Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz uzun zamandır planladığı bir sürprizle sizi şaşırtacak ve aranızdaki buzlar eriyecek. Sevgilinizi bir arkadaş grubunuzla tanıştırmak isteyeceksiniz fakat bunu bir daha düşünün. O grup içinde ilişkinize zarar verebilecek birisi var.

Bugün biraz durgun bir gün olsa da, sorun teşkil edecek herhangi bir gelişme yaşanmayacak. Kendinize dert ettiğinizkonularını abartmışsınız. Her şey yoluna girmiş bile.

Eğlenceye ayırdığınız para çevrenizdekilerin gözüne batıyor. Siz bütçenizi kendinize göre iyi bir şekilde planladıktan sonra, başkalarının düşünceleri zaten önem taşımıyor.

Birlikte olduğunuz kişide gözü olanlar var. Üstelik bu kişiyi siz de tanıyorsunuz. Arkanızdançevirmek isteyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geleceğinizle ilgili kurduğunuz düşler sizi umut dolu, canlı biri yaparken, yapay sorunlarınızla gereksiz iç sıkıntıları yaşayabiliyorsunuz. Bugünlerde bazı verimli görüşmeleriniz olacak. Bu nedenle sorumluluklarınızı derinden hissetmeniz gerekebilir. Yapmayı hedeflediğiniz değişikliklere başlama gününüz çok yakın. Bunun belirtilerini göreceksiniz.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay tüm gün Koç burcunda hareket ediyor. Sizler için çok olumlu bir günün de başlangıcı oluyor. Bugün uzun zamandır beklediğiniz gelişmeler varsa olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Ay-Venüs kavuşumunun yaşandığı bugün, aşk hayatınızla ilgili umutlarınız gerçek olabilir. Partnerinizle seyahat planları yapabilirsiniz. Akademik hayatınızda ve yurt dışı işlerinizde de başarılarınızla parlayacağınız bir gün içerisinde olacaksınız.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şans veriyorsun!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. İşinden memnun olmayan bir Aslan burcuysan, işten çıkma duygun artabilir. Keskin kararlar almadan önce en ince ayrıntısına kadar düşünmende fayda var. Eğer kalbi boş bir Aslan burcuysan; bugün eski sevgilin senle iletişime geçerek, tekrardan düşünmeni isteyebilir. Gezegenlerin seyri senin oldukça aklını karıştırabilir. Bitti dediğin bir ilişkiye yeniden şans verebilirsin. Senin için eski anılarının gözünde canlanacağı bir gün diyebilirim. Ailenden uzakta yaşıyorsan, onlara duyduğun özlemle sık sık telefonda görüşebilirsin. Sanatla ilgileniyorsan, çalışmalarını maddi gelir elde edeceğin kazanca dönüştürebilirsin. Mide ağrılarına dikkat!

2 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenize yardım etmek durumunda kalabilirsiniz. Bu tarz bir durumda kendi önceliklerinizi de önemsemeli ve bu önceliklerinizi karşınızdaki kişilere söylemeyi ihmal etmemelisiniz.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için heyecan duyduğunuz bir gündesiniz. Yolculuklara çıkmak için planlar yapabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kaynaklı programlardaki aksamalar biraz sizi rahatsız edebilir. Kabullenme içine girebilirsiniz. Gündelik kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yabancılarla görüşmeler yapabilirsiniz. Yurtdışıyla ilgili konularda tartışmalara katılabilirsiniz. İnanç ve felsefe dünyanızı daha fazla paylaşabilirsiniz. Özellikle yabancı ülkelere seyahatler gündeme gelebilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan; bugün geleceğinle ilgili riskli ve cesur kararlar alabilirsin. Yabancılarla ilişkiler, sanatsal eğitimler ve sana keyif verecek yolculuklar gündeminde olabilir. Özellikle sosyal medyadan gelişebilecek ilişkiler hayatına yeni bir heyecan ve mutluluk katabilir, umutla dolabilirsin.

2 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hizmet almayı seven aslanlar sabah saatlerinde beden enerjiniz düşük. Öğleden sonra önemli işlere yoğunlaşabilirsiniz. Enerjinizi yükselten size kendinizi iyi hissettiren olaylar, projeler gelişebilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda olacak. Oldukça canlı bir güne merhaba diyorsunuz. Açık sözlü insanlarla canlı konuşmalar yapabilir, aniden bir seyahate çıkabilirsiniz. Yeni tanıştığını kişiler fikirleriyle size parlak bir dünyanın kapısını aralarlar. Baş ağrılarına dikkat! Burç burç yorumları canlı günlük burç yorumları Perşembe

2 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm iyimserliğinizin üzerinizde olacağı bir gün haline gelirse, şaşırmayın. Tüm canlı ve hareketli ortamlardan güç alabilirsiniz. Hayatınızdaki kavramların olumlu yönleri, moralinizi yüksek seviyelere çıkartabilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 26' 12" R
Ay
Terazi
05° 44' 04"
Merkür
Boğa
04° 11' 45"
Venüs
Boğa
23° 55' 44"
Mars
Koç
13° 59' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 18"
Satürn
Balık
18° 00' 46"
Uranüs
Boğa
23° 25' 29"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 13"
Lilith
Başak
25° 24' 11"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>