Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüz şu günlerde ciddi, kalıcı ilişkilere hazırlıksız bir görüntü içinde değil. Kalıcı bir ilişki için henüz erken olduğu yolundaki sınırlamanız, aşktaki şansınızı da sınırlıyor.

Görüşme trafiğiniz çok yoğun. Bunların bazıları kariyeriniz açısından çok özel anlamlar taşıyabilir. Bir yetkilinizle iletişim sorununuz var. Sorunun ortadan kalkması, daha çok ona bağlı görünüyor.

İyi haberler alabilirsiniz. Ama sizin parayla ilişkiniz, yakınlarınıza haklı korkular yaşatabiliyor. Tasarruf, yatırım ya da parayı herhangi bir biçimde değerlendirme anlamında imajınızı yenilemelisiniz.

Yapay tavırlara gösterdiğiniz aşırı tepkimecilik, bazen doğal davranışları da yanlış anlamanıza neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızı meşgul edip bugünlerde basiretinizi bağlayan bir oluşum, sürpriz sapmalar gösterebilir. Bu konuda sürprizlere hazırlıklı olmanız, bu oluşumu belirlemenizi kolaylaştıracak. Aile ilişkilerinizde çözülmeyi bekleyen birtakım sorunlara uzak duruşunuz, size itibar kaybettirebilir. Bazı yaklaşımları ödün vermek gibi ele alıyor, büyük yanılgılara giriyorsunuz.

22 Nisan 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 22 Nisan saat 08:24 itibariyle Akrep-Boğa burç düzleminde oluşacak Dolunay, aileniz ve işinizle alakalı konularda dikkatli ve bilinçli bir şekilde gözden geçirmede bulunulması gereken zamandır. Evin içinde geçmişte yaşanmış sorunların kendini hissettirmesi, bunların sizin üzerinizde baskı yaratması, gereksiz zorlamalar, kaprisler ve inatlaşmalar yüzünden evdeki huzur kaçar. Bu da dışarıdaki işlerinize, verimliliğinize etki eder. Eğer bir değişim, evinizlehayatınızla veya farklı bir nedenle şartsa veya yaşanması gerekiyorsa, bunun hakikaten çok iyi düşünülmesi gerekir. Belki eşiniz baskıda bulunuyor, siz istemiyorsunuz veya tam tersi siz isteklisiniz o karşı çıkıyor. Burada önemli olan aileyi,hayatını, evinizi ilgilendiren konularda artı ve eksilerin birlikte gözden geçirilmesidir. Bildiğiniz gibi, 17 Nisandan bu yana Mars gerilemekte. Bu da gösteriyor ki, uzaklara gitmek, başka bir yere yerleşmek, çocuklar veya aşk ilişkinizle birebir ilgili meselelere hemen bir çözüm bulmak, uygulamak kolay değil. Eğer daha bu konularda karar verdiyseniz şimdi bazı eksiklerin görülmesi veya kafanızın içinde soru işaretleri taşımanız mümkündür. Bunları da doğal karşılayalım. Bu Dolunayın önemli meselelerin aydınlığa kavuşmasında vesile olması dileğimle,

22 Nisan 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Baskıcı duyguları sevmediğiniz halde, fikirlerinizi güçlü bir şekilde ortaya koymaktan korkmuyorsunuz. Bugün, birlikte çalıştığınız kişiler size karşı muhalif düşünceler içinde olabilirler. Mantıklı davranışlarınız duygusal kişilerin hoşuna gitmeyebilir. Partnerinizin sizin karizmatik etkin kişiliğinizden hoşlanması, sizde farklı duygular oluşturuyor.

