Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkiler, yaratıcılık açısından canlı ve yüksek tempolu bir gün. Kendinizi kolayca ifade edebilirsiniz. Aşkta aşırı romantizm hayal kırıklığı getirebilir. Diyaloğu yönlendirmeyi ve planlamayı eşinize bırakmanız daha doğru sonuçlar doğurabilir.

Sezgilerinizin ve yaratıcılığınızın güçlü olduğunu fark edebilir bu yönde çalışmalar yapabilirsiniz. Özel konularla ilgilenmek rahatlatıcı olacaktır. Bugün ortağınızla kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Yazılı anlaşmalar gündeme gelebilir.

Eviniz için harcamalar yapabilir, bundan büyük zevk alabilirsiniz. Ortak çalışmalardan maddi kazanç sağlayabilir, hukuksal işlemlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Maddi konulardaki değişimlere hazırlıklı olmanızda fayda var.

İş temposunun yüksek olduğu ve bazı engelleri aşmanız gereken bir gündesiniz. Son derece verimli olabilirsiniz ama düzenli hareket etmek şart.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olumlu düşünmeniz ve duygularınızı doğru yönlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Aceleci ve öfkeli bir yapı sergileyebilir, baskıcı tutumlarınızla yakınlarınızı zorlayabilirsiniz. Daha sakin ve esnek davranarak ilişkilerinizdeki dengeyi korumalısınız. Kendinize ve sevdiklerinize biraz daha objektif bir gözle yaklaşmaya çalışmalısınız. Yapmak istediğiniz yenilikler için enerjiniz ve motivasyonlarınız oldukça yüksek.

21 Haziran 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:07 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle Pazar gününü selamlıyoruz. Bu enerji,  özgürlük duygusunu yüreğinizin derinliklerinde hissettiricidir.  Bu güç sayesinde  önünüzde duran engelleri aşabilirsiniz. Dikkat çekme isteği, kendini ifade edebilme yeteneği, alkış ve onaylanma arzusunun yükseldiği böyle bir günde davranışlarınızla, duruşunuzla ne kadar açık ve doğal bir insan olduğunuzu hissettirirsiniz. Saat 15:53 Ay-Mars görünümü, çevrenizi her anlamda etkilemenizi sağlayan güçlü bir kişisel ifadenin işaretçisidir. Kendinizden emin oluşunuz herkes tarafından fark edilir. Saat 19:09-19:58 arasında kısa süreli Ay-Boşluk etkisi altındayız. Hangi konuda kendimizi daha güçlü ifade etmek istiyorsak, o konular hakkında bilgilenelim, okuyalım, öğrenelim. İlişkilerimizde baskın tavırlar sergilemeyelim. 21 Haziran(saat19:38)-23 Temmuz (saat 06:30) tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Sizler de iç dünyanıza şöyle bir çekilme ihtiyacı duyabilirsiniz. Hatta elinizden geldiğince sakinlik, iç huzuru ve iç sesinizle temasta kalabilirsiniz. Güneşin çocukları olarak şimdi kendinizi yeni umutlarla ve yeni hedeflerle dünyaya gösterebilmek adına içsel arınmaya, bilinçli istekleriniz için hedef belirlemeye çalışacaksınız. Bu süreç toparlanmak adına son derece önemli, son derece verimli geçebilir. Sadece tek farkı çevrenizdeki kişilerin sizin içinize kapandığınızı düşünmeleridir. Oysaki yaşamınızı gözden geçirmek kendiniz için neyin gerekli olduğunu tespit edebilmeniz açısından gayet faydalıdır. Saat 19:58 itibariyle Başak burcunda ilerleyerek Ay, saat 20:00 de Güneş ile bir görünüm yapacak. Sizin için önem taşıyan her ne varsa onu korumanız altına alırsınız. Aileniz, sevgiliniz, evladınız, işiniz, gücünüz ve geçmişiniz tümüyle önemlidir. Sakince dinlenmeyi, kendinizle temasta kalmayı tercih edebilirsiniz. Bu arada maddi konular üzerinde düşünebilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Kafanıza uyan, sizinle aynı yönde düşünen kişilerle konuşmaktan zevk alırsınız. Tüm Babaların, baba adaylarının, babalık duygusuyla dolu yüreklerin 365 günü kutlu olsun. Ebediyete intikal etmiş kıymetli babalarımız nurlar içinde uyusunlar. Kalben sevgilerimle,

