Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizin onu kendi çevrenize sokmaktan çekindiğinizi düşünüyor. Bunu açıkça dile getiremediği için de biraz sıkıntılı. Onun sizin arkadaşlarınızla yapmak istediği programlara açık olmanızda yarar var.

Zaman zaman düşündüğünüzdeğişikliği bugünlerde gündeminizden düşebilir. Bunda işyerinde yapılacak yeni düzenlemenin de payı olacak. Epeydir beklenen düzenlemeyle ilgili bugün yeni bir bilgi alabilirsiniz.

Gerçekleşmesini istediğiniz hayalleriniz için biraz daha paraya ihtiyacınız var. Hayallerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Bugünlerde hepsinin birden gerçekleşmesi mümkün gibi gözükmüyor.

Bazı yakınlarınızda empati duygusunun olmadığını düşünüyorsunuz ama zaman zaman siz de empati kurmakta zorlanıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hassas bir gününüzdesiniz. Bu yüzden de gereksiz alınganlıklar yaşayabilirsiniz. Sizin başkalarını düşündüğünüz kadar, sizi düşünmediklerini sanıyorsunuz. Oysa yaşamınızın bütün alanlarında doyumlu ilişkiler yaşıyor, yeterince seviliyor ve beğeniliyorsunuz. Siz daha açık bir insan olduğunuz için duygularınızı daha rahat gösteriyorsunuz. Herkesten aynı şeyi beklemeniz doğru değil.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 07:30 Ay-Satürn görünümü, özgür olmak, dilediğimiz gibi kendimizi ifade etmek isterken, yapmak zorunda kaldığımız işler canımızı sıkabilir. Saat 19:26 Ay-Merkür görünümünde haberler alabiliriz, çocuklarımız ve sevgilimizle iletişim ön plandadır. Tüm dualarımızın kabulü dileğimle, Mevlit Kandilimiz kutlu olsun. Gönülden sevgilerimle,

19 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için oldukça özel bir gün olacak. Bir anlaşmaya ya da sözleşmeye imza atacaksan olumlu gelişmeler söz konusu. İşinden memnun olmayan bir Aslan burcuysan, sektörün dışındaki bir yerden teklif alabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişinin arkadaşlarıyla olan sorunu ilişkinize yansıyabilir. Görüşlerini açık bir şekilde dile getirmen yanlış anlaşılmana neden olabilir. Sanatla ilgileniyorsan, önemli bir anlaşma sağlayabilirsin. Bu anlaşma kariyerin adına önemli bir dönüm noktası olabilir. Akşam saatlerinde ailenle bir araya gelebilirsin. Yakın akrabalarınla ilgili öğreneceklerin seni şaşırttığı kadar düşündürecek.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta ve ilişkilerde iletişim gücünüzü ortaya koyarak ipleri elinize alıyorsunuz. Beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. Sosyal çevre iletişimlerinizin aktifleşmesi ile motivasyonunuz güçlenecektir.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu sabah tartışmalara açık olabilirsiniz. Hassasiyetleriniz ön plana çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için çaba sarf edeceksiniz. Bugün aşk gündeminizi oluşturabilir. Güçlü duygular içinde olacağınız zamanlar var. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapmak isteyebilirsiniz.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız bir haber keyfinizi arttıracak. Duygularınızı denetlemenizin zor olduğu bir gün. Bazı haberlerden etkilenebilirsiniz. Uzaklarda bulunan yakınlarınızla görüşecek, yardımını isteyeceksiniz.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşka dair her türlü konuda coşku ve heyecan içinde hareket etmek istediğiniz bir gün olsa da bir noktada duygularınızı kontrol etmeniz gerektiğini unutmayın. Bonkörlüğünüz, koruma içgüdünüz karşısında kendinizi maddi olarak koruduğunuza emin olmalısınız.

19 Kasım 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişten gelen üretimlerin kazanca dönüşmesini sağlayan önemli olaylar söz konusu. Aksilikler yaşanabilir kurban aramadan işe odaklanmak önemli. Uluslararası konulardan hareket olası.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcunda geri gitmeye başlayan iletişim gezegeni Merkür, aşk hayatınızda yanlış anlaşılmanıza neden olur. En iyisi 8 Aralık'a kadar sessizliğinizi koruyun. Geçmişten gelen bir aşk yeniden kapıda! Çocuğunuzun bu dönemde kaprisleri sizi yorar.

19 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

19 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 15' 16" R
Ay
Terazi
28° 21' 48" R
Merkür
Boğa
06° 51' 54"
Venüs
Boğa
26° 15' 06"
Mars
Koç
15° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 02"
Satürn
Balık
18° 08' 01"
Uranüs
Boğa
23° 32' 02"
Neptün
Balık
29° 26' 54"
Plüton
Kova
02° 01' 43"
Chiron
Koç
21° 44' 48"
Lilith
Başak
25° 36' 45"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>