22 Nisan 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, üzerinde yoğunlaştığınız birparaya çevrilebilir ve sizi kıskanan kişiler söz konusu olabilir. Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda sonuçlanma enerjisi devrede ve bu başlıklara yoğunlaşabilirsiniz. Bu konular zaman alabilir, ama yeni aşklar ya da ilişkilerde yenilikler de söz konusu. Eviniz ve işiniz arasında kalabilirsiniz. Bu alanda denge sağlamak yorucu olabilir Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün meydana gelecek Dolunay(+/- 5 gün), farkına varmadığımız olayların farkına varmamızı sağlayabilir. Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir. Ya da bu tür işlerle ilgilenen kişilerden haberler alınabilir. Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilmeye neden olan başlıklar söz konusu olabilir. Pireyi deve yapma ihtimali yüksek olduğu gibi, her burç kendisini ilgilendiren alanlarda güven ya da istikrar sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir. Dolunayın yoğunluğu devam ederken finansal konulara, proje ve yatırımlara, para, istikrar ve güven başlıklı alanlarda yeni gelişmelere karşı dikkatli olmak gerekiyor. Ülkemizde ise, ekonomiyi zaten saydık, parayla bağlantılı her konu, ülkenin önde gelen kişileri,hayatıyla ilgili kişiler, sanatçılar, sanatla bağlantılı başlıklar, toprak, tarım, güvenlik,birlikleri başlıklarında olan ve bu başlıklarla bağlantılı konular ön planda olabilir. Sorunları büyütmeye değil, çözmeye ve uzlaşmacı olmaya çalışalım. Neptün'ün olumlu görünümü Dolunay'ı yumuşatıp olumlu etkilerini ön plana çıkartabilir. Akrep, Boğa, Kova, Aslan burçları ve her ayın 22 – 29 tarih aralığında doğmuş kişiler dolunayın etkisini daha fazla hissedebilirler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Nisan 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularda yeni gelişmeler olabilir. Güvenlik konusu gündeme gelebilir. Önemli değişimler yaşayabilirsiniz. Ev hayatında eskiye ait konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Endişe yaratan durumlar oluşabilir. Finansal konulara dikkat etmenizde fayda var. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Aşkta tartışmalar olabilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kaos... Ufak tefek aksilikleri büyütmekte üzerinize yok. Biraz içiniz rahat olsun. Kuşkulu yaklaşımlar başarılarınızı ertelebilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partneriniz, ortaklarınız, eşiniz ve yakın dostlarınızla ilişkilerinizde güç mücadelelerinden ve "benim istediğim olsun" tavrından uzak durmanız gerekmekte. İlişkilerde daha fazla çaba ve esnekliğe ihtiyaç duyduğunuz bugün, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için trafikte dikkatli olmalı, özel hayatınızda veyerinizde iletişim konusunda her zamankinden daha sabırlı olmalısınız. Bugün ayrıca yakın çevrenizin problemleri ile ilgilenmeniz gerekebilir.

22 Nisan 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev, aile ve yuva konularına dikkatinizi verebilirsiniz. Aile hayatınızda birkaç gün boyunca hassasiyetler oluşabilir. Uzaklardan alınacak haberlerle ani bir seyahat devreye girebilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ebeveyniniz, aile büyükleriniz, kendi geçmişiniz ve atalarınız hakkında önemli farkındalıklar ve gerçeklikler edinebileceğiniz bir Dolunay yaşayacaksınız. Gizli meseleler gün yüzüne çıkabilir. Sizin yakın geçmişte aldığınız kararların ne kadar önemli ve değerli olduklarını gözlemleyebileceksiniz. Genel olarak ise; Ay 02:18‘de Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sabah 08:30‘da 2 derece Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Akrep Dolunay‘ı maddi ve duygusal konuların paylaşımı, nasıl paylaşıldığı ile ilgili konuları gündeme getirir. Ay'ın ışığının en fazla olduğu bu faz, bizim de bilincimizde duygu dünyamızın bir alanına ışık tutar. O alanı odak noktamız haline getirir. Akrep tutkular, cinsellik, duygusal krizler, maddi paylaşımlar, borç, kredi, vergi, sigorta ve mirasla ilgili işleri temsil eder. Bu çerçevede siz de bir takım duygu yüklerinizi açığa çıkarma, gizli saklı kalmış veya çok net olmayan konuları açığa çıkarma isteği ile daha çok araştıran ve öğrenmek isteyen bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Para akışına, borç ve ödemelere odaklanacağınız bir haftanın son günü olabilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi oldukça hafiflemiş ve son derece huzurlu hissedebilirsiniz. Halinizden memnun olmanız ve hayatınızdan keyif almanız, eğlence isteğinizi dizginlemenizi, abartıya kaçmamanızı, işlerinizi yarım bırakmamanızı sağlayacaktır.

22 Nisan 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 51' 06" R
Ay
Başak
16° 17' 22"
Merkür
Boğa
01° 59' 16"
Venüs
Boğa
21° 54' 17"
Mars
Koç
12° 44' 32"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 01"
Satürn
Balık
17° 54' 12"
Uranüs
Boğa
23° 19' 45"
Neptün
Balık
29° 22' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 16"
Lilith
Başak
25° 13' 15"
True Node
Koç
14° 54' 04"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>