Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Görüşebilirsiniz ama baş başa kalmanız mümkün değil gibi gözüküyor. Uzun zamandır baş başa kalma hayalinizi bugün de gerçekleştirmeniz zor gibi. Bunu ikiniz de çok istemenize rağmen, sizin dışınızdaki gelişmelere boyun eğmek zorunda kalabiliyorsunuz.

Sizden hemkonusunda hem de özel sorunlarla ilgili destek istenebilir. Birarkadaşınızın enteresan kişiliğini bugün fark edeceksiniz. Bu, ona karşı bazı yönelimlerinize neden olabilir.

Harcamalarınıza biraz daha dikkat ederseniz uzun süredir gerçekleştirmek istediğiniz şey için para toplayabileceksiniz. Para konularında önemli gelişmelerin olacağı bir dönemdesiniz.

Çok sorguladığınız bir ilişki, bugünler içinde size büyük şaşkınlıklar yaşatabilir. Bu müdahalenizi bir süre ertelemeniz yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında, sürpriz olarak karşılayacağınız bir teklifle karşılaşacaksınız. Bu teklif yaşamınızda çok olumlu değişikliklere yol açabilir. Önümüzdeki günlerde bir kalabalık grup içinde bulunma ihtimaliniz var. Daha önce de bir araya geldiğiniz bu grup içinde dikkatle gözleniyor, değerlendiriliyorsunuz. Bunun farkında olmayışınız, değerlendirmelerin puanını yükseltiyor.

17 Haziran 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 17 Haziran-12 Temmuz tarihler arasında, Venüs-Yengeç burcunda ilerleyecek. Aileniz, değer verdiğiniz her şey önemlidir sizin için. Bir yanınız gitmek istese de, bir yanınız kalmaktan yanadır. Kırılmak, üzülmek istemeyiz. Şöyle bir derinlere dalarız. Sevgi olgusunun ne kadar kıymetli olduğunu, aile birliğinin önemini bir kez daha anlarız. Giden bir  sevgiliyi, bir daha görmemiz mümkün olmayan bir kaybımızı hatırlarız, hüzünleniriz. Eski günleri anarız, kendi kendimize konuşuruz, dertleniriz. Derinliklerimizde saklı olan ne  varsa onunla buluşuruz. Hala bitmemiş mesele, bir ilişki  bizi üzüyorsa, sağlıkla alakalı bir mesele kafamızı kurcalıyorsa bunlar üzerinde daha fazla durabiliriz. İlişkimizde mutlu isek, sevgilimizin yanında huzur buluruz. Tüm sevdiklerimizi önemseriz. Onlar adına kaygılanırız. Onları kanatlarımızın altına alırız, zarar gelmemesi için. Geleceğimizi garanti altına almak isteriz. Bu sürecin hepimiz için güven dolu gelişmelere işaret olması dileğimle,

17 Haziran 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşama analizci bakış açısı ile bakarken, isteklerinizde derin bir araştırma ve inceleme hakim olacak. Hızlı hareket etmeniz yüzünden küçük kazalara meyillisiniz. Sindirim sisteminize dikkat etmelisiniz. Yaşam kalitenizi bozacak hareketlerden uzak kalmalısınız. Yollardan gelen misafirlerinizi ağırlamak adına bazı masrafları gözden çıkarabilirsiniz.

17 Haziran 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorunlarınızı net bir şekilde belirlemeli ve buna göre çözümler üretmelisiniz. İşlerinizi sıkı takip etmeniz ve kendinizi yönetebilmeniz yöneticinizin dikkatini çekebilir. Liderlik yönünüz yakın çevrenizin de ilgisini kazanmanıza neden olabilir. Aşk hayatında da güzel bir hareketlilik sizi bekliyor. Gün geneli: Duygusal anlamda hassas bir gündeyiz. Duygularımızı kontrol etmemiz ve kontrollü hareket etmemiz gerekebilir. Dün olduğu gibi bugün de, ülke insanını ilgilendiren konular, mülteciler, yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili kişiler, sporcular, gençler, sanatçılar, maddi alanlar, uluslararası ilişkiler veya yabancılarla ilgili başlıklar, eğitim, hukuk, dış ticaret, bilişim, medya, yayıncılık, finans, halkla ilişkiler konuları ön planda. Akşam saatlerinde birbirimize yardım etmekten keyif alabilir, ruhsal çalışmalar veya maneviyatımızı kuvvetlendirecek aktiviteler söz konusu olabilir. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

17 Haziran 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aile arasında geçmişte kalan konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sonuçlanmasını beklediğiniz işlerde gelişmeler olabilir. Güvenlik konusuna dikkat etmenizde fayda var. Emlak işleriyle ilgili karar vermek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çatışmalar olabilir. Gün içinde ev içindeki kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

17 Haziran 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fırtınanın ortasında gibi hissediyorsunuz kendinizi. Bazen teslimiyetçi bir düşünceyle kendinizi koyveriyorsunuz. Başkalarını umursamayın.

17 Haziran 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

17 Haziran 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla 3 hafta boyunca sosyal çevrelerden uzaklaşma ve ilişkilerinizde geri çekilme isteği görülebilir. Hayatın anlamını bulma isteğiniz çok yoğun olacak.

17 Haziran 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günü evinizde aileniz veya kendinizle baş başa geçirmeye eğilimli olabilirsiniz.Her ne kadar arkadaşlarınızla bir arada olmak ilginizi çekiyor olsa bile bugünü fazla muhabbet veya insani temasla harcamak istemeyebilirsiniz. Enerjiler durağan ve başlangıç hevesleri düşük olacaktır. Akşam saatleri kendinizi özel alanlarınızda huzurun ve sakinliğin kollarına bırakabilirsiniz.

17 Haziran 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. İşleriniz, arladaşlarınız ve hobilerinize ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

17 Haziran 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 04' 18" R
Ay
Terazi
13° 34' 44"
Merkür
Boğa
05° 06' 43"
Venüs
Boğa
24° 44' 25"
Mars
Koç
14° 29' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 38"
Satürn
Balık
18° 03' 20"
Uranüs
Boğa
23° 27' 46"
Neptün
Balık
29° 25' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 11"
Lilith
Başak
25° 28' 35"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>