Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişki içindeki bazı yanlışlarınızı büyük bir kararlılıkla savunmanız, onları zararsız alışkanlıklar haline getiremiyor. Sevgilinizi bazı kötü alışkanlıklarınızı onaylaması için adeta zorluyorsunuz.

Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak, aksamalardaki sorumlulukları paylaşacaksınız. İş yaşantınızda genel olarak doyumlu görünmenize rağmen, bugünlerde birtakım serzenişleriniz olabilir.

Son dönemde yaşadığınız kimi parasal yalnızlıklar, sizi bazı küskünlüklere sokmuş gibi. Yakın zamanda para konulu bir yolculuğunuz olabilir. Öte yanda siz, maddi sıkıntısı olan dostlarınız için sağlam bir güvencesiniz

Doğru karar, bazı şartlanmışlıklardan kurtulabilmenize bağlı görünüyor. Bu aralar önemli bir görüşme yapmanız gerekiyor. Bu görüşmenin sonucu size olumsuz puanlar yazabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki bazı tatminsizlikler ve onlarla ilgili beklentilerinizde kapadığınız umuda yönelik kapılar, size bir tür çelebilik kazandırmış gibi. Küçük mutlulukları son damlasına kadar değerlendirme becerisi geliştirmişsiniz. Yakın çevrenizde küçük sevinçlerin büyük mutluluklar gibi yaşanması genellikle sizden kaynaklanıyor. İçinizdeki yaşama coşkusu engel tanımıyor.

17 Ağustos 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Pazar günümüzün ilk etkili enerjisi,  saat 00:24 Ay- Chiron şifalı görünümüdür. Öncelikle, özel hayatınızla ilgili konular üzerinde düşünmenizi  sağlıyor.  Eğer hayat, umduğunuz gibi geçmiyorsa, hala bir şeyleri kafanızın içinde tam olarak oturtamıyorsak bu biraz da bizim ürkekliğimizden kaynaklanabilir. O zaman  ciddi anlamda kendimizi gözden geçirelim. Saat 01:56 Ay-Satürn karşıtlığı,  ihtiyaçlarımızı  karşılamak, kendi kendimize yetmek, kimseye de eğilmek niyetinde değiliz.  Toplumda parasıyla, gücüyle, duruşuyla, sahip olduğu güzelliklere adından söz ettirmek niyetinde olan Aslanlar, mutlu bir yuva, geleceğin teminat altına alındığı huzurlu bir ev, samimi bir aile çatısı altında olmak istiyorlar. Saat 15:25- 18 Ağustos saat 01:41 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde anlayışlı olmak ve mümkün olduğunca şartlara ayak uydurmak, esnek düşünmeye çalışmak en doğrusudur. Önemli bir karar verme durumunda kalırsanız,  mümkünse beklemede kalınız. Enine boyuna düşününüz.  Hangi mevzuda olursa olsun, alınan kararların daha sonra pişmanlık yarattığına sıkça tanık olmaktayız. Doğal olarak toplum yaşamınızı,hayatınızı, ailevi ilişkilerinizi ilgilendiren her konuda tedbirli olmak son derece önemlidir. Yaşanabilecek  gecikme, yanlış anlaşılmalar konusunda anlayışlı ve olgun yaklaşımlar göstermeniz gayet faydalıdır. Bazı şeyler umduğunuz gibi gitmiyor diye üzülmeyiniz. Pazar günümüzün, keyifli ve mutlu geçmesi dileğimle,  

17 Ağustos 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz kendi doğrularınıza inan bir kişi olduğunuz için, bugün çevrenizin telkinlerini dinlemek istemeyebilirsiniz. Başarıyı hedeflediğiniz bir gündesiniz. Eşitlik kurallarını ihlal etmeden, çalışmalarınızı hızlı bir şekilde götürmeniz oldukça olumlu. Sizden beklenen performans çok fazla olmasına rağmen siz olayları denetleyebiliyorsunuz.

17 Ağustos 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerleme, büyüme ve gelişme şansı bulabileceğiniz günlerdesiniz. Önünüzde seçenekleriniz ve sizi dinlemeye hazır büyük bir kitle var. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu, bazı konularda aşırı tepkiler verebilir ya da bazı kişilerin hareketlerini değerlendirirken doğru tahliller yapamayabilir, bazı hareketleri hafife alabilir ya da tam tersi, haddinden fazla önemseyebiliriz. En doğru kararı alarak ilerlemeye çalışmakta fayda var. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ağustos 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

17 Ağustos 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİR kaç gündür süren karamsar düşünceleriniz bugün sizi terk ediyor. Evli ya da bekar tüm Aslanlar bugün güzel bir gün sizi bekliyor.

17 Ağustos 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

17 Ağustos 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 50' 47" R
Ay
Başak
16° 13' 26"
Merkür
Boğa
01° 58' 50"
Venüs
Boğa
21° 53' 53"
Mars
Koç
12° 44' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 56"
Satürn
Balık
17° 54' 11"
Uranüs
Boğa
23° 19' 44"
Neptün
Balık
29° 22' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 15"
Lilith
Başak
25° 13' 13"
True Node
Koç
14° 54' 03"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>