Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz aceleyle alınan kökten kararların şimdiki pişmanlığı pek anlamlı değil. Geriye dönüş konusunda ciddi engeller, zorlanmalar söz konusu olabilir. Ama çabaya değer.

Özel yaşamınızda son zamanlarda yaşadığınız sorunlar, sizi iyice işinize yöneltiyor. Çabalarınızdaki gözle görülür artış, duygusal karmaşalardan kaçış kaynaklı da olsa, bundan yararlanabilirsiniz.

Kabul etmekte zorlanacağınız bir teklif, sizi oldukça duygulandıracak. Satın alma işlerinde biraz yüzü yumuşak görünüyorsunuz. Bu anlamdaki güvensizlikler, pek haksız görünmüyor.

Biraz itelenerek dahil olduğunuz bir katılımda geleceğinizle ilgili fırsatlarınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizle ilişkileriniz, yakın çevrenizin müdahalelerine çok açık görünüyor. Buna her yerde açık açık konuşarak siz de zemin hazırlıyorsunuz Kişisel zevklerinize önem veriyorsunuz. Bu öneme belli sınırlar çizmeniz, birtakım ilişkilerinizde kaçınılmaz gereklilik gibi görünüyor. Yakın dostlarınızdan alacağınız bazı duyumlar, size bugünlerde yön verebilir.

17 Temmuz 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar bayramın ilk  gününe, Ay-Aslan burcu geçişiyle  başlıyoruz. Bu enerjinin sizler için anlamı liderliğinizi kabul ettirmek,  öne atılmak ve başarılı olmaktır. Ayın parlak ışığı altında insanları kolayca etkiniz altına alabilirsiniz. Bir yandan sözel gücünüzle diğer taraftan tavırlarınızla dikkatler bir şekilde sizin üzerinizde toplanır.  Rakip tanımadan istediğiniz kulvarda öne geçebilirsiniz. Amacınız zirvede kalmak ve üstünlük sağlamaktır. Bunun için her türlü mücadeleye hazırsınızdır.  Başkalarının gittiği yoldan gitmek, denenmişi denemek size göre değildir. Farkınızın apaçık şekilde görülmesini istersiniz. Güçlü dürtüleriniz size yoldaştır ve sizin olduğunuz yerde bir başkasının hüküm sürmesi mümkün değildir. Bugünkü enerjiniz,  ideallerinizi gerçekleştirmek ve yakın çevrenizden ziyade henüz sizi tanımayan kişiler üzerinde etkili olma isteğinizi körükleyebilir. Siz kalıbınıza sığmadığınız için, bulunduğunuz alanın size yeterli gelmediğini düşünebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla ilişki kurmak, kendinizi tanıtmak ve etkili olmak başlıca isteğinizdir. Bir gülüş, bir içten söz ve hepimizi  mutlu edecek hoş gelişmelerle dolu,  nice Bayramlar geçirmemiz dileğimle,

17 Temmuz 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerinizde ilerlemek veyaşantınızda gelişmek istiyorsanız, arkadaş çevrenizde güçlü dostların yardımına ihtiyacınız olacak. Zorlandığınız konularda yardım almalı ve sabit düşünmekten vazgeçmelisiniz. Kazançlarınızın artışı, kariyerinizle paralel ilerlerken, enerjinizi doğru kullanacağınız alanları seçmelisiniz.

17 Temmuz 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki birkaç hafta, maddi durumunuz, sevgi temalı ilişkileriniz ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizle ilgili başlıklarda hoş gelişmelere açıksınız. Olanakları doğru değerlendirebilmek için diğerlerinin değil, kendi ilişki ve işlerinize yoğunlaşmanız gerekli. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay, olumlu, enerjik, keyifli aktivitelere zaman ayırmak isteyeceğimiz, aile ve arkadaş ziyaretleri yapabileceğimiz aktif bir güne işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Herkese tüm sevdikleriyle birlikte iyi bayramlar…

17 Temmuz 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel hassasiyetiniz olan konularda kendinizi biraz fazla yorabilirsiniz. Önem verdiğiniz olaylarda gurur yapmamaya özen gösterin. Yeni başlangıçlar için fırsatlar yakalayabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir zamandasınız. Beslenmenize ve beden sağlığınız için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Bugün ilişkiler önem kazanabilir.

17 Temmuz 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda çok dikkatli hareket etmelisiniz. Beklenmedik masraflar büyük sıkıntılara yol açabilir. Yatırım planlarınız varsa biraz ertelemelisiniz.

17 Temmuz 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde eğitim öğretim faaliyetleri ve seminerlerde yer alabilir, çeşitli etkinliklerden faydalanabilirsiniz. Eşiniz ve yakın dostlarınızla iletişiminizde fikir ayrılıkları yaşayabileceğiniz bugün, kendinizi sakince ifade etmeniz ve empatik yaklaşmanız faydalı olacaktır.

17 Temmuz 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Oldukça heyecanlı ve keyifli bir gün geçireceksiniz. Çevrenizden alacağınız haberler keyfinizi artırabilir. Kafanızı toplamak kolay olmasa bile, hayatınızın ritmini yüksek tutacaksınız.

17 Temmuz 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş anlamında, birlikte çalıştığınız kişiler veya müşterilerle iletişim konularında problemler söz konusu olabilir, baskıcı iletişim kurmanızda kaynaklı sorunlar söz konusu olabilir. Müşterilerinizle veya çalışma arkadaşlarınızla kuracağınız iletişimde veya olası sorun anlarında kriz yaratıcı olmak yerine çözüm odaklı yaklaşmaya özen gösterin, işinizle ilgili konuları zihninizde takıntı düzeyine taşımamaya özen gösterin.

17 Temmuz 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.

17 Temmuz 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 58' 17" R
Ay
Terazi
12° 20' 13"
Merkür
Boğa
04° 57' 58"
Venüs
Boğa
24° 36' 44"
Mars
Koç
14° 24' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 10"
Satürn
Balık
18° 02' 56"
Uranüs
Boğa
23° 27' 25"
Neptün
Balık
29° 25' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 52"
Lilith
Başak
25° 27' 53"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>