Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerde her şeyin yoluna girmiş olması sizi rehavet içine sokuyor. Partnerinize daha ilgili olduğunuz geçmiş günleri aratıyorsunuz. Duygusal birisiniz, ilişkinize bu özelliğinizle bakın.

Yararsız bir çok yönlülük içindesiniz. Birtakım belirlemelerle kararlar aşamasına geçmenizde yarar var. Sizinle ilgili düşünceler var. Bu düşünceler size yeni fırsatlar sunacak.

Güvenli dayanaklarınız var. Ama bu sizi rahatlatmıyor. Standardınızı yükseltme çabalarına gireceksiniz. Bugünlerde birileriyle bu anlamda fikir alışverişleriniz olabilir.

Yakın çevrenizde tarafsız olmanız gereken bir çelişkide, belirgin bir biçimde yan tutuyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünleri kendiniz için değerlendirebilir, iç hesaplaşmalara yol açan pişmanlıklardan, çözüm getirmeyen tartışmalardan uzaklaşabilirsiniz. Gizemli duygusallıklara açıksınız. Hassas ilişkilerde aşırılıklar, beklenmedik tepkileri getirebilir. Bir arkadaşınızın kişisel gibi gösterdiği probleminin altında size kadar uzanan bir yol var.

11 Kasım 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Salı günümüz, saat 01:06 Mars-PLuto kavuşumuyla başlıyor. Sağlıkla alakalı konularda zorlayıcıdır. Kişinin mutlaka kemik ölçümü, derinlemesine arınma ve temizlik, üreme yollarıyla ilgili şikayetlerini doktora göstermesi gerekir, Tedavinin başarılı bir şekilde ehil eller tarafından yapılmasında yarar vardır. Bu görünüm sizin hemhayatınız hem günlük tempodaki yaşam biçiminiz,çevrenizle olan ilişkilerinizi de kapsadığı için, odaklanma ve dayanıklılık gücü vericidir. Ayrıca psikolojik anlamdaki telkin ve olumlamalar bir hayli yararlı olur. Kişi iç dünyasında yaşadığı şok veya sıkıntılar yüzünden düzgün uyuyamıyor, garip baskılar hissediyor, verimli bir yaşam sürmüyor olabilir. Şikayetlerin tümünün kontrol edilmesinde yarar vardır. Bu görünüm, işinizle ilgili konularda sabırlı çalışmanın önemini, kendinizi geliştirmenin değerli olduğunu göstermektedir. Saat 08:44 Ay-Pluto karşıtlığında, her şeyi kafanıza takabilir, geçmişe bağımlı kalabilir, kendinizi üzebilirsiniz. Bir yandan geçmişte yaşanılanların üzerinizdeki izlerini silmeye çalışmak diğer yandan  hayatınızı verimli hale getirmek için mücadele vermek zor olabilir. Saat 09:12 Ay-Mars karşıt  görünümü duygusal hassasiyetin yükselişi ve zorunlulukların baskın hale gelişidir. Kişi aslında rahata bir hayli düşkündür. Tembellik etmek ister, şöyle istediğim gibi günümü geçireyim, başkaları biraz da  bana yardımcı olsun diye düşünür. Saat 11:52  Ay-Uranüs görünüm etkisi altında,  hayatınıza renk getirecek sizi huzurlu kılabilecek değişimlerin bir an önce gerçekleşmesini istersiniz. Bir yanıyla hayata güvenir, şükredersiniz ancak bir yanınız beklemeye tahammüllünüz yoktur. Saat 23:55 Ay-Güneş olumlu görünümü, duygusal hayatınızla ilgili konularda aşırı hassas olduğunuzu, koruma içgüdünüz nedeniyle sevdiklerinizi kolunuzun kanadınızın altına almak istediğinizi gösteriyor. Kendi içinizde bazı meseleleri ele alma gereği duyabilirsiniz. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Her işimizi kolaylıkla halledebilmemiz dileğimle,

11 Kasım 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi aşma konusunda cesur davranmaktan vazgeçmemelisiniz. Yaşadığınız olaylardan, ödün vermek istemiyorsunuz Bugün Ay'ın bulunduğu konum, ortak arkadaşlarınızla yeni bir fikir üretme çabası içinde olacağınızı gösteriyor. Onların ilginç fikirleri, sizin yapacağınız çalışmalar için, farklı bir portvöy oluşturuyor.

11 Kasım 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evdeki ya da evle ilgili problemlerden uzaklaşmanızı sağlayacak programlar yapmanızda fayda var. Kendinizde veya hayatınızda olumlu farklılıklara yardım edecek kişisel değişiklikler yapabilirsiniz. Zamanınızı paylaşmaktan çekinmeyin. Tüm burçlar için gün geneli: Uğraşmak olduğumuz konular, elde etmek istediğimiz veya kaybetmemek için savaştığımız şeyler ya da belli amaç ve hedeflerimiz olabilir. Bu işlerin istediğimiz yönlü gelişmesi veya belli anlaşmalar sırasında elimizi güçlü tutmamız için, daha fazla hazırlık yapmamız ve normalde olduğumuzdan daha aktif olmamız gerekiyor. Zira, ‘'bekle ve gör'', ‘'daha sonra halledersin'' ya da ‘'görmezden gel'' taktiği işleri yavaşlatmakla kalmayıp, tamamen sistem dışında kalınmasına neden olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

11 Kasım 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Psikolojik durumlar ve içsel süreçler önem kazanıyor. Duygusal gelgitler yaşama eğiliminde olabilirsiniz. Kafanızı kurcalayan meselelere çözüm arayışına girebilirsiniz. Bir uzmanla ya da yaşam koçuyla görüşebilir ya da bu yönde bir girişimde bulunabilirsiniz. Derin düşünme ve sınırlara dair temalar öne çıkacak.

11 Kasım 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AİLENİZE ve sosyal hayatınızı son derece konsantre olmalısınız. Verimli bir dönemdesiniz. Biraz çabayla büyük mutluluk elde edeceksiniz.

11 Kasım 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz. Parasal durumdan çok sıkışıksınız.

11 Kasım 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 11' 31" R
Ay
Terazi
15° 04' 17" R
Merkür
Boğa
05° 17' 15"
Venüs
Boğa
24° 53' 39"
Mars
Koç
14° 35' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 24"
Satürn
Balık
18° 03' 49"
Uranüs
Boğa
23° 28' 12"
Neptün
Balık
29° 25' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 15"
Chiron
Koç
21° 41' 33"
Lilith
Başak
25° 29' 25"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>