21 Haziran 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olumlu bir enerji içinde olmanızdan dolayı, fırsatların ayağınıza gelmesi karşısında sizde şaşırabilirsiniz. Kendinizi ve çevrenizi mutlu görmek isteyeceksiniz. Partnerinizle özel konuşmalar yapacaksınız. Düşüncelerinizin kabul görmesi kişisel enerjinizin daha da yükselmesine neden olacaktır. Mutluluk ve başarı yollarının size sunacağı güzel yansımalardan faydalanacaksınız.

19 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize güvenli ve sağlıklı bir imaj çizebileceğiniz günlerdesiniz. Bundan sonra atacağınız adımlar haksız ya da suçlu olanların üzülmesini, haklı veya masum olanların şaşırmasını sağlayacak türden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay ın olumlu açıları sosyal açıdan renkli, keyifli, akıcı iletişimde, sevdiğimiz kişilerle beraber değerlendirebileceğimiz ve özellikle akşam saatlerinde beklenmedik hoşluklara açık güzel bir günde olduğumuza işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi duygusal açıdan ilgilendiren, kişisel konulara odaklısınız. Yeni adımlar atmak istiyorsunuz.

21 Haziran 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızı oldukça fazla önemsiyorsunuz. Bugün yeni bir yeteneğinizi keşfedip, bu yeteneğinizin üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Olumlu bir dönemdesiniz.

21 Haziran 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi ve motivasyonunuzu arttıran görüşmeler gerçekleştirebilir, partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyalog kurabilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz. İletişim alanında abartılı diyaloglarla karşılaşabileceğiniz, duyguların coşkulu aktartıldığı bir zamandasınız.

21 Haziran 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi istekleriniz önem kazanıyor. Yakın çevrenizle beraber hareket edecek, duygusal konularda mantıklı yanlarınızla sorunlarınıza çözümler bulacaksınız. Alışveriş yapmak, görüntünüzle uğraşmak önem kazanıyor.

19 HAZİRAN 2015 ASLAN BURCU YORUMU

Hisleriniz, mantığınız doğrultusunda çalışacak. Bugün güzel gelişmelere şahit olacaksınız. Hayatınızdaki değişimleri kolay dile getirecek ve arkadaşlarınızla paylaşacaksınız. Enerjinizi yüksek tuttuğunuz müddetçe bugün keyfiniz süper olabilir.

18 HAZİRAN 2015 ASLAN BURCU YORUMU

Geleceğinize yönelik düşüncelerinizi yakın çevrenizdeki insanlarla paylaşabilir ve iletişimsel konularda harekete geçebilirsiniz. Bu süreçte yakın çevrenizin söylediklerine kulak vermelisiniz.

21 Haziran 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı, korkular, kayıplar, kabuğunuza çekilme, kontrol dışı gelişen olaylar, durumlar, yalnızlık ihtiyacınızın artması, hastalıklar, kayıplar gibi durumlarla uğraşmanız söz konusu olabilecektir. Evet kabul ediyorum biraz sevimsiz ama benim elimden gelen bir durum da yok açıkçası. Biraz kendinize dönük geçireceğiniz bir aylık süreç başladı sizler için.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

21 Haziran 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 34" R
Ay
Terazi
03° 20' 55"
Merkür
Boğa
03° 55' 11"
Venüs
Boğa
23° 40' 53"
Mars
Koç
13° 50' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 27"
Satürn
Balık
17° 59' 58"
Uranüs
Boğa
23° 24' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 37"
Lilith
Başak
25° 22' 51"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>