Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sıkıntı dolu ikilemler, zor tercihler bugünlerde yaşamınızı doldurabilir. Geçen zaman zararınıza çalışıyor. Son zamanlardaki yürek titreşimlerinizi kontrol altına almaya çalışın.

Destek arayan üretkenliğiniz, belli bir süre daha hareketsiz kalabilir. Kafanızda tam netleştiremediğiniz ilişkiler, taraf olmanızın istendiği durumlarda çekingen kalmanıza yol açacak.

Çeşitli konularda görüş birliği içinde olduğunuz insanlarla para işlerindeki tezatlığınız, sizi fazla şaşırtıyor. Yakında ikili bir görüşmede sıkı pazarlıklarınız olabilir. Yeterince hazırlıklı olmalısınız.

Bu sıralar meydana gelebilecek tesadüflerde kafanızı karıştıracak sıklıklar söz konusu. Önyargılı yaklaşmama eğiliminiz, sizi fazla iyi niyetli yorumlara sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınızla alakalı kaygılarınız yerinde olabilir. Bu konuda bir an önce kendinizi rahatlatmalısınız. Çok sorunlu bir yakınınızın problemleri, bu yakında size kadar ulaşacak. Tastamam güven duyacağınız bir dostluğa ihtiyacınız var. Bir arkadaşınızın favorisi olmayı başarmak zorundasınız. İnsanlarla yarı güvenli ilişkiler sürdürmeniz size gizli bir yapayalnızlık yaşatıyor.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 12:20 olana dek parasal konulardaki işlerinizi halledebilirsiniz. Alış-satış, toplantı ve acil olarak bitirilmesi gerekenlere öncelik tanımakta yarar var. Saat 12:20-20:32 Ay-Boşluk etkisindeyiz.  Parasal konularda titiz düşünmenizde yarar var. Gelir-gider dengemizi bozmadan alışverişlerimizi yapmakta yarar var. Ayrıca sorun çıkaran veya çıkarabilecek meselelerin titizlikle gözden geçirilmesi lazım. Sağlık, ailevi ilişkiler anlamında gerginlikten uzak durunuz. Temizlik, düzenleme, özel ihtiyaçlara bütçede belli bir miktar ayrılması yerinde olur.  Ancak hesabınızı biliniz.  Planladığınız bazı işler  elde olmayan nedenler yüzünden aksayabilir. Saat 20:32  Ay-Terazi burcu geçiş etkinliğinde,  sevdiğiniz insanlar tarafından takdir edilmek ve başarılı bulunmak, kararlarınızın onaylanması, destek verilmesi ihtiyacınız belirgindir.   Huzur ve güvenliğiniz için, arzularınızın tatmini sizin için çok kıymetlidir. Genellikle cazibeniz,  çekiciliğiniz üzerinizdedir.  Anlaşılmak ve kıymetinizin bilinmesini istersiniz. Bu enerji sizinle  uyumludur. Huzur, popülerlik ve başkalarıyla hoş bağlantılarda bulunma şansı verir. Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz güzellikleri sunması dileğimle,  

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aileniz, ebeveynleriniz alakalı sorunların yanında hayatınızdaki önemli kadınlar için daha çok maddiyatla ilgili kayıplar etrafınızda dönüp dolaşacaktır. Eğer bir ev almak, satmak veya kiralamak istiyorsanız bu tip durumları beklemeye almalısınız. Aksi takdirde zararlarla karşılaşabilirsiniz.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi istemediğiniz bir yöne çekmeye çalışan ya da ısrarcı ve manipülatif kişilerle karşılaşabilirsiniz. Kendi işinizi yapmaya odaklanmalısınız. Kişisel gelişiminize, sağlığınıza, diyetinize veya spora eğilim göstermenin olumlu geri dönüşleri olabilir. Günü doğru değerlendirmeli. . Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular sizi meşgul edebilir. Kişisel harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde işlerinizle ilgili eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Finansal anlamda sizi zorlayan koşullar oluşabilir. İletişimdeki aksaklıklar işlerinize yansıyabilir. İşlerinizde yeni kararlar almamaya özen gösterin.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilginiz dışında gerçekleşen olaylar karşısında hayrete düşebilirsiniz. Bu durum hayatınızı kökten etkileyebilir. Bir an önce tedbirinizi almalısınız.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde mesafeli davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, devam eden çalışmalarınız vehayatınızda geçici problemler ve öfkeli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Sırt, kemik, kas ağrıları hissedebileceğiniz bugün, yalnız kalıp, kendinizi dinlendirerek ve çalışmalarınıza odaklanarak bu zamanı etkili kullanabilirsiniz.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zaman zaman karşılaştığınız durumlar kafanızı karıştırsa bile pek fazla önemsemeyeceksiniz. Bugün alacağınız bir haber sizi mutlu edecek. Hızlı kararlar alabilir, önceki kararlarınızı değiştirebilirsiniz. Harekete geçmek için acele etmeyin. İletişim araçları ve faturalarla ilgili sorunlar çıkabilir.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi, manevi değer yarattığınız tüm konularda hevesli ve titiz bir tutumla başlayacağınız haftaya öğle saatlerinden itibaren bir enerji düşüklüğü hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise bilhassave eğitim çevresinden kişilerle veya komşularınızla dengeli diyaloglara girebileceğiniz bir süreç deneyimleyebilirsiniz.Genel olarak ise; bugün Ay saat 11:21‘de boşlukta olacak ve 19:33‘te Terazi burcuna geçecek. Haftanın bu ilk gününde Ay'ın boşlukta ve Başak burcunda olması dikkat göstermeniz gereken işlerde biraz daha gayret göstererek çalışmanıza neden olabilir. Ne kadar detaya ve derine inmek isteseniz de yavaş bir ilerleme kaydedebilirsiniz. O nedenle fazla strese ve telaşa kapılmadan eldeki işlere odaklanmak bir kerede bir işi halletmeye çalışarak akışta kalmakta yarar var.Ay'ın boşluktan çıkacağı ve Terazi burcuna geçeceği akşam saatlerinde endişe ve streslerinizden arındığınız daha çok sosyalleşme ihtiyacı hissederek gezme, eğlenme, arkadaşlarla, sevdiklerinizle veya eşinizle program yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Ay Terazi günleri oldukça sosyal, hareketli ve ilişkilerin ön planda olduğu zamanlardır.İş bağlantıları kurmak,yemekleri veya tanıtım işleri yapmak, her türlü sosyal organizasyonu düzenlemek ve arkadaş çevrelerinizle bir arada olmak için çok uygun günlerdendir. İnsanları arayıp konuşabilirsiniz. Yapacağınız ziyaret ve görüşmeler varsa bu güne planlayabilirsiniz. Daha medeni, uyumlu, orta yolu bulma arzusu taşıdığınız enerjiler olacaktır.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

16 Mayıs 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 44' 07" R
Ay
Akrep
04° 27' 34" R
Merkür
Boğa
07° 35' 44"
Venüs
Boğa
26° 51' 60"
Mars
Koç
15° 48' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 54' 06"
Satürn
Balık
18° 09' 53"
Uranüs
Boğa
23° 33' 46"
Neptün
Balık
29° 27' 33"
Plüton
Kova
02° 01' 28"
Chiron
Koç
21° 46' 16"
Lilith
Başak
25° 40' 05"
True Node
Koç
14° 54' 32"
Son Güncelleme : 21/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>