Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla olan ilişkiniz umduğunuzdan çok daha fazla sürdü. Ama bu onun sizin aradığınız insan olduğunu göstermez. Sizin için vazgeçilmez olduğunu görmek onu günden güne daha da şımartıyor. Buna bir dur deme vakti geldi.

İş hayatınız eskisi kadar renkli değil. Daha da sıkılacağınız bir döneme girmek üzeresiniz. Birarkadaşınızdan sizi motive edecek sözler duyacaksınız ama bir arkadaşınız da sizekonusunda hakaret edecek.

Ödeme yapmanız gereken unuttuğunuz bir yer olabilir. Ödemelerinizi ve zamanlarını tekrar gözden geçirmelisiniz böyle unutulmuş hesaplar bir zaman sonra canınızı sıkabilir.

Konuştuğunuz ve dertleştiğiniz insanlara biraz daha dikkat edin. Canınız sıkkın ve bunu paylaşmak istiyor olabilirsiniz. Ama sonra bu anlattıklarınızı bir başkasından duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır bir birlikteliğiniz var. Bu ilişki hayatınızın her alanını olduğu gibi işinizi de etkiliyor. Böyle karşılıklı ve güzel duygular hissedip, birbirinize zaman ayırmanız çok iyi. Ama çevrenizdeki diğer insanları ve işinizi aksatmanız doğru değil. Birlikteliğinizi, işinizi ve sosyal hayatınız dengeli bir biçimde yaşamaya özen gösterin.

16 Ekim 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 02:27-13:28 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Perşembe günümüz bu şekilde başlayacak. Bu süre içinde  kendinizle alakalı konularda diğer günlere nazaran biraz daha duygusal düşünebilirsiniz. Ancak bu duygusallık, eğer son günlerde bir şeyler sizi tedirgin ettiyse biraz daha fazlalaşabilir. Zayıf noktası insan kendisi daha iyi bilir mutlaka. Hepimizin az çok duyarlılık gösterdiği meseleler vardır. Ailemiz, çocuklar, para,v.b konularda boşluk etkisi bitene kadar  yenilik anlamındaki kararları beklemede tutalım ve gözden geçirelim. Eğer birileri özel hayatımızı yakından ilgilendiren bir konuda gereksiz yere bir söz ederse, hiç bulaşmayalım. Bekleyelim ve duruma bir bakalım. Saat 13:28 itibariyle burcunuz üzerinde ilerleyen Ay, sizleri ışıklandırıyor. Gücün peşindesiniz. Çünkü kaliteye önem veriyorsunuz. Güzelliğe sahip olmak için, seçicisiniz. İşte böyle güzel bir gündesiniz. Gün boyunca kendinize has duruşunuz  hakimiyetçi tavırlarınızla dikkat çekmekten hoşlanırsınız. İfade gücünüzü arttıran ve imajınızı kuvvetlendiren bu  enerji,  sizi dış dünyada etkileyici kıldığı gibi, gözlerin hayranlıkla üzerinize çevrilmesini sağlar.  Girişimlerinizde moraliniz yüksektir. Kazanma içgüdünüz normal zamanlara göre çok daha fazladır.  Bugünkü enerjiler altında,  hem  bütçenizi hem gelir kaynaklarınızı hem de yeteneklerinizi gözden geçirerek daha refah bir hayat sürebilmek adına yapılması gerekenleri tespit edebilirsiniz. Sözcükler bugün  ve daima AŞK dolu olsun. Aşk başımızın tacı olsun. Kalben sevgilerimle,

16 Ekim 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam şartlarınızla ilgili değişimler canınızı sıkabilir. Bugün ,gireceğini ortamlarda farklı bir konu ile ilgili fikirlerinizi söylemelerini isteyebilirler. Aykırı davranmak yerine, olaylara görecelikle bakmalısınız. Taraf tutmak size çevre kaybettirebilir. Özgürce konuşmak her zaman olumlu sonuç vermiyor. Dikkatli olmalısınız.

16 Ekim 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde çok hoş sonuçlar alabileceğiniz veya olumlu gelişmelere açık bir iki günlük süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Etrafta, ‘' - Sözler çok güzel, ama hareket yok ‘' diyen kişiler çoğunlukta görünebilir. Herkes, bazı adımların atılması, bazı konulara dikkat edilmesi veya ne yapılacaksa bir an önce yapılması gerektiği konusunda hem fikir olabilir. Ancak, her ne kadar kafanızdan geçenleri uygulamaya geçirecek motivasyona ve enerjiye sahip olsanız da, astrolojik açıdan neler olup biteceğini görmek için biraz daha zamana ihtiyaç var. Ben kendi adıma öylece izliyor ve bekliyorum Niobe'ce! İkna yeteneği fazla olan ya da kuvvetle baskı kurabilen kişilerin yönlendirmelerine karşı tedbirli olmak gerekiyor!

16 Ekim 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde üstünüzde ağır bir hava olabilir. İşlerinizde de aksilikler, gecikmeler yaşanabilir. Ancak öğlen saatleri hem enerjiniz hem de moraliniz yükselecek. Bu sayede elinizdeki işleri hızla tamamlayacak ve kendinize zaman ayırabileceksiniz. Kişisel konularla daha ilgili olacak, tazelendiğinizi hissedeceksiniz.

16 Ekim 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

VERİP yerine getiremediğiniz bir sözünüz varsa bugün karşınıza çıkabilir. Eğer imkanlarınız el veriyorsa sözünüzü yerine getirin.

16 Ekim 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz. Parasal durumdan sıkışıksınız.

16 Ekim 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 57' 48" R
Ay
Balık
16° 32' 48"
Merkür
Koç
18° 44' 13"
Venüs
Boğa
05° 29' 30"
Mars
Koç
02° 32' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 35"
Satürn
Balık
16° 53' 23"
Uranüs
Boğa
22° 33' 23"
Neptün
Balık
29° 00' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 46"
Lilith
Başak
23° 44' 32"
True Node
Koç
15° 22' 57"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>