Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişte yaşadığınız bir aşk ilişkisi sizde derin izler bırakmış. Ama bunun maliyetini neden bütün insanlara çıkarıp kendinizi herkesten soyutluyorsunuz ki? Kalbinizi aşka bu kadar kapatarak kendinize büyük haksızlıklar yapıyorsunuz.

Kendinizi bu kadar işinize kaptırmanız size maddi yönden büyük kazançlar getiriyor fakat çevrenizden de gittikçe soyutlanmanıza neden oluyor. Başarınızı takdir edip sizden yeni projeler bekliyorlar. Sizin beklentilerinizi karşılayan bir teklif alabilirsiniz.

Bazen paranın gücünü sadece kendiniz için kullanmak istiyorsunuz. Yakınlarınızın da size ihtiyacı olabileceği gerçeğini göz ardı etmeyin. Yeni bir ortaklık başlangıcı olabilir.

Son zamanlarda fazlaca uykusuz kalmaya başladınız. Kendi yorgunluğunuz yüzünden arkadaşlarınızı kırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde iç dünyanız hareketli ve karmaşık. Herkesin hayata başka pencerelerden baktığını arada bir de olsa, unutabiliyorsunuz. Arkadaşlık konularındaki tutarlılığınız size sonsuz krediler sağlıyor. Sizi çok ilgilendiren bir konuda, aşmanız gereken bazı detaylarla karşılaşabilirsiniz. Bunları çözmeden konuyu bir bütün olarak göremeyebilirsiniz

10 Şubat 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 00:16 Güneş-Uranüs olumlu görünümü karşımıza yeni bir kişiyi özel anlamda çıkartabilir veya ilişkimize bakış açımızı yenileştirebilir. Bunlar olasılık dahilindedir. Ancak bu enerji bize, farklı bir açıdan hayatımızı ele almamızı, arkadaşlıklarımızı yeniden gözden geçirmemizi işaret etmektedir. Canlandırır, ferahlandırır. İlişkinizin niteliğine göre anlam kazanır. Aranızdaki bağı, arkadaşça paylaşımlara açık olarak kuvvetlendirmenizde yardımcı olur. Belki yalnızsınız, belki de problemli bir ilişkiniz var. İşte bu görünüm sayesinde yalnızlığınızı giderecek bir insana rastlayabilirsiniz veyahut kendinize yepyeni bir hobi edinerek yeni dostluklar kurabilirsiniz. Saat 05:05 itibariyle günün geri kalanında etkili olacak Ay-Mars görünümü, hareketli, enerjik, coşkulu saatlerin işaretçisi. Akşama doğru kendinizi bir hayli pozitif hissedebilirsiniz. Aşkta, tanışmalarda, aktivitelerde sizi ön sıralarda görmek mümkün. Hisleriniz sizi yönlendirir. Arzularınız itekler ve kendinizi her konuda lider olarak görürsünüz. Sınırları aşmak, gönlünüzce yaşamak isteğiniz bir hayli yüksektir. Güzel fırsatlarla karşılaşmanız dileğimle,

10 Şubat 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Egonu bugün dengeleyebilirsin. Eğitim ya dahayatına yararlı olacak bu durum, çoğu kişinin hoşuna gidecek.

10 Şubat 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda aileden gelen sürpriz ve hızlı getiriler günü rahatlatabilir. Moralinizin ve keyfinizin yerinde olduğu bir gün olabilir. Tadını çıkarın. İkili ilişkilerinizde ait olduğunuz alanı fark etme ve kişisel sınırlara saygı duyma zamanı.

10 Şubat 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel hassasiyetiniz olan konularla ilgilenebilirsiniz. Bedensel sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda detaylara daha fazla önem vermelisiniz. Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kendiniz için harcama yapabilirsiniz. İmaj değişikliği yapabilirsiniz. Eğitimle ilgili konular gündeme gelebilir.

10 Şubat 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinize kapanık bir ruh haline girebilirsiniz. Evde olmak size iyi gelecek olsa da çalışmak zorunda olan Aslanlar erteledikleri işleri masaya yatırabilirler bugün.

10 Şubat 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinizi iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve beklediğiniz finansal çözümü bulabilirsiniz. Bu süreçte sevdiğiniz kişi ile ev ortamında olmayı tercih edebilir, kalabalık ortamlar yerine sakin yerlerde olarak, enerjinizi yükseltebilirsiniz.

10 Şubat 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel ilişkilerinizde esnek, mutlu ve her zamankinden farklı adımlar içine girebilirsiniz. Alacağınız güzel bir teklif, bir yurtdışı seyahati ve yapılacak gelecek planları sizi çok mutlu edecek.

10 Şubat 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün de sizin yararınıza hareket ediyor. Ancak kibirden kaçınmanız gerektiğini bilmelisiniz. Ses getirecek organizasyonlar meydana getirebilirsiniz.Egolarınızın yükseleceği, çarpıcı kıyafetlerinizle bir yıldız edasıyla topluma karışacağınız bir gün deneyimliyorsunuz. Hedef ve kararlarınızı birer birer yoluna koyabilmek için çok güçlü ve karizmatik bir yapıdasınız. Fikirsel olarak ilişki ve ortağınızla aynı kafaya sahipsiniz. Yapıcı planlar üzerinde stratejik ve akılcı konuşmalar yapabilir, geleceği tasarlayabilecek atılımlar yapabilirsiniz.

10 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para ile konular günün odak noktasında bulunacaklardır. Bütçenizde çeşitli değişiklikler yapabilir, gelir beklentilerinizi tekrar gözden geçirebilir, bazı harcamalardan vazgeçebilirsiniz. Alacağınız bu kararları daha faydalı hale getirmek konusunda işinin ehli bir kişi ile de biraraya gelmeniz mümkündür.

10 Şubat 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 58' 41" R
Ay
Terazi
12° 25' 11"
Merkür
Boğa
04° 58' 33"
Venüs
Boğa
24° 37' 15"
Mars
Koç
14° 25' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 16"
Satürn
Balık
18° 02' 57"
Uranüs
Boğa
23° 27' 26"
Neptün
Balık
29° 25' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 54"
Lilith
Başak
25° 27' 56"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>