Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi yeni insanlar arasında denetleme ihtiyacınızın altında, partnerinizin kıskançlık duyguları var. Mutlu bir beraberlik içinde olmanıza karşılık, tartışmalı günlerin sayısı gittikçe artabilir.

Olumsuz yaklaşımların bilinçli olduğuna dair inancınız, sizi yanıltabilir. Sürdürdüğünüz çelişkilerin, bugünlerdekiyoğunluğu içersinde iki tarafa da zarar verme olasılığı söz konusu.

Uzaktaki bir dostunuzun maddi zorluklarına duyduğunuz ilgi, bugünlerde sizi birtakım harcamalara sokabilir. Çalışma şartlarınız oldukça yıpratıcı. Bu da, paranızın değerini bilmenizi sağlıyor.

Çıkarcı bir ilişkide zarar görüyorsunuz. Bazı şeyleri netleştirmenizde yarar var. Bu konuda kırıcı olmaktan çekinmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zor bir haftayı problemsiz bitirmeyi başardınız. Önümüzdeki günler sürprizlere açık görünüyor. İş yaşamınızdaki yoğunluk sizi yeterince yorduğu için özel yaşamınızda huzur ve anlayış istiyorsunuz. Bu isteğiniz şimdilik hem aileniz, hem sevgiliniz tarafından karşılanıyor. Ama onların da sizden son günlerde göremediğiniz bazı beklentileri var.

20 Nisan 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Pazar gününe, saat 04:28 Ay-Oğlak burcu geçişiyle uyanacağız. Olayların kendi istediğiniz şekilde  gelişmesini beklemek yerine, ortam şartlarına göre hareket etmek hem moral duygunuz hem de etrafınızdaki insanları tedirgin etmemeniz anlamında faydalı olacaktır. 20 Nisan saat 06:55-21 Mayıs saat 05:59 arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu süreçte, ideallerinizi, otoritelerle olan ilişkinizi, kişisel anlamdaki kararlarınızı ele alırken, güvenlik, uzun vadelilik ön planda tutulmalıdır. Huzur ve konfor duygusu sizin için gayet kıymetli hale gelir. Genel olarak bastığınız yeri bilmeniz gerekir. Sabit fikirli davranmamalı, şartlara göre esnek düşünülmelidir. Saat 16:16 Ay-Neptün görünümü,   Dolunayın üzerimizdeki baskısını biraz olsun dindirse de, bu saatlerde, ne sıkıntılardan  ne de sınırlanmaktan hoşlanmadığımız gayet açıktır. Huzura ihtiyaç duyarı ve  ruhumuz kendi derinliklerine çekilmek isteyebilir. Saat 20:40 itibariyle Venüs-Chiron kavuşumu gerçekleşecek. Bu görünümü doğru manada anlamak için size  birkaç soru yönelteceğim. Siz de bunlara lütfen gerçekçi bir şekilde cevap veriniz. 1-Siz başkalarına bağımlı mı yaşıyorsunuz  yoksa kendi çabanızla mı ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz. 2-Geçmişi sürekli deşeleyip, hayatın ne kadar anlamsız olduğunu düşünüp, sürekli zarar-ziyan gibi olumsuz senaryolar mı kurguluyorsunuz? 3-Ekmediklerinizi biçmeye mi çalışıyorsunuz? 4-İlişkide sadece kendi çıkarınızı mı düşünüyorsunuz yoksa sürekli alttan mı alıyorsunuz? Şimdi bütün bu soruları dürüstçe, yanlışlarınızı,  hatalarınızı, güzel yönleriniz gibi hiç kaçmadan yüzleşerek cevaplamaya hazır mısınız? Eğer hazırsanız o zaman ortaklaşave özel ilişkilerde, mali konulardaki problemlerin iyileşmesi mümkün olur. Not: Jüpiter-Uranüs-Pluto arasında 20 ve 21 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek büyük kare görünüm,  etkilerini, tüm bu gezegen geçişlerinin açılımını yaparak izah etmek isterim. Böylece boşu boşuna gerilim yaşamaz, nasıl ele alınması gerektiğini anlamış olursunuz.  Uranüs-Koç burcu geçişi,  size yenilikçi düşünme, gelişim ve büyüme yönünde hız kazandırmakta. Eskiye bağımlı kalmamanızı sağlayan bu enerji, size değişim fırsatları getiriyor. Pluto-Oğlak burcu geçişi,  sağlığınız ve çalışma hayatınıza önem vermenizi söylüyor. Jüpiter-Yengeç burcunda  size hayata dair  farkındalık gücü aşılarken, değerlerinizin kıymetini anlamamızda rehberlik ediyor. Gördüğünüz gibi, bazı alanlarda zorlanıyoruz ancak bazı alanlarda gelişiyoruz, büyüyoruz.  Her yaşanan deneyimin bize kattığı bir ders ve ödül var. Bir de böyle bakarsak, neden bu böyle demek yerine, olana göre hayatımızı yaşamış oluruz. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

20 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenize derin hislerle bağlı olmanızdan dolayı, onların her türlü problemleri karşısında tedirgin olabiliyorsunuz. Bugün kendi gücünüzün farkındasınız. İsteklerinizin sınırını geniş tutmak isteyecek ve sevdiğiniz kişilerle kendi imkanlarınızla paylaşacaksınız. Tarzınızla ilgili çevrenize taviz vermekten kaçınıyorsunuz.

20 Nisan 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşınızdaki kişilerin sizi seçip seçmeyeceğini düşünmek yerine, sizin onlarla hareket etmek isteyip istemediğinizi bulmanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Bu haftasonu, bazı konularda kesin bir karara varmanız, kesin tavır koymanız ya da belli seçimler yapmanız istenebilir ya da gerekebilir. Ancak, ne olursa olsun ya da her ne kadar elinizde yeterince veri olduğunu düşünseniz de bir karara varmamakta fayda var. Zira, önümüzdeki 10 günlük süreçte yaşanabilecek farklı gelişmeler, şaşırtıcı olaylar veya ani gelişmeler bugün yapılan seçimleri etkileyebilir. Dolayısıyla, alınması gereken kararları veya gidilecek yolu belirlemeden önce 10 güne ihtiyaç var.

20 Nisan 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

20 Nisan 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZE yakın hissettiğiniz kişilerle ortak çalışmalar içinde olacak ve duygusal konularda kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

20 Nisan 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

GÜNLÜK işlerinizle ilgili olarak bulunduğunuz faaliyetler, çevrenin takdirini toplayabilir. Hatta öyle ki, bazı becerilerinizi sergilemeniz durumunda, bazı insanlar vasıtasıyla, bu becerileri paraya çevirecek fırsatlar da yakalayabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak halledeceğiniz biriçin size tatmin edici bir rakam önerilebilir.BELKİ de düzenli birsahibi olacak, fazladan gelir yaratmayı başaracaksınız. Eğer kilo sorununuz olduğunu düşünüyorsanız, hafta başından itibaren spora başlayabilir veya daha fazla hareket etmenizi sağlayacak diğer bir faaliyete girişebilirsinizPek de iyi gitmemiş bazı ilişkilere bir şans daha verme kararı almanız mümkün...

20 Nisan 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 06' 41" R
Ay
Yay
23° 34' 54"
Merkür
Koç
16° 12' 44"
Venüs
Koç
28° 03' 54"
Mars
Balık
27° 53' 17"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 09"
Satürn
Balık
16° 21' 45"
Uranüs
Boğa
22° 12' 42"
Neptün
Balık
28° 50' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 26"
Lilith
Başak
23° 04' 25"
True Node
Koç
15° 27' 19"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>