Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularda duygusal tepkiler gösterebileceğiniz bir gün. Kendinizi cinsel yönden aktif ve biraz da huzursuz hissedebilirsiniz. Gereksiz ayrıntılara kafa yoruyorsunuz ve hem kendinizi hem de partnerinize tatsız anlar yaşatıyorsunuz.

Meslek yaşantınızda çalışkanlığınızla dikkat çekebileceğiniz bir gün. Otoritelerle iyi ilişki kurabilir, kendinizi ispatlama fırsatı bulabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek bulacaksınız, değerlendirmelisiniz. Kariyerinizde başarıların gözüktüğü bir dönemde olduğunuz söylenebilir.

Parasal konularda ince eleyip sık dokuyabileceğiniz ve aşırı detaycı davranabileceğiniz bir gün. Güvenlik ihtiyacınız, kaynaklarınızı değerlendirme konusunda önemli bir kıstas olabilir.

Aşırı çalışmanın size iyi geldiğini düşünseniz de sağlığınızın bundan negatif etkilenebileceğini göz ardı etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni konularla ilgilenerek, bilgilerinizi artırmak isteyebileceğiniz bir gün. Yüksek öğrenim gören oğlaklar sorunlarına pratik ve akılcı yaklaşarak çözüm bulabilirler. Uzun yolculuklarınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Planlarınıza dahil edebileceğiniz sizin kadar istekli yakınlarınız olacak.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Perşembe günümüz saat 07:07 Ay-Koç burcu geçişiyle başlayacak. Sizi harekete geçirici, isteklerinizi elde etmeniz için teşvik edici bu enerji, dış dünyada sizi bir hayli aktif kılabilir. Özellikle hızlı bir şekilde bitirmek istediğiniz işlerinizi bu enerji sayesinde kolayca halledebilirsiniz. Kendinizi hangi konuda öne sürmek, başarıyla ifade etmek istiyorsanız bu enerji size destektir. Saat 07:23 Ay-Jüpiter görünümü, sizi bir hayli aktif edicidir. Yolculuklar gündeme gelebilir. Daha cesaretli olursunuz. Jüpiter size artık olumlu bir destek sunuyor. Moralinizi yükseltiyor ve sizi başkalarına karşı itibarlı kılıyor. Saat 15:25 sonrası Ay-Merkür zorlu görünümü oluşacak. Baskın olduğunuz konularda taviz vermeye yönelik tavırlar içinde olabilirsiniz. Amacınız uyum sağlamak olduğu için, karşınızdaki kişiye göre kendinizi ayarlama ihtiyacı duyabilirsiniz. Aslında size uymayan şeyler vardır ama sırf ortamı germemek için onaylıyormuş gibi bir tavır alabilirsiniz. Gün boyu gönlünüz mutlu, huzurunuz yüksek, ağzınızın tadı yerinde olsun. Çiçek güzelliğinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

17 Temmuz 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızla duygusal paylaşımlar yaşamak isteyeceksiniz. Uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınız sizi arayabilir, İletişim konusunda yoğunluk söz konusu olacak. Sezgilerinizin güçlü olmasından dolayı gerilim yaşayabilirsiniz. Bazı kişileri olduğu gibi kabul ederseniz, bugün mutlu olacağınız olaylar sizi bekliyor.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Jüpiter bir yıl boyunca, özgüveninizi ve çekiciliğinizi arttıracağı gibi sizi daha cazip birine dönüştürerek hayranlarınızın artmasına neden olacaktır. Nedensiz şekilde kendinizi iyi hissetmeye başlamanız sizi şaşırtmasın astrolojide buna Jüpiter'in dokunuşu diyoruz! Hayatınızın hiçbir alanında artık daha azıyla yetinmek zorunda değilsiniz.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sınırları aşma isteğiyle dolu olabilirsiniz. Hareket halinde olmak, yeni yerler ve yeni insanlarla tanışmak isteyebilirsiniz. Öte yandan kişisel gelişiminize faydası dokunacak kurslara katılabilir, danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda biraz dikkatli olmalısınız. Araştırma ve analiz gerektiren uğraşlarınızda aceleci olmayın.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜNÜN konusu sizsiniz. Hakkınızda bazılarının iyi, bazılarının ise kötü konuşmaları var. İyi dediğiniz insanları gözden geçirin.

17 Temmuz 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.

17 Temmuz 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 44' 24" R
Ay
Terazi
21° 53' 59" R
Merkür
Boğa
06° 05' 42"
Venüs
Boğa
25° 35' 39"
Mars
Koç
15° 01' 24"
Jüpiter
Boğa
28° 39' 28"
Satürn
Balık
18° 05' 60"
Uranüs
Boğa
23° 30' 11"
Neptün
Balık
29° 26' 11"
Plüton
Kova
02° 01' 59"
Chiron
Koç
21° 43' 14"
Lilith
Başak
25° 33' 12"
True Node
Koç
14° 56' 31"
Son Güncelleme : 20/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>