Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz aceleyle alınan kökten kararların şimdiki pişmanlığı pek anlamlı değil. Geriye dönüş konusunda ciddi engeller, zorlanmalar söz konusu olabilir. Ama çabaya değer.

Özel yaşamınızda son zamanlarda yaşadığınız sorunlar, sizi iyice işinize yöneltiyor. Çabalarınızdaki gözle görülür artış, duygusal karmaşalardan kaçış kaynaklı da olsa, bundan yararlanabilirsiniz.

Kabul etmekte zorlanacağınız bir teklif, sizi oldukça duygulandıracak. Satın alma işlerinde biraz yüzü yumuşak görünüyorsunuz. Bu anlamdaki güvensizlikler, pek haksız görünmüyor.

Biraz itelenerek dahil olduğunuz bir katılımda geleceğinizle ilgili fırsatlarınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizle ilişkileriniz, yakın çevrenizin müdahalelerine çok açık görünüyor. Buna her yerde açık açık konuşarak siz de zemin hazırlıyorsunuz Kişisel zevklerinize önem veriyorsunuz. Bu öneme belli sınırlar çizmeniz, birtakım ilişkilerinizde kaçınılmaz gereklilik gibi görünüyor. Yakın dostlarınızdan alacağınız bazı duyumlar, size bugünlerde yön verebilir.

17 Temmuz 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:59 Merkür-Venüs kavuşumu burcunuz üzerinde gerçekleşiyor ve size kuvvet sunuyor. İsteklerinizi, fikirlerinizi güçlü bir şekilde ifade edebilir, ortaya koyabilirsiniz. Hatta bir hayli cesur ve coşkulu davranırsınız. Saat 02:22 Ay-Jüpiter görünümü, sağlığınız başta olmak üzere, mali konular üzerinde dikkatlice durmanın işaretçisidir. Titizlikle planlarınızı yaparsınız. Hesabınızı bilirsiniz ve bütçenize uygun şekilde hareket edersiniz. Saat 06:45 Güneş-Mars görünümü, sizi rahatsız eden veya sıkıştıran meseleleri bir an önce halletmek istersiniz. Ülkeniz, aileniz, eviniz ve tüm değerleriniz için önemlidir. Bu konularda eğer sorunlarınız varsa, bunların sona ermesi yolunda adım atarsınız. Saat 08:42 Güneş-Chiron görünüm etkisinde, cinsel yaşamınızı ilgilendiren konularda ve bazı meseleler üzerinde gizli saklı hareket etme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bunlar ruhunuzu okşayıcı olmalı ve sizi rahatlatmalıdır. Duygusal sorunlarınıza, bağımlılıklarınıza veya yorgunluklarınıza iyi gelecek yöntemler üzerinde epeyce düşünebilirsiniz. Romantik ve değerlerine düşkün bir partner, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir. Siz başkalarından gelecek desteğe şu aralar fazlaca ihtiyaç duymaktasınız. Ruhunuzu tüm kirliliklerden, olumsuzluklardan arındırma arzusu içindesiniz. Bunu yapabildiğinizde fazlasıyla rahatlayacağınızın farkındasınız. Saat 11:57-22:33arasında Ay-Yay burcunda boşlukta ilerleyecektir. İlişkilerde ve ilk  buluşmalarda yanıltıcı bir etki yaratabilir. Karşınızdaki kişiyi tam olarak tanımadan veya  olayları anlamadan dinlemeden, sözler vermeye kalkmak yanlıştır. Saat 22:33 itibariyle Oğlak burcunda ilerleyecek Ay, fizyolojik ve psikolojik hastalıkları tetikleyebilir veya daha önceden şikayetçi olduğunuz bir rahatsızlık tekrar kendini hissettirebilir. Pazar gününüzün umduğunuz şekilde geçmesi dileğimle,

17 Temmuz 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarı sizin için çok önemli bir duygu ve çevresel ilişkilerinizde aynı enerjiyi görmek istiyorsunuz. Kişisel dengelerin çok önemli olduğunu bildiğiniz için, yakın dostlarınızın fazla fevri olanlarından sakınmak isteyebilirsiniz. Bugün, iletişim konusunda oldukça yoğunsunuz. Organizasyon konularında becerikli yönleriniz ortaya çıkıyor.

17 Temmuz 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ve önümüzdeki günlerde takım çalışmaları, sosyal aktiviteler ve kalabalık çevreler size iyi gelebilir. Öte yandan bu tip sosyal ortamlar size yeni fırsatlar da sunabilir.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize zaman ayırmak ve hayatın eğlenceli yönleri ile ilgilenmek daha keyifli olacak. Yeni bir şey yapmaktansa biraz tembellik etmek daha güzel olabilir.

17 Temmuz 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızı veya üzerinde yoğunlaştığınız bazıya da planları ilgilendiren konuların neticeye bağlanacağı bir gün. Planlarınızı yürürlüğe koymak için daha fazla çalışabilirsiniz. Bazı şeyler sonlansa da, bu sonlanmalar yeni ve çok daha güzel şeyler için yer açacak. Zaman zaman sinirlerinize hakim olamayabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Sakin olmalısınız.

17 Temmuz 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

17 Temmuz 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkes evinde dinlenirken, siz bu aralar evinizde bir koşturma halindesiniz. İnsanları ağırlamaktan mutluluk duyabilirsiniz. Çocuğunuz veya sevdiğiniz insanla planlarınızı devreye sokmanın tam zamanı. Bugün kararlarınızı hayata geçirebilirsiniz.

17 Temmuz 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neşe ve sevincinizi arttıran Venüs gezegeni aşk konularında da pürüzleri ortadan kaldıracağa benziyor. Fakat bu günlerde iştahınız da bir hayli açılabilir ve kilo alabilirsiniz. Uzun süredir ertelediğiniz spor ve sağlıklı beslenme konularına özen göstererek vakit ayırmaya çalışın.

17 Temmuz 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz.

17 Temmuz 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 56' 36" R
Ay
Balık
16° 14' 42"
Merkür
Koç
18° 43' 26"
Venüs
Boğa
05° 27' 58"
Mars
Koç
02° 31' 04"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 18"
Satürn
Balık
16° 53' 16"
Uranüs
Boğa
22° 33' 18"
Neptün
Balık
29° 00' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 42"
Lilith
Başak
23° 44' 23"
True Node
Koç
15° 22' 56"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>