Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi ilişkinizde rahat hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Beraberliğinizde geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Sevgilinizin arzularını da göz önünde bulundurmalısınız.

Bugün birçok kısa seyahat yapabilir, gittiğiniz yerlerde sürpriz rastlantılar yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan işlerin sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor. Grup çalışmalarında veya organizasyonlarda yer alıyorsanız çevrenizin desteğini alabilirsiniz.

Kişisel gelirinizi arttırıcı çalışmalar yapabilirsiniz, ama dışsal şartlar istediklerinizi elde etmekte zorlanacağınızı da göstermekte. Parasal kayıplar olabilir.

Bugün kişisel konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Yanılmaya açık bir gündesiniz. Ayrıntılara dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı çalışmaların sizi oldukça meşgul edebileceği ve ileriye yönelik planlar oluşturmakta başarılı olabileceğiniz görülüyor. Değişik olanakların ortaya çıktığı canlı bir gün olabilir. Sosyal konular, arkadaşlıklar ve grup çalışmaları bakımından hareketli bir gün.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Ay-Yay burcu geçişinin pozitif etkileri altında cumartesi gününe adım atacağız. Bu enerji, kendinizi özgür hissetmenizi  ve  dilediğiniz gibi hareket etmenizi sağlayan olumlu bir geçiştir. Saat 08:50 Ay-Uranüs görünümü, yenilikleri uygulama, aşkla sarmaş dolaş olma, özgür bir şekilde yol alabilme anlamında bizi teşvik ediyor. Saat 13:28 Ay-Merkür ve saat 16:53 Ay-Venüs olumlu görünümü, partnerin aklına eseni konuşmasına, kendince kararlar almasına neden oluyor. Biz de kendimizce haklıyız. İdare etmek pek kolay olmuyor ama huzurumuz kaçmasın diye göz yumuyoruz sanki. İlişkisi sağlam olan Aslanlar için olumlu bir enerji ancak  sorunlu ilişkilerde bir tarafın baskınlığını hayli yoğun kılıyor. Saat 21:25 itibariyle Jüpiter ile son görünümünü yapacak Ay, 18 Ocak saat 14:04 olana dek boşlukta ilerleyecek. Üzerimizde baskı yaratıp, elimizi kolumuzu bağlayan her şeyden uzak durmak isteyeceğiz. Kendimize daha fazla özen göstermemiz, moralimizin yükselmesini sağlayabilir. Düşünmeden kararlar almamak faydalıdır. Cumartesi gününüz güzelliklere, mutluluğa, sevilmeye, sevmeye işaret olsun. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

17 Ocak 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal konumunuzda yükselme olabilir. Bu anlamda katılacağınız aktivitelerde yeni kişilerle karşılaşacak, duygusal açıdan etkilenebileceğiniz anlar yaşayacaksınız. Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Baskıcı davranışlardan etkilenmek istemeyeceksiniz.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin istediğiniz şeyleri yapmasını istiyorsanız, daha politik bir dil kullanmanızda ve nazik bir tavır geliştirmenizde fayda var. Zarafet daha fazlabirliği anlamına gelebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Güne hoş sürprizlerle başlayabiliriz. Gün içerisinde arkadaşlarımızla bir araya gelebilir veya doğru kanalları kullanarak iletişime geçebiliriz. Belli görüşmeler, toplantılar yapmak ya da seyahatler için uygun bir gün. Bazılarımız eğitim başlıklı aktivitelere önem verirken, bazılarımız fikir alışverişleri yaparak veya okuyup izleyerek yeni bilgiler edinme fırsatı bulabilir. İkili ilişkiler kurmak, romantik diyaloglar veya planlar için de güzel bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde yeteneklerinizi kullanmaya bakmalı ve parasal alanda daha gerçekçi olmaya çalışmalısınız. Belirli fırsatlar ve gelirlerinizi arttırabileceğiniz imkanlar var. İş hayatında gösterdiğiniz çaba ciddi sonuçlar getirebilir. Ayrıca bu dönemde yakın çevreniz çok daha canlı ve iletişim, hareketlilik dikkat çekmekte. Sözlerinizde daha dengeli olmaya bakmalısınız. Bazı elde olmayan ve sizi duygusal açıdan yıpratacak konular ortaya çıkabilir. Özellikle ailevi konularda daha önlemci olmak faydalı olacak.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Biraz gamsız olmanız gerekiyor. Her detayı fazlasıyla kafaya takıyorsunuz. Özel hayatınızdaki sorunlar anlayışlı olmanız sayesinde azalıyor.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevre ilişkileriniz,görüşmeleriniz, kısa seyahatleriniz ve ilişkilerinizdeki diyaloglarınızda ani gelişebilecek problemlerle karşılaşabilir, beklentilerinizin tam olarak karşılanamadığını fark edebilirsiniz. Bugün şartları zorlamamak faydalı olacaktır.

17 Ocak 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kandırılabilirsiniz. İnsanları kendi istediğiniz şekilde algılayabilir ve gerçekleri görmek istemeyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanların sizi etkilemesine izin vermeyin. Duygu sömürüleri ile karşılaşabilirsiniz. Üşütmemek için dikkatli olun.

17 Ocak 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 38' 16" R
Ay
Aslan
06° 11' 26" R
Merkür
Koç
27° 51' 55"
Venüs
Boğa
17° 48' 14"
Mars
Koç
10° 12' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 49"
Satürn
Balık
17° 40' 16"
Uranüs
Boğa
23° 08' 08"
Neptün
Balık
29° 17' 12"
Plüton
Kova
02° 04' 30"
Chiron
Koç
21° 24' 02"
Lilith
Başak
24° 51' 04"
True Node
Koç
14° 54' 12"
Son Güncelleme : 14/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>