Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız açısından genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz ve sevgilinize bazı sürprizler yapmak isteyeceksiniz. Sevgilinizle güzel bir gün geçirmek için uygun bir gündesiniz.

İşyerinizde bazı değişiklikler olacak ve bu değişiklikler sizin konumunuzu doğrudan etkileyecek. Hazırlıklı ve dikkatli olmalısınız yoksayerimizde dışlanan durumuna gelebilirsiniz.

Bazı hisselerinizde bugün birkaç sorun çıkacak ve bu durum moralinizi fazlasıyla bozacak. Sakin düşünüp akıllıca davranırsanız bu sorunu çözümlemeniz zor olmayacaktır.

Bazı küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz bu günlerde. Daha dikkatli olmalısınız özellikle aldığınız besinlere özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlginç bulup merakla eğildiğiniz konular, bugünlerde cazibesini arttırabilir. Hakkettiği ölçüde önemsediğiniz bir gelişmeyi, birkaç gün içinde tamamıyla kontrolünüz altına alacaksınız. Düzgün ve tutarlı olmaya çalıştığınız birtakım ilişkilerinizde, çabalarınızın karşılığını alamayabilirsiniz. Bu konuda, bazı kişilerde önyargıların hakimiyeti görülüyor.

2 Mart 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 2 Mart saat 03:51 Başak burcunda oluşacak Dolunay, alacak-borç konularında hesabımızı iyi yapmanın, bütçemize göre hareket etmenin önemini vurgulayacak. Evin ihtiyaçları, çocukların giderleri, kira-taşınma veya onarımla ilgili harcamalar veya sizin özel gereksinimleriniz nedeniyle bir miktar zorlanabilirsiniz. Aslında bu zorlanma, sizin için bir uyarıdır. Dengeli bir bütçe için, kredi kartlarına yüklenmemek için, yüksek faizli bir borca girmemek için bir ikazdır. Bu Dolunayda hesap kitap biraz şaşabilir. Merkür-Balık burcunda paraya kimi zaman boş vermeye, dikkatsiz davranmaya, bazen de gelirimizi yetersiz görüp üzülmeye neden olur. Eğer bizde bir yanlış varsa, o zaman aklımızı başımıza almalıyız demektir. Çok da fazla kendinizi hırpalamayın. Bazen de öylesine aşırı endişeli olursunuz ki, sanki her an parasız kalacakmışsınız gibi. Bu kadar olumsuz düşünmek yanlış. Ancak tabii ki ayarımızı bileceğiz. Kazancımızı önemseyeceğiz. Birkaç gün sonra, bu Dolunayın yöneticisi Koç burcunda ilerleyecek. Bu sizin bugün yaşadığınız sıkıntılara yeni çözüm yolları bulmanız için destek olacak. Fakat benim tavsiyem bugünlerde lütfen cüzdanınıza sahip çıkınız. Gereksiz şeylere para harcamayınız. Yapılacakları ihmal etmeyiniz ki, bazı şeylerin astarı yüzünden pahalıya gelmesin. Dolunayın farkındalık yaratması, gerçekçi analizde bulunmamızı sağlaması dileğimle,

2 Mart 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklemediğin anda eline geçecek para, ertelemek zorunda kaldığın planı gerçekleştirmeni sağlayacak.

2 Mart 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün daha çok üzerinde duracağınız konular yaşamdaki amacınız ve gelecekte kendinizi nerede görmek istediğiniz olacaktır. Bu noktada belki siz de nerede olmak istediğinize tam manasıyla karar veremediniz. Ancak bu konu zaten aceleyle verilecek bir durum değildir. Önce amacınızı net olarak belirleyip harekete geçmeli ve gidişatınızı cesaret ve motivasyonla dengelemelisiniz. Bazen hızlıca gitmek yerine durup dinlenmek ve düşünceler denizi içine girip sonsuz hayallere dalmak gerekir. Çünkü başarının sırrı önce hayal etmekten sonra inanmaktan geçer.

2 Mart 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşinizle ilgili konularda başkalarından destek alabilirsiniz. Gün içinde ilerlemeyen işleriniz, sizi zor duruma sokabilir. Anlayış içinde olmaya özen göstermelisiniz. Maddi olaylarla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gün sonunda olaylar askıda kalabilir. Akşam saatlerinde çıkabilecek çatışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

2 Mart 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni ayın bu ilk gününde ortak maddi konularda, ortak gelir ve kazançlar ve yatırımlar alanında destekleyici etkiler altında olabilir, kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.

2 Mart 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geleceğe yönelik plan ve hedeflerinizin desteklendiği bugün, keyifli etkinlik ve organizasyonlara katılabilir, değer verdiğiniz, sevdiğiniz kişi ile birlikte program yapabilir ve güzel bir gün geçirebilirsiniz. Olası toplantı ve görüşmelerinizde fayda elde edeceğiniz bugün, partnerinizle veya arkadaşlarınızla sevgi dolu bir gün geçirebilirsiniz.

2 Mart 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunayla birlikte elinize para geçebilir. Tam da aile hayatınız için yapacaklarınızı devreye sokmuşken, bu dolunay parasal konularda desteğiniz artacak.

2 Mart 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda meydana gelen Dolunay sizin için sağlık konularına yeşil ışık yakacak. Doktor ziyaretleri yapmak, vitamini bol, tahıllara yönelik özlü yiyeceklerle beslenme, besinlerle bünyenizi koruma, kalp sağlığınızı gözden geçirme, diyete başlama için uygun bir süreçtir. Bağırsaklarınıza da özen gösterin.

2 Mart 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yerine getirmeniz gereken görevler çok fazlaymış gibi görünebilir ve stres yaşamanıza neden olabilirler. Kendinizi rahatlatacak bir aktivite bulun ve sıkıldığınzda da ona yönelin ama aşırılıktan kaçınmayı da unutmayın.

2 Mart 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 32' 14" R
Ay
Başak
12° 25' 57"
Merkür
Boğa
01° 33' 47"
Venüs
Boğa
21° 30' 12"
Mars
Koç
12° 29' 37"
Jüpiter
Boğa
27° 52' 23"
Satürn
Balık
17° 52' 53"
Uranüs
Boğa
23° 18' 37"
Neptün
Balık
29° 21' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 26"
Chiron
Koç
21° 33' 17"
Lilith
Başak
25° 11' 04"
True Node
Koç
14° 53' 35"
Son Güncelleme : 17/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>