Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aradığınız her şey onda var. Bir önceki ilişkinizde kaybettiğiniz ne varsa hepsini yeniden kazanıyorsunuz. En önemlisi de kendinize olan ve karşı cinse olan güveniniz. Ten uyumunuz da mükemmel.

Kolektif çalışma yürütmek zorunda olduğunuz birisiyle aranızdaki gerilim sürüyor. Onun yumuşama için attığı adımları görmezden geliyorsunuz. Bugün yine aranızdaki buzları eritmek için bir adım daha atabilir.

Yapmak zorunda kaldığınız bazı harcamalar bütçenizde delikler açıyor. Bundan sonraki süreçte bu harcamalarınız biteceği için rahat bir nefes alabilirsiniz. Bir arkadaşınız sizden aldığı bir borcu unutmuş görünüyor.

Kendinizi yorgun ve halsız hissedebilirsiniz. Biraz dinlenmeniz ve kendinizle ilgilenmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün önceden aldığınız bir kararı uygulamak istiyorsunuz.. Karar aşamasına birlikte geldiğiniz insanları çok iyi tanıyorsunuz. Bu yüzden kafanız biraz karışık. Bir yakınınıza verdiğiniz bir sözü yerine getirememenin telaşını yaşıyorsunuz. O sizin çabalarınızın farkında, sizin aşan bazı durumları da biliyor. Endişelenmeniz yersiz. Özel yaşamınızdaki mükemmel gelişme sürüyor.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 11:33-12:34 arasında burcunuzun son derecelerinde boşlukta olacak Ay etkisinde, tedbirli olmanız gerekir. Bilgilenelim, okuyalım, öğrenelim. İlişkilerimizde baskın tavırlar sergilemeyelim. Ters bir durumla karşılaşırsak, beklemede kalıp üzerinde düşünelim. Fiziksel açıdan enerjiniz düşük olabilir. Kendimizi yormadan, rutin işlerimizi yapalım. Saat 12:34 itibariyle etkili Ay-Başak burcu geçişi, maddi ve manevi tüm değerlerinize daha fazla önem vermenizi, özenli ve dikkatli bir şekilde hareket etmek isteyeceğinizi gösteriyor. Yeni haftamızın hepimiz için mutluk dolu geçmesi dileğimle,

21 Kasım 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu dönemde, çekiciliğiniz artarken, bir arkadaşlık ilişkiniz aşka dönüşecektir. Fakat, bu ilişkinin uzun vadede size zarar vereceğini düşünerek, adımlarınızı çok dikkatli atmalısınız. Ağır ilerleyen ilişkiniz varsa, giderek yerine oturacaktır. Kariyerinizle ilgili; Araştırmaya yönelik olarakveriminizi yükseltmeye yönelik çabalar içinde olacaksınız.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda kendinizi zayıf hissedebilir veya bazı kararlarınızı sorgulayabilirsiniz. Ancak, harekete geçerek enerjinizle herkesi etkileyebilirsiniz. Sempatikliğiniz, çekiciliğiniz ve politik tavrınız evde vede size kazandırabilir. Maddi yardımlarda bulunmak için doğru zaman olmayabilir.Günün Atmosferi:Haftanın ilk günlerini keyifli aktivitelerle, yazılı ve sözlü olarak kendinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz işlerle uğraşarak geçirebilirsiniz. Bağlayıcı sözler verilebilir.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel olarak önem verdiğiniz konulara zaman ayırabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeme gelebilir. İmaj değişikliği yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak işlerinizin üstesinden gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha güçlü ilişkiler kurmak isteyebilirsiniz. Otorite figürleri ile gün içinde olumlu görüşmeler yapabilirsiniz.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Bu güç enerjinizde ve fikirlerinizde egemen olacak. Rakiplerinize gözdağı veriyorsunuz. Başarı ve aşk konularında şansınız çok açık.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi açık ve doğrudan yansıtabileceğiniz bugün, maddi konular, ortak gelirler, alım satım, krediler, miras, burs, nafaka, eş ve ortağın gelirleri konusunda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili verilen sözleri bugün taahhüt olarak kabul etmemelisiniz. Genel olarak iletişim hatalarına ve yanılgılara açık bir günden geçmektesiniz.

21 Kasım 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda düşündüklerinizle yaptıklarınız arasında fark olabilir. Aşk hayatınızda risk alma isteğinizi dizginleyin. Fikirleriniz çabuk değişebilir.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarda irdeleme, alışveriş dengeleriniz ve bu yoldaki ilişkilerinizi mercek altına alabilirsiniz. İhtiyacı olanlara yardım elinizi uzatacağınız bir etkiyle karşı karşıyasınız.Kendi menfaatlerinizi gözeterek başkalarına nasıl fayda sağlayabileceğinizi irdelemek gününüzün temasını oluşturacaktır. Finansal anlamda plan yapmak ve önünüzdeki süreçte ihtiyacınız olan para hesabını detaylı bir şekilde değerlendirmek için bugün doğru enerjilere sahipsiniz. İş ilişkilerinizde çeşitli konularda baskı hissetmeniz olasıdır.

21 Kasım 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günün ilk yarısında burcunuzda ilerleyen Ay size girişimleriniz ve atacağınız adımlar konusunda son bir fırsat verebilir ancak bu fırsatı daha çok elinizdeki tamamlanması gereken işleri halletmek üzere kullanmalısınız. Ardından öğleden sonra alışveriş ve harcamalara odaklanabilirsiniz.

21 Kasım 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 18' 52" R
Ay
Terazi
29° 07' 21" R
Merkür
Boğa
06° 57' 21"
Venüs
Boğa
26° 19' 43"
Mars
Koç
15° 28' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 55"
Satürn
Balık
18° 08' 15"
Uranüs
Boğa
23° 32' 15"
Neptün
Balık
29° 26' 59"
Plüton
Kova
02° 01' 41"
Chiron
Koç
21° 44' 59"
Lilith
Başak
25° 37' 10"
True Node
Koç
14° 55' 37"
Son Güncelleme : 20/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>