Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde daha atak olma ihtiyacı duyabilirsiniz. Bir şeylerin olgunlaşması için koyduğunuz zamanı sürekli uzatmamalısınız. Duygularından ve kendinden emin tavırlarınız karşınızdakine daha çekici gelecektir.

Planlı çalışmalarınız kazancınızla ilgili yeni beklentilerinize cevap verecek. Daha iyi bir pozisyonda olma isteğinizi yararsız kişilere ulaştırıyorsunuz. Bir süre daha beklemeniz gerekebilir.

Yeni kaynak arayışlarınız var. Bunlarla ilgili görüşmelerde yeni haberler söz konusu. Zaman içersinde belli bir tasarrufa ulaşabilirsiniz, ama bu, beklediğiniz boyutlarda olmayabilir.

Birtakım konularda umut bağladığınız yerlerin, bir oyalama taktiği uyguladığı yönündeki endişelerinizde gerçeklik payı var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün alacağınız telefonları iyi değerlendirmeli ve önemli bir fırsata ilk adımı atacağınızı görebilmelisiniz. Bir arkadaşınızın sağlık sorunlarına üzülüyorsunuz. Arkadaşınızın, sizin ilginizle kendini daha iyi hissetmesi sizi duygulandırıyor. Hayatınızda yapmayı düşündüğünüz yeniliklerden bir kısmı, siz farkında olmadan gerçekleşebilir.

13 Mart 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 08:28 Ay-Terazi burcu etkinliği altında, çevremizdeki insanlarla ilişki kurma arzumuz da yoğunlaşıyor. Dengeli bir şekilde iletişimde bulunmak isteyeceğiz. Ne karşımızdaki kişi ne de biz, üstünlük yarışında değiliz. Nazik bir şekilde konuşmak, fikirlerimizi paylaşmak niyetinde olacağız. Saat 12:55 Mars-Kuzey düğüm görünümü,ve kazanç konularında sizi destekleyici ve planlamada bulunarak ilerlemenizde yardımcıdır. İş hayatınıza önem vererek, organize olarak, mücadele ederek kendinizi gösterebilir, başarılı olabilirsiniz. Bu size maddi güç kazandırır. Yeteneklerinize güvenin veilişkilerinizi önemseyin. Bir projeniz beğenilebilir ve idealinize kavuşabilirsiniz. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde değerlendirmemiz dileğimle,

13 Mart 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemsemen gereken konuları bugün es geçebilirsin. Ama dikkat, bu durum daha sonra başına dert açabilir!

13 Mart 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzaklarda bulunan dostlarınızla aranızdaki ilişkiler çok daha farklı boyutlara ulaşabilir. Bazı olaylar karşısında huzursuzluk duyabilirsiniz. Ancak, hemen dikkatinizi sevdiğiniz konulara yöneltecek ve etkilenmeyeceksiniz.

13 Mart 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Zihinsel olarak yorulabilirsiniz. İletişimden kaynaklanan stresler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişen olaylar sizi de etkileyebilir. Ticari konularda daha mantıklı davranacağınız bir gündesiniz. Yatırımlarınızı akıllıca değerlendirebilirsiniz. Toprakla ilgili işleriniz çözüme kavuşabilir.

13 Mart 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne yoğun duygular ile başlayacaksınız ve hareketli bir gün geçireceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek istiyorsunuz fakat ortaya koymanız pek kolay olmayabilir.

13 Mart 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilir, yanlış anlaşılmalarla karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında karşınızdaki kişiyi eleştirmek gibi davranışlardan uzak kalmanız, zamanınızı işlerinize ve yeteneklerinizi geliştirmek üzere çalışmalarınıza ayırmanız faydalı olacaktır.

13 Mart 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugüngörüşmeleri yapıyor veya güçlü kişilerle bir araya geliyorsanız biraz daha temkinli ve dikkatli davranmanız gereken bir gün olabilir. Alım satım, pazarlık ve ticaretle ilgili konularda hesabınıza dikkat etmelisiniz.

13 Mart 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa yolculuklar ve özellikle esintili doğa gezintileri size çok iyi gelecektir. Eğitim, pazarlama ve reklam konularında olumlu ve dengeli sosyal diyaloglar yakalayabilirsiniz. Kariyerinize odaklanacağınız ve mesleki alanınız her neyse, yoğun ve kalıcı olabilecek çalışmalara yöneleceğiniz bir güne başlıyorsunuz. Hukuki, zihinsel ve fikirsel alanınıza Merkür'ün de girmesiyle akıl gücünüz devinim kazanmaya başlayacaktır. Sözleşmeler, eğitimler, davalar ve yabancı kaynaklı ticaret hayatınızda daha fazla yer almaya başlayacaktır.

13 Mart 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamınızın canlanacağı bir gün geçirmeniz olasıdır. Kendinizi kalabalık insan gruplarının arasına atabilirsiniz. Ancak; kalabalığa kaynayıp gitmeyecek, kendinizi ön plana çıkararak insanların sizi fark etmesini sağlayacaksınız.

13 Mart 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
11° 32' 02" R
Ay
Koç
05° 51' 14"
Merkür
Boğa
26° 35' 30"
Venüs
İkizler
10° 41' 45"
Mars
Koç
24° 17' 51"
Jüpiter
İkizler
01° 32' 42"
Satürn
Balık
18° 46' 22"
Uranüs
Boğa
24° 12' 16"
Neptün
Balık
29° 40' 30"
Plüton
Kova
01° 54' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 09"
Lilith
Başak
26° 54' 55"
True Node
Koç
14° 02' 51"
Son Güncelleme : 01/06/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>