Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinde karşı tarafa tanıdığınız sonsuz tolerans bazen partneriniz tarafından ihmal edildiği biçiminde algılanıyor. İnsan ilişkileri sürekli emek harcamayı gerektirir, siz yeterince emek harcayıp harcamadığınızı kendinize pek sormuyorsunuz.

İş yaşamınızda yeni bir atılım gerçekleştiremezseniz gerileme başlayacak, haberiniz olsun. Küçük pürüzlere karşı tepkiniz çoğunlukla içe kapanmak oluyor. Oysa tam tersini yapmanın, kendinizi dışa açmanın zamanıdır.

Geçici bir sıkıntınız olabilir. Yakın çevrenizin destek ve dayanışması ile bunu atlatacaksınız. Asıl üzerine yoğunlaşmanız gereken, konumunuzu güçlendirecek orta vadeli birstratejisi oluşturmak.

İçinizi tembellik yapma isteği kuşatabilir; dinlendirici bir tatil yapmamış olmak da buna yol açabilir, ama şu sıra biraz daha gayretli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde dolaşan coşkuyu çok hak ederek barındırdığınızı düşünüyorsunuz. Bu coşkunun tek taraflı yaşanmıyor olması şeklindeki dileklerinizin de bir karşılığı var gibi. Yakında beklenmeyen, sevineceğiniz haberleriniz olabilir. Alacağınız bu haberleri yerinde değerlendirebilmeniz halinde, daha büyük sevinçlere dönüştürebileceksiniz.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün neredeyse yarısında 01:26-12:31 saatlerinde Ay boşlukta ilerliyor olacak. Bu zaman diliminde işinizle ilgili yeni bir şey yapmamanız iyi olacaktır. Beklediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. Saat 12:31 olduğunda İkizler burcuna geçen Ay, sizlere pozitif enerji vermeye geliyor. Şansınızın açık olduğu bir gündesiniz. Dostlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Sizler için şanslı bir gün olsa da genel olarak herkesi etkileyecek olan Mars-Uranüs kavuşumu, bazıları için bu şansı hissedememelerine neden olabilir. Tam olarak 09:27'de kesinleşecek Koç burcunda gerçekleşecek bu görünüm, gün boyunca seyahatlerinizde dikkatli olmanız gerektiğini gösteriyor. Beklenmedik durumlar meydana gelebilir. Uçuşlarınızda rötarlar olabilir. Aracı siz kullanıyorsanız dikkatinizi dağıtacak şeylerden uzak durmalısınız. Eğitim ve yurt dışı işleriniz de varsa beklemediğiniz olaylarla kaşılaşabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

13 Şubat 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatı güzelleştirmeye çalışıyorsun!Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Haraketli bir güne hazır ol! Öğle saatlerinde alacağın bazı haberler insanlara karşı olan güveninin sarsılmasına neden olabilir. Hiç olmadık detaylara takılıp, kafanda büyütmemelisin. Kendini güçlü hissedecek ve girişimde bulunmanın yollarını arayacaksın. Özellikle özel sektörde çalışan bir Aslan burcuysan, hedeflerine daha kısa sürede ulaşmak için birden çok işi üstlenebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişiyle hafta sonu için şimdiden planlar yapabilirsin. Hayatı güzelleştirmenin senin elinde olduğunu daha da derinden hissedeceksin. Bu durum bazı hayallerin için harekete geçmeni sağlayacak.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içerisinde yeni bir dönemin başlangıcını sağlayan ilk adımları atabilirsiniz. Duygularınızda bazı gitgeller yaşayabilirsiniz.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konularda engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Güven ve istikrar arayışına gireceğiniz zamanlar olabilir. İlişkilerinizde tepkilerinizi fevri vermemeye özen göstermelisiniz. Çalışma hayatınızda alacağınız destekler, gün içinde sizi rahatlatacaktır.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda gerekli adımları atacak ve bozuk ilişkilerinizi düzene sokmak için çaba göstereceksiniz.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

13 Şubat 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ebeveyn ya da otorite baskısı ile rutinleri düzene sokma imkanı olabilir. Hedeflerinizi etkileyen günlük sorumlulukları yerine getirmek zorundasınız. Gün boyu pasif agresif bir moddasınız. Sağlığınıza dikkat edin.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dernekler, örgütler ve arkadaş gruplarınız arasında herkese öncülük edebileceğiniz bir güne ?merhaba? diyeceksiniz. Yeni çevrelerle tanışabilirsiniz. Farklı grupları bir araya getirerek bir organizasyon yönetebilirsiniz. Aşırı alışveriş yapmak, lüks ürünlere ilgi duymak gündeme gelebilir. Şans oyunları ve kumar gibi lüks harcamaları abartmayın. Bu dönemde yakın bir dostunuzla eğlence sektörüne yatırım yapabilirsiniz.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendi kendinizle hesaplaşmaya girişebileceğiniz bir dönemdesiniz. Tüm öfkenizi kendinize yöneltebilirsiniz. Bu, eksiklerinizi gidermeniz açısından yararlı olacaktır ama özeleştirinin dozunu kaçırıp kendinizi yerden yere vurmamaya çalışın.

13 Şubat 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 24" R
Ay
Koç
07° 31' 35"
Merkür
Koç
19° 42' 23"
Venüs
Boğa
07° 15' 44"
Mars
Koç
03° 38' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 49"
Satürn
Balık
17° 00' 33"
Uranüs
Boğa
22° 38' 21"
Neptün
Balık
29° 03' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 32"
Lilith
Başak
23° 54' 05"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>