Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşam saatlerinde ona küçük bir sürprizle yaklaşabilirsiniz. Alacağınız tepki, sizi şekillendirebilir. Ufak tefek problemleri aşmanız çok mümkün görünüyor. Umudunuzu beslemeyi sürdürmelisiniz.

Birikmiş sorunlar, yeni tartışmalarla yeniden karşınıza çıkabilir. Üstesinden ancak soğukkanlılığınızla ve çalışkanlığınızla gelebilirsiniz. Yeni desteklere ve arkadaşlıklara ihtiyacınız var.

Bir ek gelir müjdesi alabilirsiniz. Tedbirli davranmanızın karşılığını göreceksiniz. Bugün bazı ani ihtiyaçlar ortaya çıkabilir. Birikiminizi en gerekli durumlara saklamanız, bu ihtiyaçlar karşısında kararsızlık yaşamanıza neden olacak.

Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Yardım tekliflerine açık olun. Bugünlerde daha fazla soğukkanlı olmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorgunluğunuzun yanı sıra, yaşadığınız sorunlar da motivasyonunuzu etkileyebilir ve bütün bunların etkisiyle yakınlarınızla problemler yaşayabilirsiniz. Duygusal yaşamınız yeni birtakım gelişmelerle yön değiştirebilir. Bununla ilgili belirtiler alıyorsunuz, ama biraz daha dikkat kesilmeniz gerekiyor.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Cumartesi günümüz, saat 01:55 Ay-Chiron görünümü etkisi altında başlıyor. Bu birilerine bağımlı veya zoraki yaşamaktan dolayı sıkıldığınızın göstergesidir. Sanki yaşamınız hep böyle devam edecekmiş gibi düşünüyorsunuz. Ne olacaksa olsun, şimdiki durumdan daha iyidir diye içinizden geçirebilirsiniz. Saat 02:22 Ay-Uranüs görünümü, yenilikleri uygulama, aşkla sarmaş dolaş olma, özgür bir şekilde yol alabilme anlamında bizi teşvik ediyor. Saat 05:18 - 15 Kasım saat 02:21 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Belirli bir yön tutturmak ve bu yön üzerinde ilerlemek zor olduğu gibi, ne istediğinizi veya neyin sizi mutlu edebileceğini de tam olarak kafanızın içinde oturtmanız güç olabilir. Gördüğünüz gibi kendinizi bu enerji altında boş yere üzmeden günü akışına bırakmanız en mantıklı yoldur. Cumartesi gününüz mutlu, keyifli ve arzu ettiğiniz gibi geçsin. Yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Kalben sevgilerimle,

14 Kasım 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin size ihtiyaçları olacak. Onlara fikir vermek ve paylaşım içinde olmanız, arkadaşlarınız tarafından destek görmenize neden olacak. Tercih edilen biri olmak sizin için önemli konuları gündeme getirecek. Bugün, bazı dostlarınızın davetlerine karşı kayıtsız kalamayacak ve onların tekliflerine olumlu bakacaksınız.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çekinceleri bir kenara bırakıp, bazı konuları netleştirmeniz ve sizin için neyin önemli veya işe yarar olduğunu bilinir hale getirmeniz gerekiyor. Ardından, iritibat halinde olduğunuz kişilerin isteyerek size yardımcı olmaktan zevk duyduklarını görebilirsiniz.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyfiniz daha akıcı ve yaratıcı alanda daha eğlenceli olabilirsiniz. Sizi mutlu edecek deneyimlere fazlasıyla açıksınız.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi oyalayacak bir şeyler bulmalısınız. Katılacağınız her yeni etkinlik yada öğreneceğiniz uğraşılar sizi birazda olsa rahatlatacak.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

14 Kasım 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda eğlenceli ve özgür tavırlarla hareket etme isteği duyacaksınız. Kafanıza takılan bazı sorunları ve konuları bugün halledebilirsiniz. İş alanlarınızda ilginç gelişmeler ve şanslar oluşacak. Ayağınıza gelecek şansları en iyi şekilde değerlendirmelisiniz.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tekdüze bir hayatın içinde olduğunuzu hissedebilirsiniz ancak hobileriniz ve hayatınızın zevk aldığınız konularında başka insanların denemediği detayları keşfetmek isteyebilirsiniz. İçinizde sakladığınız aykırı ruhu ortaya çıkarabilirsiniz

14 Kasım 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

14 Kasım 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 28' 47" R
Ay
Aslan
29° 23' 54"
Merkür
Boğa
00° 10' 07"
Venüs
Boğa
20° 09' 13"
Mars
Koç
11° 39' 27"
Jüpiter
Boğa
27° 36' 51"
Satürn
Balık
17° 48' 22"
Uranüs
Boğa
23° 14' 48"
Neptün
Balık
29° 20' 01"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
21° 29' 56"
Lilith
Başak
25° 03' 47"
True Node
Koç
14° 52' 30"
Son Güncelleme : 15/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>