Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili özel ilişkilerde karşınızdakini germe özelliğiniz, aşk beraberliklerinizde de gözlenebiliyor. Belli ölçülerde sergileyebileceğiniz tolerans, birçok şeyi yerli yerine oturtacak.

Mesleki bilginizi arttırma çabalarınız, iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayacak. Karizmatik biri olarak görülmeniz,ilişkilerinizde inisiyatif kullanma kolaylığı sağlıyor size.

Ek işlerinize ayırdığınız zaman, işyerinizde her haliyle belli olup göze batıyor. Yeni, yeni para kaynakları arıyorsunuz. Bu açılım, bazı rahatsızlıkları kaçınılmaz hale getirebilir.

Çünkü uzun zamandır dikkatinizi tek bir konuya odaklamış durumdasınız. Bundan kurtulmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda gönlünüzü hoş edecek yeni tanışmalar içine girebilirsiniz. Bazı konulardaki statükoculuğunuz, bu tanışmalarla sizi terk edecek. Şu sıralar akraba türü yakınlıklarda kulağınıza gelecek duyumların etkisi altında kalmamanız gerekiyor. Bazı abartılar, kişiliğinizdeki duygusallığa yönelik. Kolay dolduruşa gelen imajınızı yıkmanız gerekiyor.

20 Şubat 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar  Cuma gününe, iki kıymetli seyir etkinliğinde başlıyoruz. Her ikisinin de yansımalarını şimdi beraberce inceleyelim. Böylece dönemi olumlu ve gölge yanlarıyla ele alarak değerlendirebiliriz. 20 Şubat saat 02:11-31 Mart saat 19:26 tarihleri arasında, Mars-Koç burcunda ilerleyecek. Siz Aslanların her yenilikte atak, cesur, dayanıklı, hareketli ve enerjinizi bir hayli aktif şekilde kullanabileceğiniz süreçtir. Eğitim hayatınızla ilgili yeni kararlar almaya, yerleşim yerinizle ilgili değişimde bulunmaya, yolculuklar yaparak her şeyi bizzat yerinde görmeye çalışırsınız. Hangi konuda olursa olsun, bir şeyi merak etmeye görün, hemen harekete geçip onu elde etmek, sahip olmak istersiniz. Zorluklar karşınıza çıktığında daha fazla hırslanırsınız. Mars astrolojik olarak efor simgesidir. Kişi fiziksel anlamda canlıdır. Harekete açıktır. Bu durum sporla ilgilenmek hem vücut gelişiminiz hem de rahatlamanız, enerjinizi boşaltmanız yönünde yardımcıdır.  Kendinizi gayet iyi savunabileceğiniz, kimsenin sizi geçmemesi için hırslanacağınız bu dönemde, ön sıralarda olmak istersiniz. Yarışmalar, rekabete dayalı işler, iddiacılık, çetin şartlarla mücadele gerektiren her yerde size rastlayabiliriz. 20 Şubat saat 22:15-17 Mart saat 12:14 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Venüs süresince ilişkilerimizde bir hayli cesur, aktif, kararlı, sabırsız davranabiliriz. Kendimizden emin bu hallerimiz  diğerleri tarafından farklı yorumlansa da, biz pek de önemsemeyiz.   Aslanlar bu dönemde bir hayli çekicilik kazanırlar. Bir de Mars Koç burcunda ilerlediği için, bu çekicilik karşı cins tarafından bir hayli beğenilmenizi sağlar. Cinsellik bir hayli ön plandadır. Bekar Aslanlar bu enerji altında, sürpriz ve hızlı bir aşka merhaba diyebilirler. İlişkisi olanlar tutkulu, ateşli ve aktif bir dönem geçirirler. Ancak şimdiden belirteyim. 13 Mart tarihindeki Balık burcundaki Merkür  nedeniyle hislerimizi şairane ifade etmemiz mümkünse de, aslında tüm arzumuz değişiklik, macera ve aşka ulaşmak olacak.  Bu dönem,  hem yeni bir çevreye dahil olma isteğinin hem de  yeni insanlarla tanışma ihtiyacının öne çıktığı zaman dilimidir.  Özgürlük önemlidir. Akıl almak işimize gelmez. Her iki geçişin, her  birimiz için, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle, Can-ı yürekten sevgilerimle,

20 Şubat 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi aşma konusunda yeterli mücadele gücüne ve cesarete sahip olsanız bile, geleneksel yapınızı bozmak istemiyorsunuz. Sabit düşüncelerin size yarar sağlamadığını görerek, potansiyelinizin doğru değerlendirileceği ve takdir göreceği alanlara kaymalısınız. Ailenizle ilgili sürpriz olaylara hazırlıklı olmalısınız.

20 Şubat 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı planlarınızın üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir. Seyahatler, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, hukuk, eğitim, öğretim başlıkları(kurslar, seminerler, sınavlar v.b) ön planda veya yeni bilgiler edinebileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevgi, aşk ve fiziksel çekim temalarının ön plana çıkabileceği veya sosyal açıdan heyecan verici ya da aktif bir Cuma günündeyiz ve bu etki tüm hafta sonuna yayılıyor! Gün itibariyle, Mars Koç burcuna geçiyor. Koç burcuna geçecek olan Mars, Mart sonuna kadar her alanda enerjik ve cesaretli olacağımıza ve acele hareketlerle herkesi şaşırtacağımıza işaret ediyor. Bu enerjiyle başlayacağımız işlerin başarılı olma olasılığı yüksek olur. Ancak, acelecilik yanlışlıkları ve kazaları da tetikleyebilir. Dikkat lazım!!!! Akabinde, Venüs de, yaklaşık 3 haftalık bir süre için, Koç burcuna geçiyor. Aşk hayatımızda,birliklerimizde veya sevgi temalı ilişkilerimizde daha cesaretli olabilir, hatta kontrolden çıkabiliriz. Sevgimizi göstermek isteyeceğimiz bir süreçteyiz. Tutkusal ilişkiler, fiziksel çekim artabilir. Konuşmak değil eyleme geçmek isteyeceğiz. Heyecanlı ve kararlı olacağımız, konuşmaktan çok yapmaya odaklanacağımız bir süreç başlıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Şubat 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

20 Şubat 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karamsarlıktan uzak durun. Hayal kurun ve ideallerinizin peşinden gidin. Yaşadığınız aksiliklerden çıkışınızı hatırlayarak sevdiklerinize sarılın.

20 Şubat 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ruhsal olarak sizi mutlu hissettiren bir gün olacak. İstediğiniz konularla ilgili bir adım atamamak veya beklediğiniz birinden haber alamamak sizi kararsızlığa sürükleyebilecek olsa da, olaylara ve kişilere zaman tanımalı ve sürece güvenmelisiniz. Ailenizle ve yakınlarınızla eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz.

20 Şubat 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinizle sabah saatlerinden itibaren ilgilenmeye başlamalı ve hepsini süratle tamamlamalısınız. Gün içinde artan eğlence isteğiniz sizi işleri bırakmaya itecektir. Eğlence faaliyetlerine katıldığınızda, işerinizi yarım bırakmış olmamalısınız.

20 Şubat 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 30' 37" R
Ay
Terazi
06° 38' 26"
Merkür
Boğa
04° 18' 03"
Venüs
Boğa
24° 01' 23"
Mars
Koç
14° 03' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 23"
Satürn
Balık
18° 01' 04"
Uranüs
Boğa
23° 25' 45"
Neptün
Balık
29° 24' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
21° 39' 27"
Lilith
Başak
25° 24' 42"
True Node
Koç
14° 56' 27"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>