Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinin bazı açmazlarında dışardan dostça telkinler yapıcı olabilir. Sorunlarınızda kendi dışınızda sırdaşlar edinmeyi ve onlardan etkilenmeyi sakıncalı görüyorsunuz.

Bugün can alıcı bir sorunu halledeceksiniz. Çok umutla ele almayacağınız bu sorunda şans size yardım edebilir. Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız kazanımların azını elde edebileceksiniz.

Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor. Bugünlerde, akraba içindeki büyük bir satış işinin haberiyle umutlarınız yeşerebilir.

Yalnız kaldığınızı düşündüğünüz konularda, yeni yöntemler belirlemelisiniz. Yakın çevrenizde çok duyarsız davrandığınız biri var. Onunla konuşmayı denemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak gergin bir gün geçireceksiniz. Bu gerginliğiniz genel çevrenize de yansıyacaktır. Değişken bir mizaç göstereceksiniz ve duygularınız iniş çıkışlı bir periyot izleyecektir. Bir çok duygunuzdan emin olamıyorsunuz ve karar vermekte zorlanacaksınız. Yaşayacağınız gerilimler yüzünden bazı tartışmalara girebilirsiniz. Bugün yeni bir karar vermemeli ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız. Akşam saatleri ise genel anlamda bir rahatlama hissedeceksiniz.

21 Nisan 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 02:28 itibariyle  Ay-İkizler burcunda seyrine başlıyor. Bu geçiş etkinliğinde, ilişkimizle alakalı konular üzerinde konuşmamız ve isteklerimizi dile getirmek sorunları halletmek isteriz.  Renkli ve sıra dışı fikirlerimiz dikkat uyandırmamızı sağlayabilir. Saat 07:16 Merkür-Jüpiter görünümü, kariyer hayatımız, toplumsal görevlerimiz, değerlerimizle ilgili düşüncelerimizi açıklamak ve haklı bulunmak arzumuzun işaretçisidir. Jüpiter burcunuzda ilerlediği için, girişimlerinizde mutlak başarılı olmaktan yanasınız.  Birileri sizi ciddiye almadığında, sizin gibi düşünmediğinde buna içerleyebilirsiniz. İstersiniz ki, alkışlasınlar, iyi ki varsın desinler ve başarılı bulsunlar. Aynı durumgirişimlerinizde de göze çarpabilir. Kazanmak, en önde olmak, yükselmek isteğiyle dolusunuzdur. Eğer siz bugün biraz daha esnek düşünebilirseniz veya abartmadan hareket edebilirseniz, işlerinizi düzgün şekilde planlayarak sabırlı, aklı başında bir şekilde konuşursanız sizi dinlemeleri mümkündür.  Tam tersine fazla beklentili davranıp, en ufak bir eleştiriyi dünyanın sonu olarak görürseniz kendinizi üzersiniz. Şansınız yüksek, ancak bu şansı kullanmak için, inatçı tavırlardan veya sabit görüşlü insanlarla karşı karşıya gelmekten kaçınınız. Saat 09:00 Ay-Satürn karşıtlığı dostlukların, grup içi aktivitelerinin, dış dünya ile olan her türlü bağlantının sizin için önemli olduğunu gösteriyor. Canlanmak, bir şey düşünmeden yaşamak arzunuz yoğun. Ancak aşk hayatınız, çocuklar ve genel olarak şu an durduğunuz yerden, halden pek memnun olmadığınızı düşünebilirsiniz. Saat 18:11 Ay-Neptün görünüm etkisi, sıkıntılarınızdan kurtulmak, biraz olsun ferahlamak amacıyla çevrenizle bağlantı kurmanızı sağlıyor. Aslına bakarsak, pek kimseyi dinlediğiniz yoktur. Maksadınız, biraz oyalanmak, sorunlardan uzaklaşmaktır. Saat 22:53 Ay-Venüs kavuşumu kişinin kendiyle alakalı tüm meselelerde, yakın çevresiyle olan ilişkisinde ve mesleki konularda iki yönlü hareket edebilir. Bazen sıkıntılarından kurtulmak amaçlı dostlarıyla bir araya gelebilir kimi anlarda ise bunun bir çare olmadığını düşünerek içine kapanabilir. Aslına bakarsak bugün en çok istediğiniz şey ne diye sorsalar, -Sosyalleşmek, hayata umutla sarılmak,  bir hedef belirlemek ve o hedefe uygun bir yaşam sürmek diye cevaplayabilirsiniz. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

21 Nisan 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü hafızanız iletişim konusunda harikalar yaratmanıza neden oluyor. Mesleki anlamda başarı yetinizin yüksek oluşundan dolayı, sizinle birlikte çalışanları oldukça şaşırtıyorsunuz. Bugün Ay tepe evinizde ilerlerken, toplumsal hırslarınızı ön plana çıkarıyor ve olayları kendi düşünce biçiminize göre şekillendirmekle başarıyı yakalayacaksınız.

21 Nisan 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konuları çok fazla ön plana almamayı tercih etseniz de, yapacağınız anlaşmalarda veya pazarlıklarda kendiniz için en iyi koşulları ve zamanı belirlemeniz yerinde olur. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde bazı işlerimiz yavaş ilerleyebilir veya zorlayıcı ve engelleyici etkiler ön plana çıkabilir. 11.00 dan sonra bu etkiler hissedilmeyecek. Koşuşturmacalar ve görüşmeler gündemde. Altından kalkabileceğimizden fazlasına söz verebilir ve bu sözleri yerine getirebilmek için mekik dokuyabiliriz. 15.00 sonrası ise, ufak çaplı da olsa yanlış anlaşılmalar, kanma veya kandırılma türünde gelişmeler ya da belirsizlikler ve dalgınlıklar söz konusu olabilir. Geceye doğru sevgi paylaşımları, şefkat, maneviyat duyguları ve sevgi ifadeleri artıyor. Sevgi ve inançla dolmaya başlıyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Nisan 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

21 Nisan 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hem zihinsel hem de bedensel anlamda yorgunluklarınız iyice arttı. Yakınlarınızla ilgilendiğiniz gibi biraz da kendinize vakit ayırmalısınız..

21 Nisan 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızla ilgili konular ön plana çıkarken,hayatınızda görüşmeler yapabilir, varolan enerjinizi çalışmalarınıza yönlendirebilirsiniz. Akşamüstünden itibaren etkili olan Ay Merkür karesi ile gece yarısına dek arkadaş çevreniz ve özel hayatınızda iletişim kurabilmek için daha fazla mücadele ederken, geçici baş ağrıları hissedebilirsiniz.

21 Nisan 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, dış dünyadan uzaklaşabilirsiniz. Kendi içinize kapanma eğilimine girmeniz mümkündür. Tüm vaktinizi bir odaya kapanıp yalnız başınıza geçirebilir, çeşitli düşüncelere dalabilir, iç dünyanızla ilgilenebilirsiniz.

21 Nisan 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 28' 05"
Ay
Kova
24° 27' 58"
Merkür
Koç
17° 50' 44"
Venüs
Boğa
03° 35' 33"
Mars
Koç
01° 20' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 56"
Satürn
Balık
16° 45' 31"
Uranüs
Boğa
22° 28' 04"
Neptün
Balık
28° 58' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 37"
Lilith
Başak
23° 34' 16"
True Node
Koç
15° 20' 58"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>