyor. Uzaklar, yabancılar veya yabancı ortamlar ilgi ve dikkatinizi çekerken, sosyal paylaşımlara da oldukça açık olabilirsiniz.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 00:08-09:43 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Boşluk süresince, yakın çevremizle olan ilişkimiz, yolculuklar, çalışma hayatımız ve sağlığımızla ilgili konular önem taşıyor. Bunları bir gözden geçirelim. Ani kararlar vermeyelim. Bir de yine, maddi konularda önümüzü görmediğimiz, risk taşıyan işlere kalkışmayalım. Saat 09:43 itibariyle etkili olacak Ay-Koç geçişiyle, kendi doğrularımızı cesur bir şekilde ifade edebiliriz. Güven duygunuz gayet yüksektir. Yapacaklarınızdan eminsinizdir. Tecrübelerinizi hem para kazanmak hem de ilerlemek adına ortaya koymaya hazırsınızdır. Saat 20:43 Ay-Mars karşıtlık etkisi, neyi arzuluyorsanız ona mutlaka sahip olmanız, elde etmeniz gerektiği yolunda sizi teşvik eder. Beklemeye tahammülünüz yoktur. Bu bazılarınız için yolculuk anlamına gelir, kimileri için bir görüşmenin işaretçisidir. Bazen sırf işiniz görülsün diye, bir şeyleri onaylıyormuş gibi davranırsınız. Aslında amacınız, kendi bildiğinizi uygulamaktır.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kolay işler yapmak dışında çalışma arkadaşlarınla birlikte mevcut sorumluluklarını düzenleyeceksin.

31 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarımızı, kurallarımızı ve performansımızı en iyi şekilde ortaya koyma ile ilgileniyor olacağız.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İlişkilerinizde yaşananlar sizi zorlayabilir. Sorunları fazla büyütmemeye özen gösterin. Sorumlu olduğunuz işlerinizde karar almanız gereken durumlar olabilir. Geleceğinizle ilgili konularda mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yorgun olsanız bile güzel amaçlar uğruna çalıştığınız gerçek. Çevrenizdeki her şeyi daha güzel hale getirebilme yeteneğiniz var. Ancak sağlığınızı ihmal etmeyin.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kasım'ın bu ilk gününde yerinizde durmanız ve sükûnetinizi korumanız zor gibi görünüyor. Uzaklar, yabancılar veya yabancı ortamlar ilgi ve dikkatinizi çekerken, sosyal paylaşımlara da oldukça açık olabilirsiniz.

1 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlarınızı uygulamadan önce anlatmaktan kaçınmalısınız. İlişkilerinizde ortaya çıkan bazı karışıklıklar yüzünden canınız sıkılabilir. Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuz ziyaretinize gelecek. Dost davetleri ve eğlence yerlerinde sıkıntı duymanız mümkün. Rahat olmaya çalışın.

1 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda olacak. Oldukça canlı bir güne Merhaba diyorsunuz. Açık sözlü insanlarla canlı konuşmalar yapabilir, aniden bir seyahate çıkabilirsiniz. Yeni tanıştığını kişiler fikirleriyle size parlak bir dünyanın kapısını aralarlar. Baş ağrılarına dikkat!

1 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Dizginler sizin elinizde. Maddi açıdan da şu günlerde rahatlayacaksınız.

1 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 12' 26" R
Ay
Aslan
13° 27' 37" R
Merkür
Koç
28° 33' 36"
Venüs
Boğa
18° 31' 49"
Mars
Koç
10° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 18' 10"
Satürn
Balık
17° 42' 48"
Uranüs
Boğa
23° 10' 12"
Neptün
Balık
29° 18' 05"
Plüton
Kova
02° 04' 18"
Chiron
Koç
21° 25' 52"
Lilith
Başak
24° 54' 60"
True Node
Koç
14° 53' 05"
Son Güncelleme : 14/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>