Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin de kişisel problemlerinizi bilmesinde yarar olacak. Bu paylaşım sizi oldukça rahatlatabilir. İçe kapanık durumlarınız, duygusal ilişkinizde yeterince beslenememenize neden olabiliyor.

Yapmanız gerekli olmayan işleri de üstleniyorsunuz. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Becerikli, yeteneklisiniz, ama girişkenliğiniz biraz uçlarda.

Parayla ilgili bu tutumunuz aile içinde de tartışılıyor. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikim sahibi değilsiniz. Biraz savruk olduğunuzu kabul etmelisiniz.

Beklenmediğiniz bir davet alacaksınız. Önümüzdeki günler içinde para konulu uzak bir yolculuk yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar olumlu telaşlar içine girebilirsiniz. Verimli bir gününüzde olduğunuz için bugünkü koşuşturmalarınızın kolayca üstesinden geleceksiniz. Akşama doğru kalabalık içinde olma ihtimaliniz var. Bir dostunuzun sevincine ortak olacaksınız. Önemsiz bir sağlık sorununuzu büyütüyorsunuz, lüzumsuz kuruntulardan kurtulmalısınız.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 13 Haziran saat 22:43 İkizler burcunda doğacak YENİAY, işlerinizi yeniden planlamada, tekrar gözden geçirmede etkilidir. Hatta öyle bir yenilik düşünürsünüz ki, sizi bir anda mutlu etsin, rahatlatsın. Bu Yeniay dostluklar, sosyal yaşam veya hayatın genelinde duyarlı olduğumuzu vurguluyor. İnsan kardeşleri, arkadaşları, ailesi veya sevdikleriyle ilgili geçmişe ait anıları, tecrübeleri, belki de kırgınlıkları hatırlıyor. Bir hedef belirlemek, kendine gelmek, bir yenilikte bulunmak farklı bir şeyler yapmak istiyor. Evet, bunlar güzel ama şartlara iyi bakmak lazım. Düşünülen şeyin artı ve eksileriyle ele alınması gerekiyor. İş mi değiştirmek istiyoruz, kredi çekmeyi mi düşünüyoruz, önümüze çıkacak bir teklifi hemen kabul etmekten mi yanayız. Bunlar iyi güzel de, ne derece doğru olacak. Her şeyin akıllıca ele alınması lazım. Çok umutsuz düşünülmemeli, sağlığımıza önem vermeli, güvenilir olanla olmayan ayırt edilmelidir. Yeniayın sizler için güzelliklere işaret olması dileğimle,

13 Haziran 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini olaylar karşısında kontrol etmekte zorlanacağın bir gün yaşıyorsun. Ulaşmayan mailler ve yanlış anlaşılmalar bir uğursuzluk var dedirtebilir. Hayatında bazı değişiklikler yapmak isteyeceksin fakat bunu ileriye, daha rahat olabileceğin bir zamana erteleme kararı alabilirsin. Son bir yıldır ilişki yaşayan bir Aslan burcuysan sevgiline karşı hiç olmadık bir imada bulunabilirsin. Uzun zamandır içinde beklettiğin soruların cevabını almak isteyebilir, gereksiz yere kıskançlık yapmakla suçlanabilirsin. Evli bir Aslan burcuysan, eşinin kariyeriyle ilgili yaşanacak gelişme, senin de kariyerinle ilgili karar almanı gerektirebilir. Ailesinden uzakta yaşayan bir Aslan burcuysan, yakın zamanda onlarla bir araya gelme düşüncesi seni epey heyecanlandıracak.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerinizde yaşamış olduğunuz ve geçmişte kalan bazı ilişkiler üzerine tekrar duygusal bir muhasebe yapabilir ve kendinizi bu ilişkinin acı gerçeklerinden kurtarabilirsiniz. Kariyer yaşamınızda ise hedeflediğiniz noktaya varmak için vermiş olduğunuz mücadeleyi daha fazla arttırmanız gerekebilir. Yalnız olanlar ise yollarının kesişeceği kişilerle güzel bir toplantı esnasında karşılaşabilirler.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda uğraştığınız işlere hız katmanız olası. İşlerinizi tamamlayabilir ya da geliştirmek için çaba sarf edebilirsiniz. Bu konuda fikirleriniz ve düşünceleriniz önem kazanacak. Bugün sözleriniz ikna edici olabilir ve dengeleyici olabilirsiniz. Düşüncelerinizi yakın çevrenizle, sosyal gruplarınızla paylaşabilir, başkalarının fikirlerini de alabilirsiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnız kalmaya ihtiyacınız var. Kendi başınıza kalmak sizi dinlendirebilir. Ancak; sosyal hayata dahil olmasanız bile, aile içi iletişimler bir şekilde gündeme gelecektir.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünhayatınızda kararlı bir tavır içinde olmanın avantajlarını deneyimleyebilirsiniz. Özel yaşamınız da ise; Uzun zamandır sorunlu, duygudan yoksun, tek taraflı emeğin verildiği bir ilişki yaşıyorsanız son noktayı koyarak yeni başlangıçlara doğru yol almanız mümkün.

13 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlarınızı, ideallerinizi, kurduğunuz hayalleri gerçekleştireceğiniz bir yeniay olacak. İş hayatınızdaki değişimleri sindirecek ve hayatın dinamiklerini rahat algılayacaksınız.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün itibariyle Venüs burcunuza geçiyor ve 9 Temmuz'a kadar burada kalacak. Aynı zamanda İkizler burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Artık sizin için sahne alma zamanı. Görkemli aşklar ve ilişkilere yelken açarsın. Egonuzun sesine kulak verirken naif ruhunuzun beklentilerini de önemsemelisiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.n

13 Haziran 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 43' 13" R
Ay
Koç
13° 02' 07"
Merkür
Koç
19° 58' 49"
Venüs
Boğa
07° 43' 27"
Mars
Koç
03° 55' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 06"
Satürn
Balık
17° 02' 24"
Uranüs
Boğa
22° 39' 39"
Neptün
Balık
29° 04' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 46"
Lilith
Başak
23° 56' 35"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>