Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizdekiler bu son ilişkinize hayret ediyor. Hiç olmadığı kadar sadık ve bağımlı bir ilişki yaşıyorsunuz. Gözünüzün ondan başka kimseyi gördüğü yok. Bunun bir sakıncası yok, yok da bazen görmeniz gereken şeyleri de görmüyorsunuz.

Ara sıra geç kalkmak neyse de, bugün bu durumu abartmanız için pek çok neden var. Üstelik işte de kaytaracak yer arayacaksınız. Şeytana uymayın, küçük kaçamaklarınız kimsenin gözünden kaçmak.

Çevrenizdekiler sizin bonkör olduğunuzu düşünüyor ama zaman zaman onları şok edecek davranışlarda bulunuyorsunuz. Bugün de böyle durumlardan biriyle karşılaşabilirsiniz.

Dostlarınızla ilişkiniz daha çok özen istiyor. Bugünlerde içkiden uzak durmaya çalışın. Mideniz pes etmese de başınız ağrıyabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü yaşarken, dünü ve yarını hiç umursamıyorsunuz. Bazen vefasızlığınız çevrenizdekileri üzüyor. Bir arkadaşınız sizi bu konuda uyarabilir. Kendinizi gereksiz yere savunmak yerine söyledikleri doğru mu, yanlış mı tartmanız da bir yarar var. Sağlığınız yerinde ama yakınlarınızdan birinin sağlığı sizi endişelendiriyor. Ona endişenizi hissettirmeden biraz arayıp sormanız iyi olur.

16 Ağustos 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar gün boyu Başak burcunda seyredecek Ay, maddi konularda hesabınızı bilmeniz anlamına gelir. Hangi işin size ne kazandıracağını gayet iyi hesaplayabilirsiniz. Hiçbir konuda risk almak istemezsiniz. Duygusal dünyanızda, bazı kişilerle aranıza mesafe koyma gereği duyabilirsiniz. Saat 13:34 Ay-Pluto olumlu açısı, destek görme ihtiyacının simgesidir. Ancak bu destek birilerinin üzerinizde denetim uygulamasına yol açacaksa veya birileri tarafından iyi niyetinizin kullanılması şeklinde olacaksa buna kesinlikle izniniz yoktur. Saat 15:47 Ay-Merkür kavuşumu, günün son etkin görünümüdür. Dikkatimiz maddiyat, iş, sağlık gibi konulara çevrilir. İhtiyaçlarımızı satın almak için ekonomik davranırız. Her şeyin temiz, tertipli, düzgün ve işler olmasına özen gösteririz. Bozulan, tamir edilmesi gereken araç ve gereçlerimizle ilgileniriz. Plan ve projelerimiz üzerinde düşünürüz. Dağınık olana tahammül etmeyiz. Mutlu Pazarlar. Keyfiniz, huzurunuz, ağzınızın tadı yerinde olsun. Canı gönülden sevgilerimle,  

16 Ağustos 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerin, sizinle aynı fikirde olmasına dikkat ediyorsunuz. Bugün geleneksel yönlerinizi aşarak, yeniliklere açık olacaksınız. Fakat her olayı kendi tarzınıza göre soğuk bir mantıkla yaklaştığınız için, sizi anlamaları zorlanabilir. Çekiciliğinize güvenerek birçok işinizi istediğiniz yöne çekebileceksiniz.

16 Ağustos 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne kadar çabuk harekete geçerseniz, istediğiniz konularda sonuç almanız o kadar kolay olacaktır. Yapacağınız jest ve yardımların boşa gitmeyeceğini görebilirsiniz. Dolayısıyla, düşünmeyi veya şüphelenmeyi bırakıp harekete geçmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde engellenmişlik hissi veya belli belirsiz bir stres hissedilse de, öğle sonrası saatlerden itibaren anlaşmalar, sözleşmeler, yazılı ve sözel haberleşme, önemli randevular açısından olumlu saatlerde olacağız. Sevdiğimiz ve güvendiğimiz kişilerle keyifli sohbetler edeceğimiz, sevgi paylaşımlarına açık, eskilerin gündeme gelebileceği veya eski arkadaşlarla bir araya gelinebilecek eğlenceli ve sevgi temasının ön plana çıkabileceği, birbirimize en içten duygularla sarılabileceğimiz bir hafta sonundayız. Aynı zamanda yeteneklerimizi ve kişisel özelliklerimizi açıkça gösterme şansı da bulabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi daha pratik hale getirebileceğiniz imkanlar bulabilirsiniz. Bugün parasal konular ve harcamalar da ön planda.

16 Ağustos 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN yeni kararlar almak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Maddiyatla ilgili konularla ilgili seçimlerinizi doğru yapmalısınız.

16 Ağustos 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde mesafeli davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, devam eden çalışmalarınız vehayatınızda geçici problemler ve öfkeli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Sırt, kemik, kas ağrıları hissedebileceğiniz bugün, yalnız kalıp, kendinizi dinlendirerek ve çalışmalarınıza odaklanarak bu zamanı etkili kullanabilirsiniz.

16 Ağustos 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizde yaptığınız hataları fark edeceksiniz. Fark ettikten sonra kendinizle güzel bir barış yapabilir, daha önceden tanıdığınız ve sorun yaşadığınız kişilerle ateşkes ilan edip görüşebilirsiniz.

16 Ağustos 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi bitkin huzursuz hissedebilir sağlıklı kararlar almakta zorlanabilirsiniz. İşinizle ilgili önemli görüşme ve kararları bugün almamanız yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise karışık duygular içinde olacak sapla samanı birbirinden ayırt edemeyeceksiniz.

16 Ağustos 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

16 Ağustos 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 58' 41" R
Ay
Terazi
12° 25' 11"
Merkür
Boğa
04° 58' 33"
Venüs
Boğa
24° 37' 15"
Mars
Koç
14° 25' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 16"
Satürn
Balık
18° 02' 57"
Uranüs
Boğa
23° 27' 26"
Neptün
Balık
29° 25' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 54"
Lilith
Başak
25° 27' 56"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>