Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ummadığınız bir anda özel bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz. Hafta sonu ziyaretlerinde bazı tanışmalar yüreğinizi dalgalandırabilir. Aşk konularında gelişmeleri rastlantılara bırakmamalısınız.

İş konusunda biraz daha tok gözlü olmanız, hırslarınızı azaltmanız yararlı olacak. İşinizden çok tatmin olmanıza rağmen, her an yeni arayışlar içindesiniz. Şu sıralar herhangi bir hamle sizi riske sokabilir.

Gelecekte bir yatırım yapmak istediğiniz için, mümkün olduğunca kenara köşeye para koymaya çalışıyorsunuz. Kazancınız arttıkça hesabınızı daha çok bilir olmanız olumlu bir gelişme.

Bazen beklentilerinizin hayal kırıklığıyla sonuçlanmasına yol açıyorsunuz. Çok fazla anlam yüklediğiniz kişiler ve gelişmeler var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklenmedik olaylar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ani gelişmeler duygusal gerilime girmenize neden olabilir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçireceksiniz. Özellikle işinizle ilgili aksilikler ve ani sorunlar gündeme gelebilir. Bugün kararlı ve sakin bir tutum izlemek sizin için önemli olacaktır. Ani çıkışlar ve tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız bazı küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

22 Mart 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:51-12:41 arasında etkili olacak Ay-Boşluk etkisi altında Pazar günümüz başlıyor. Rutin hayatımızın gereklerini yerine getirmemizde bir sakınca yok. Eğer bir mesele üzerinde tam bir karar veremiyorsak boşluk süresince bütün detayları gözlemleyebiliriz. Çünkü bu detaylar yanlışı, eksik olanı belirlememizde daha sonra işimize yarar. Saat 12:41 Ay-Boğa burcu geçişinde, maddi  konularda sakince düşünmek gerekiyor. Genel olarak üzerimize sorumluluk yüklenmesinden pek hoşlanmayız. Rahat etmek, huzur bulmak ihtiyacımız gayet yoğundur. Hayatın her alanında kolayca harekete geçmemiz pek kolay değildir. Tutkularınızı, hem zihinsel hem fiziksel boyutta tadını çıkarmak isteriz. Geleceğimiz veya şu anki durumumuzla alakalı düşündüğümüzde, güvence olgusu ister istemez öne çıkıyor. Saat 22:27 Merkür-Pluto arasındaki olumlu görünüm,  hayatı anlamlı ve derinlikli  bir şekilde ele almamızı sağlıyor. Bu enerji hem zihinsel hem de  ruhsal açıdan bizi besleyici hem de dış dünyanın karmaşık hallerinden uzak durmamızı sağlayıcıdır. Saat 23:32 Ay-Venüs görünümü, hırsınızı bileyici, daha fazla başarılı olmanız için sabır ve disiplin gücü vericidir.  Risk almadan, doğru birüzerine gidebilmeniz, ne yaptığınızı bilerek yol almanız kolaylaşır. Pazar gününüzün  mutlu ve keyif dolu geçmesi dileğimle,

22 Mart 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde inatçı kişiliğinizle göze çarpmanıza rağmen, aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, bugün yaratıcılığınızı sadece, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Duygusal hayatınızlayaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz kılabilir.

22 Mart 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş birliklerinizde veya ilişkilerinizde, diğerleri her ne kadar daha gergin bir gün de olsalar da, siz, ilerleme kaydedebilirsiniz. Tatmin edici çalışmalar yapmak zor olabilir veya işle ya da kariyerle ilgili yorucu olaylarla uğraşmanız gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde Aslan burcundaki Jüpiter'in Ay'la olumlu açısı, güne heyecanla ve yeni olanaklara açık başlamamızı sağlıyor. Koç burcundaki Ay'ın Pluton'la olumsuz açısı ve Uranüs'le kavuşumu ise, ani tepkilere açık, ama oldukça hareketli ve enerjik bir günde olduğumuzu gösteriyor. Ani tepkilerden ve hareketlerden, öfkeli kişilerden kaçınmalı, ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı tedbirli olmalıyız. Gerilimi doğru yönetebilirsek, ilkbahar geçişini temsil eden bugün de, bahara taze bir geçiş yapabilir ve kendimizi yenilenmiş hissedebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde yeteneklerinizi kullanmaya bakmalı ve parasal alanda daha gerçekçi olmaya çalışmalısınız. Belirli fırsatlar ve gelirlerinizi arttırabileceğiniz imkanlar var. İş hayatında gösterdiğiniz çaba ciddi sonuçlar getirebilir. Ayrıca bu dönemde yakın çevreniz çok daha canlı ve iletişim, hareketlilik dikkat çekmekte. Sözlerinizde daha dengeli olmaya bakmalısınız. Bazı elde olmayan ve sizi duygusal açıdan yıpratacak konular ortaya çıkabilir. Özellikle ailevi konularda daha önlemci olmak faydalı olacak.

22 Mart 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size meydan okuyan veya verdiğiniz tepkileri yanlış değerlendiren kişiler söz konusu olabilir. Çevrenizdekilere önerilerde bulunurken dikkatli olun.

22 Mart 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi ve yaptığınız işleri en iyi şekilde tanıtabilir, yeni insanlarla tanışabilir, aşk hayatınızda olumlu anlamda ilerleme kaydedebilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Devam eden ilişkilerde ılımlı ve dengeli diyaloglar geliştirebilir, akşam saatlerinde özel hayatınızda mutluluğu yoğun olarak hissedebilirsiniz.

22 Mart 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk hayatınızda yaşadığınız olayları derinlemesine analiz etmek, size hissettirdiklerini net olarak anlamak isteyebilirsiniz. Eğer sorunlar yaşıyorsanız, bunlar üzerinde de düşünmeniz, çözmek konusunda kararlılık göstermeniz olasıdır.

22 Mart 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 32' 45" R
Ay
Balık
10° 19' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 20"
Venüs
Boğa
04° 57' 41"
Mars
Koç
02° 12' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 32"
Satürn
Balık
16° 51' 12"
Uranüs
Boğa
22° 31' 53"
Neptün
Balık
29° 00' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 20"
Lilith
Başak
23° 41' 40"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>