Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sıkıntı dolu ikilemler, zor tercihler bugünlerde yaşamınızı doldurabilir. Geçen zaman zararınıza çalışıyor. Son zamanlardaki yürek titreşimlerinizi kontrol altına almaya çalışın.

Destek arayan üretkenliğiniz, belli bir süre daha hareketsiz kalabilir. Kafanızda tam netleştiremediğiniz ilişkiler, taraf olmanızın istendiği durumlarda çekingen kalmanıza yol açacak.

Çeşitli konularda görüş birliği içinde olduğunuz insanlarla para işlerindeki tezatlığınız, sizi fazla şaşırtıyor. Yakında ikili bir görüşmede sıkı pazarlıklarınız olabilir. Yeterince hazırlıklı olmalısınız.

Bu sıralar meydana gelebilecek tesadüflerde kafanızı karıştıracak sıklıklar söz konusu. Önyargılı yaklaşmama eğiliminiz, sizi fazla iyi niyetli yorumlara sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsan ilişkileriniz biraz problemli görünüyor. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız. Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor. Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, onunla yatıp onunla kalkıyorsunuz.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 10:03 itibariyle etkili olacak , Ay-Boğa burcu geçişiyle cumartesi günümüz başlayacak. Bu enerji, maddi  konularda sakince düşünmek gerekiyor. Genel olarak üzerimize sorumluluk yüklenmesinden pek hoşlanmayız. Rahat etmek, huzur bulmak ihtiyacımız gayet yoğundur. Geleceğimiz veya şu anki durumumuzla alakalı düşündüğümüzde, güvence olgusu ister istemez öne çıkar. Saat 21:49 Venüs-Neptün görünümü bizi sevgiyle sarıp sarmalıyor. Bu enerji, şefkat duygumuzu öne çıkarıyor. Huzur bulmak, sevilmek istiyoruz. Gün boyu hissettiklerimizi yazıya dökebilir, dışa yansıtabilir, kabul görmesini isteriz. Desteklenmekten hoşlanırız.  Gizli saklı hiç kimsenin bilmediği ancak bizim için gayet kıymetli olan duygularımızı birileri incitecek, anlamayacak diye hassas düşünebiliriz. Yüreğimizle bağlı olduğumuz insanları özleriz. Kırgınlıklar bitsin, kucaklaşalım, tekrar bir araya gelelim can olalım diye umut ederiz. Huzurlu bir cumartesi  günü geçirmemiz ve gönlümüzce değerlendirmemiz dileğimle,

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenize oldukça çekici geleceksiniz. Eşiniz veya partnerinizden beklediğiniz ilgiyi fazlasıyla görecek ve mutlu olacaksınız. Aşkta güç savaşına girmeyin. Bugün, Daha çok çevresel ilişkilerinizle gündeme geleceksiniz. Sosyal amaçlarınızı doğru kullanacaksınız. Rejiminize ve diyetinizi dikkat edinç Yürüyüşler yapın. Bünyenizi fazla yormamalısınız.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli düzenlemelerde kendi yöntem ve yollarınızı kullanarak ilerleme şansı yakalayabilirsiniz. Tartışmalara başlamadan önce aslen ne istediğinizi bilmenizde fayda var. Nasıl hissettiğinizi bilmek herkese iyi gelecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilk buluşmalar veya sevdiğimiz kişilerle yapacağımız sevgi paylaşımlarını arttırabileceğimiz randevular için çok uygun romantik ve sevecen etkilerle dolu. Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler. Her tür sevgi temalı ilişkide bağları kuvvetlendirebileceğimiz günlerdeyiz. Ancak, maddi başlıklı konular ya da sahip olduğumuz şeylerle ilgili başlıklar dikkatli adım atmayı ve dikkatli olmayı gerektiriyor bu esnada unutmayalım! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi göstermek ve hedeflerinize ulaşmak konusunda oldukça isteklisiniz. Ancak olaylar tam istediğiniz hızda ilerlemeyebilir.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Genelde kendinizi savunmasız gösterip ani ataklar sergiliyorsunuz. Bu değişik tavırlarınız çevrenizi şaşırtıyor. Cazibeli görüntünüz gözlere hitap ediyor. Aşk konusuna bugün pek sıcak bakmıyorsunuz. Olumsuzluklar yaşadınız.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yolculuklar, görüşmeler, eğitim süreçleri, basın yayın, yurtdışı bağlantılı işler, davalar ve yeni bir ilişki için fırsatlarınızın sözkonusu olacağı pozitif bir gün geçireceksiniz. Devam eden ilişkilerinizde ani çıkışlarla karşılaşabileceğiniz, sakinliğinizi koruyup ılımlı iletişim geliştirmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiklerinize her konuda yardım etmek, destek olmak isteyeceksiniz. Bir şeyi içinizden çok isteyecek, sonra da olduğuna şahit olacaksınız. Yaratıcılığa dayalı bir işiniz varsa harika bir gün sizi bekliyor.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün olumlu etkileri ile; Aşk ve aile hayatınızda sihirli bir el değmişçesine düzenlemeler getirerek huzursuzlukları özel bir müdahaleniz olmadan yaşamınızdan söküp atacak adeta. Aşk hayatınızda yaşanan olumlu gelişmeler özellikle evli Aslan’lar için oldukça sevindirici olacak. Başkaları yüzünden doyasıya yaşayamadığınız duyguları hiçbir engel olmadan yaşayabilmenin mutluluğu yaşamınızın tümüne yansıyacak.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

16 Mayıs 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 08" R
Ay
Balık
14° 38' 14"
Merkür
Koç
18° 39' 17"
Venüs
Boğa
05° 19' 45"
Mars
Koç
02° 25' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 44"
Satürn
Balık
16° 52' 43"
Uranüs
Boğa
22° 32' 55"
Neptün
Balık
29° 00' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 20"
Lilith
Başak
23° 43' 39"
True Node
Koç
15° 22' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>