Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona fazla haksızlık yapıyorsunuz. Her şeyi bilmeye hakkı olduğunu biliyor, kaybederim korkusuyla saklıyorsunuz. Kendisi öğrenmesi halinde de çok kazançlı çıkmayacaksınız.

Önemli bir gün yaşıyorsunuz. Çok sorumluluk isteyen bir karar vermeniz gerekiyor. Sizden bekleneni yapacak, elinizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceksiniz.

Önümüzdeki günlerde büyükçe bir masrafa girebilirsiniz. Bunun hazırlığını yapmanız gerekiyor. Bütçenizi iyi dengeliyor genellikle para sıkıntısı çekmiyorsunuz.

Size kardeş derecesinde yakın biriyle bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculukta pahalı bir alışveriş görünüyor. Ama sizin konudan vaktinde haberiniz olabilmesi için, bizzat etüt yapmanız gerekiyor. Aksi takdirde bu yolculuk sizsiz yapılabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birçok özelliğinizle benzeştiğiniz biriyle tanışacaksınız. Bu kişi sizin içinizi coşturacak. Gelecekte onunla sağlam bir arkadaşlık kurmayı düşüneceksiniz. Bugünlerde biraz başınızı ağrıtan bir probleminiz var. Ondan kurtulmaya çalışıyorsunuz. Bu problemi birlikte yaşadığınız insanların bunu sizin kadar sorun etmemesi canınızı daha çok sıkıyor.

18 Eylül 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 00:54 Ay-Satürn görünümü, her ne pahasına olursa olsun özgür olmak arzunuzu işaret ediyor ve hayatınızla ilgili vermek istediğiniz kararların da göstergesi oluyor. Her şeyi bir daha gözden geçirdiğinizde sizin için nelerin önemli olduğunu tespit edebilirsiniz. Saat 07:39 Ay-Pluto görünümü, uygulamak istediğiniz yenilikleri, uzun vadeli olarak planlamanız gerektiğini gösteriyor. Gelir-geçer tarzda, günü kurtarmak şeklinde olmamalı. Çünkü bu durum ileride sorun yaratabilir. Saat 11:06 Venüs-Uranüs karşıtlık etkisinde kişi,  bazı insanlar veya şartlar nedeniyle kısıtlandığını hissedebilir. Gururlu bir Aslan için bu zorlayıcıdır. Şöyle düşünmenizde yarar var. Kimse için isteklerinizden vazgeçmemelisiniz.  Bilakis oturup neler eksik veya nelere dikkat etmek gerekiyor bunları ele alınız. Sizi hedefinize ulaştıracak başka kişilerle bağlantıya geçiniz. Saat 22:30 Ay-Venüs karşıtlığı, görüşlerimizi ateşli bir şekilde ifade etmemizi sağlarken, yeri geldiğinde adil ve uzlaşıya açık bir şekilde olmanın ilişkilerinizde faydalı olacağını gösteriyor. Bu karşıtlık önümüzdeki süreçte çevre değişimi, eğitim,ve ticari konularda seyahatlerin, yerleşimin işaretçisi olarak olumlu gelişmeleri işaret ediyor. Saat 23:11-19 Eylül saat 07:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yapılması gerekenler Pazar günü de olsa peşinizi pek bırakmaz. Ancak fırsat bulduğunuzda mutlaka kısa bir yürüyüş, arkadaşlarınızla sohbet iyi gelecektir. Her şey sizden yana olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

18 Eylül 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal konularda cesur davranışlar içindesiniz. İletişim evinizde ilerleyen Venüs, en az kendiniz kadar özgür kişilerle birlikte olmanızı sağlıyor. Bugün, partnerinizle birlikte kişisel ve özel çalışmalar içinde olmak isteyebilir ve onun fikirleri ile çarpışmak zorunda kalabilirsiniz. Kendinize her konuda güveniyorsunuz.

18 Eylül 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi fiziken zorlayacak aktivitelerde yer almanız, kendinize olan güveninizin artmasını sağlayarak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir. Duyarlılığı doğru yönetmek başarıyı beraberinde getirebilir. Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren olumlu olaylar var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha açık ve heyecanlı biçimde ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Yeni insanlar, yeni yerler hayatınıza değişiklik katabilir.

18 Eylül 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler için para önemli ama bonkör de olabiliyorsunuz. Kendinizi frenlemeyi öğrenmelisiniz. Bu gidişle birikimleriniz bir anda tükenecek. Ailenizdeki olumsuzlukları düzeltin.

18 Eylül 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyerinizle ilgili keyifli görüşmeler yapabilir, patronlarınız ve ailenizden destek görebilir, toplum içinde hayalleriniz ve hedeflerinizle öne çıkan isim olabilirsiniz. İlişkilerinizde sabırlı ve sevgi dolu yaklaşımlarda bulunacağınız pozitif bir gündesiniz.

18 Eylül 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirlerinizdeki gelgitleri etrafınızdaki insanlara anlık çıkışlarla yansıtmak, ilişkilerinizdeki tansiyonu artırabilir. İnsanların yaptıklarına önem vermeyi unutmayın. Varsa çocuğunuzla ilgili konulardabitirici olacaksınız.

18 Eylül 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Planladığınız seyahatlerin, almak isteyip de ertelediğiniz majör eğitimlerin, hukuksal başlangıçlarınızın artık yükselen bir enerjiyle hayatınıza dahil olmasını kutlayabilirsiniz.Uluslararası işlerde başlangıçlar, hukuki kazanımlar ve aklınızı kullanabileceğiniz tüm konu ve girişimlerde başarı kazanmanızın kaçınılmaz olduğunu görebileceksiniz. Akşam saatlerine doğru ilginç ve sıra dışı fikirlerinizle takdir toplayabilirsiniz. Havacılık konularına merak geliştirebilir, yolculuğa çıkmak için girişimde bulunabilirsiniz.

18 Eylül 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

18 Eylül 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 09' 07" R
Ay
Balık
19° 21' 59"
Merkür
Koç
18° 51' 38"
Venüs
Boğa
05° 43' 52"
Mars
Koç
02° 40' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 20"
Satürn
Balık
16° 54' 21"
Uranüs
Boğa
22° 34' 03"
Neptün
Balık
29° 01' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 25"
Lilith
Başak
23° 45' 49"
True Node
Koç
15° 23' 14"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>