Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda değişmesini istediğiniz şeyler, sizin de çabalarınızla değişecek. Yalnız bu süreç içinde biraz özeleştiri yapmalı, kendi hatalarınızı da olgunlukla kabul etmelisiniz.

Bugün işlerinizin kontrolünü elden kaçırabilirsiniz. Güvendiğinizarkadaşlarınıza bazı sorumluluklarınızı devrederek işin içinde çıkacaksınız. Yoğun bir gün sizi bekliyor.

Borç isteyene vermeyin. Özellikle deortamınızda veresiye talebinde bulunanlara sakin aldanmayın. Aksi takdirde ödemelerin gününde gelmemesinden dolayı başınız ağrıyabilir.

Özellikle gönül işlerinizde cesaretli davranmanız gerekiyor. Bu korkaklığınız sizi tamamen geri plana itiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızın sorununu halletmek için kendinizi ön plana çıkartıyorsunuz. Bu şekilde bazı problemler yaşayacağınızı tahmin etmenize rağmen, bundan kaçınmıyorsunuz. Birkaç gün içindehayatınızda bazı yenilikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün bir çocukluk arkadaşınızdan haber alacaksınız. Anılarınız depreşecek.

1 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam ediyor. Çalışma ortamınızda güzel etkiler aldığınız bir gündesiniz. Terfi alabilirsiniz. Uzun zamandır disiplinli ve özverili çalışmanız meyvelerini bugün toplayabilirsiniz. Gündüz saatleri zinde ve enerjik hissedebilirsiniz. Öğleden sonraya baktığımızda ise sert etkiler mevcut olacak. Venüs-Uranüs arasındaki açı beklenmedik olaylar yaşatabilir. Bu ani gelişen bir sağlık problemi olabilir. İşinizde de gergin olduğunuz bir anda verdiğiniz tepki can sıkabilir. 19:45 itibariyle Venüs Kova burcuna geçiyor. 26 Mart'a kadar ilişki ve evlilik hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun ilişkisi olanlar evlilik tekliflerine artık hazırlanabilir. Güzel bir etki almaktasınız. Ortaklıkla yürüttüğünüz işiniz varsa yeni projelere imza atabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

1 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eski günleri hatırladığın anlar olacak! Aşk gezegeni Venüs bugünden itibaren tam 25 gün karşıt burcunda hareket etmeye başlıyor ve senin içinde çok daha güzel günler başlıyor. Akılcı kişiliğinlehayatında en çok danışılan kişi olarak örnek gösteriliyorsun. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, yurtdışı bağlantıların güçlendirmek adına yeni oluşumlara katılabilirsin. Gün boyu eskileri hatırlatan konular içinde olabilir, eskiye özlem duyabilirsin. Ruhsal yapın hüzünlü bir gün geçirmen için çok müsait. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, sevgilinin senin için yaptığı özverilerin kıymetini anlayacağın bir gün. Beklediğin bir haber için çok sabırsızlanıyorsun. Enerjini bunu düşünmeye harcamak yerine doğru konularda kullanman gereken bir gündesin. Sağlığını korumak adına, beslenmene daha da özen göstereceksin. Lifli, sağlıklı besinlere yönelebilirsin.

1 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün finansal sorunlarınıza vakit ayırmanız gerekebilir. Dedikodulara karşı dikkatli olmalısınız.

1 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız sizi plan ve program yapmaya itebilir. Uğraştığınız işlerdeki eksikleri tamamlamak için zaman bulabileceksiniz. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Öğle saatlerinde kendinize zaman ayırabilirsiniz. İşte hizmet aldığınız kişiler gündeminizi etkileyebilir.

1 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgi yeteceğiniz artacak ve bunu fark etmenizde büyük rol oynayacak. Maddi açıdan ferah bir döneme giriyorsunuz.

1 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Partnerinizin desteğiniz arkanıza alıp, özellikle eğitim ve yurt dışındaki işleriniz konusunda adım atabilirsiniz. Bazen insan sadece onay verecek bile birini arar. Şimdi o tüm pozitif enerjisi ile sizi destekleyecek. Sabit kalmak isteseniz de hareket etmek size daha iyi gelecek.

1 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gururlu ve dost canlısı aslanlar bugün tamamlanmamış, geçmişten gelen işler gündeminizde. Gün boyu emir komuta zinciri sizi sıkabilir. Sağlığa dikkat edin.

1 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

26 Mart?a kadar Kova burcuna yerleşen Venüs size sıra dışı aşklar ve ortaklıklar taşıyacak. İkili ilişkilerinize odaklanacağınız bir zamandasınız. Yeni ve orijinal konular gündeminizi etkiler. Özgürlükten uzaklaşmadan ilişki kurmak önemli hale gelir. Sadakat kavramını tekrar sorgularsınız.

1 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün ilgilenmeniz gereken işleri düşündükçe sıkılabilir, hatta oldukça sinirlenebilirsiniz. Bu işlerin sizi engellediği düşüncesini kafanızdan çıkarın. Görevlerinizi ve sorumluluklarınızı yerine getirmeye başlayın.

1 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 07" R
Ay
Başak
29° 34' 14"
Merkür
Boğa
03° 29' 06"
Venüs
Boğa
23° 17' 18"
Mars
Koç
13° 35' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 56"
Satürn
Balık
17° 58' 43"
Uranüs
Boğa
23° 23' 40"
Neptün
Balık
29° 23' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 40"
Lilith
Başak
25° 20' 44"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>