Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendi kendinize sorup yanıtladığınız sorulardan doğru cevaplar almanız pek mümkün olmayacak. Sevgilinizdeki son değişikliklerle ilgili meraklarınızı açığa çıkartmalısınız.

Karşılığını yeterince göremediğinizyoğunluğunuzun, genel yorgunluğunuz ve moralsizliğinizdeki belirleyiciliği oldukça fazla. Dönem dönem içinizi dolduran isteksizliğin, temelindeki nedenlerle ilgili yanılgılarınız var.

Bugünlerde alacağınız para haberleri, sizi yeni düşünceler içine sokabilir. Günü geçen ödemelerinizle ilgili olarak, yakında sonuç alacağınız görüşmeleriniz olacak.

Sizi etkilediği konularda size yararlı olduğunu düşünen kişiler, farkında olmadan bazı kararlarınızı geciktiriyor. Zorlandığınız kararlarınızda birtakım etkilerden kurtulmanız, bu kararlarınızı kolaylaştıracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde yaratıcı fikirlerinizle ilgi toplayabilirsiniz. Bu ilgi, ekip çalışmalarınızda size başarılar getirebilir. Arkadaşlık konularında daha yakın tanışma fırsatları yaratacaksınız. Karmaşık bulduğunuz bir konuyla ilgili gönülsüz girişimlerinizde, başarılar söz konusu. Sağlamcı yaklaşımlarınız özgüvenli karakterinizle bazen çelişebiliyor.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 03:15 Ay-Satürn görünümü, özgür olmak, dilediğimiz gibi kendimizi ifade etmek isterken, yapmak zorunda kaldığımız işler canımızı sıkabilir. Saat 03:41 Mars-Kuzey düğüm görünümü, aşkta bonus bir gün olduğunun işaretçisidir. Büyüyen gelişen ve canlandıran her şey sizin için kıymetlidir. Çocuk sahibi olmak, çocuklarınızla ilgili yeni bir kararın verileceği gün. Olumlu bakış açınız ile her türlü fırsatı altına çevirirsiniz. Saat 17:34 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bildiklerimizi açık ve net bir dille ortaya koymamızı sağlıyor. Tecrübelerimizi önemseyeceğiz. Fikirlerimizi başkalarıyla paylaşacağız. Kişisel anlamda gelişimimize önem vereceğiz. Arzu ettiğimiz bir yolda ilerlemeyi, özgür olmayı, seçimlerde bulunmayı tercih edeceğiz. Saat 18:18 Ay-Mars görünümü, aktif ve gayet hevesli bir şekilde isteklerinizi dışa ifade etmenizde yardımcıdır. İnandığınız bir davanın peşine düşersiniz. Aşk hayatınız, çocuklar ve yaşamınızla ilgili meseleler üzerinde hakimiyetiniz yüksek olur. Hafta boyunca işlerinizde başarı ve gönül huzuru dileğimle,

19 Şubat 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyalleşmenin faydalarını göreceksin. Kararsızlık yaşadığın bir konuda, bir arkadaşından ilham alabilirsin.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten gelen finansal sorunlarınızla ilgili artık net bir plan çıkarmalı ve arka planda neler oluştuğunu gerçek mânâda öğrenmelisiniz.Bu,ileriyi görmeniz için gerekli ve önemlidir.Yaşamı ilerletebilmek için önce sağlam planlar yapmalı ve sonra uygulama aşamasına geçmeliyiz.Fakat gerçekçi bir plan oluşturmadığımız sürece yaşadığımız şeyler yine aynısı olacağından bu noktada ciddi olmakta fayda vardır.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayat görüşlerinizde çok daha cüretkâr ve net olabileceğiniz bir gün. Özgür ve cesur duygulara sahipsiniz. Dinamizminiz ile fikirsel bir konuya öncülük etme ve sahip çıkma duygusunu yaşayabilirsiniz. Uzak kişilerle ve yabancılarla ilgili yeni gelişmeler olabilir. Bugün ani bir şekilde bir gezi planı yapabilir ya da seyahate çıkabilirsiniz.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cesur doğanız başkalarının sözcülüğünü yaparak zarar görmenize sebep olabilir. Gün içinde ailenizden insanların baskı ve kontrollerine maruz kalmanız mümkün. Bu durum sizi sinirlendirip kırabilir. Sizlere tavsiyem birbirinizle güç mücadelesi ve baskın gelmek adına sonradan pişman olacağınız davranışlar sergilemekten kaçınmanız olacaktır. İşlerinizde olan olumlu gelişmeler ve maddi konularda ki rahatlamalar sizi kendinize getirdi. Şimdi yaşama sıkı sıkı sarılın isteklerinizin üzerine kararlı ve disiplinli bir şekilde gidin yılmadan yorulmadan çalışma zamanı. Bu süreçte yeni bir eğitim programına katılabilir sanatsal içerikli konularda yeteneklerinizi değerlendirebilirsiniz.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

19 Şubat 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, dış ortamlarda daha az tanıdığınız insanların yanında farklı ve duygusal olarak değişik bir gün sizleri bekliyor.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür'ün Balık burcuna yerleşmesiyle bugün kazancınızda bereketlenme olur. Ortak paylaşımlardan beklemediğiniz bir akış olacaktır. Sözleşmeleri imzalarken dalgın olmadan tüm maddeleri dikkatle okumalısınız. Metafizik konular, spiritüel temalar ilginizi çeker. Bunlarla yakından ilgilenen şair ruhlu birine de aşık olabilirsiniz. Keyfini çıkarın.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konuları gözünüzde fazla büyütme eğilimindesiniz. Paranızı dilediğiniz gibi harcamayı istiyorsanız da, mevcut konulardaki maddi kaygılar ve geleceğe yönelik parasal planlamalar, sizi bundan alıkoyabilir.

19 Şubat 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 13' 20" R
Ay
Koç
05° 29' 18"
Merkür
Koç
19° 36' 26"
Venüs
Boğa
07° 05' 28"
Mars
Koç
03° 31' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 52"
Satürn
Balık
16° 59' 52"
Uranüs
Boğa
22° 37' 52"
Neptün
Balık
29° 03' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 04"
Lilith
Başak
23° 53' 10"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>