Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunki duyarsızlık ya da önemsememe değil, sadece deneyimsizlik. Ondan geçmişteki bir davranışı nedeniyle özel yaklaşımlar beklerken biraz abartıyor gibisiniz.

Çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki çok belirgin fark, bir süre sonra sübjektif koşullanmalara yol açabilir. İşyerinizdeki performansınız bazılarına abartılı geliyor gibi.

Para konularında oldukça fedakarsınız. Sorumluluk ve zorunluluklarınıza hayatınızın tam merkezinde yer verdiğiniz için, sizi tatmin edecek bazı harcamalardan kaçınıyorsunuz.

Bencilliğe doğru bir, iki adım yürümenizde hiç sakınca yok. Yaşamınızın her alanında çalışkan bir öğrenci gibi davranmanız gerekmiyor. Bu, sizi bazı hazlardan yoksun bırakabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son kararlarınız beklentilerinizden farklı olsa da, bunun şimdilik kaçınılmaz olduğunun farkındasınız. Bu nedenle de aldığınız kararlarla barışık görünüyorsunuz. Şüpheciliğiniz her zaman işinizi kolaylaştırmasa da, bu günlerde çok işinize yarayabilir. Kısa bir süre önce yaşadığınız bazı olaylar sizi endişelendiriyor, ama yaşanması gerektiğine inanarak korunuyorsunuz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar yeni yılın ilk gününde bizleri, saat 09:11 itibariyle etkili olacak Ay-Yengeç burcu seyri selamlıyor. Maddi ve manevi açıdan dışarıdan destek görmek veya elde etmeyi düşündüğünüz paralar konusunda olumlu haberler duymak ihtiyacının yoğun olduğu bir güne adım atmaktasınız. Yengeç burcunda ilerlemesi devam edecek Ay etkisi altında, eğer işler yolunda gitmezse doğal olarak hassaslaşmanız ve kimi zaman değişken bir tutum içinde olmanız gayet mümkündür. Elinizden geldiğince empatide bulunmanız gereken bugün, sadece kendi söylediklerinizin kabulü yönünde hareket ederseniz, günü verimli geçirmeniz zor olabilir. Oysaki yapılması gereken size sözü olan kişilere bunu ılımlı bir şekilde hatırlatmak, nazik bir şekilde ihtiyacınız olduğunu hatırlatmaktır. Sonuçta bu kişilerin desteğine veya onaylamasına ihtiyacınız varsa, işi yokuşa sürmek tabii ki fayda getirmez. Ayrıca, parasal veya ilişkilerinizle ilgili konularda bugünü güzel geçirmenin bir yolu da, kuruntulu düşünmemek, iyi sonuçlar alacağınıza dair inancınızı korumaktır. 2018 yılının sizlere arzu ettiğiniz mutluluk, şans, sağlık ve başarıyı getirmesi dileğimle,

1 Ocak 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hazırcevap halinden eser yok. Günün büyük bir kısmını dinlenerek ve kitap okuyarak geçirebilirsin.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile bireylerinizin sağlık sorunları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Ailenizden gizlediğiniz bazı konular üzerinizde baskı unsurunu oluşturabilir.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni yılın ilk gününde kendinizi biraz dağılmış hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ailevi konularda hassas davranabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanmalar olabilir. Başkalarını anlamaya yönelik tutum izlemelisiniz. Evinizde düzenlemeniz gereken konulara yönelebilirsiniz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarılı çalışmalar yapabileceğiniz üretken bir dönemdesiniz. Ancak çılgınca düşünceler içine girebilir, beklenmedik ilginç girişimlerde bulunabilirsiniz. Uzaklara gitme planları yapabilirsiniz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken hayattan beklentilerinizi yeniden gözden geçirecek ve bugün kendinize yeni hedefler koymak isteyeceksiniz. Erkeklerle ilişkilerinizde ılımlı davranmanızın yararlı olacağı, kendinizi çok güçlü ifade edeceğiniz bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

1 Ocak 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç gün boyunca dinlenmek ve keyif yapmak isteyebilirsiniz. Başka insanlara büyük faydanız olabilir. Bu aralar kafanızda bir sürü plan var.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yılın ilk gününde Ay Yengeç burcunda seyahat ederken adeta geçmişe takılı kalırsınız. Yeni yıla adapte olmakta zorlanacaksınız. Aile meseleleri kafanızı meşgul edebilir. Yakın çevrenizdeki kadınlar sizin özel ilginize ihtiyaç duyarlar. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Duygusal açılımlarınızı yoga ve meditasyonla dengeleyin.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

1 Ocak 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 46' 52" R
Ay
Başak
03° 07' 31"
Merkür
Boğa
00° 33' 38"
Venüs
Boğa
20° 32' 17"
Mars
Koç
11° 53' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 41' 17"
Satürn
Balık
17° 49' 39"
Uranüs
Boğa
23° 15' 53"
Neptün
Balık
29° 20' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
21° 30' 53"
Lilith
Başak
25° 05' 51"
True Node
Koç
14° 52' 42"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>