Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkın bağımsızlığınızı etkilediğini biliyor, yine de aşksız yapamıyorsunuz. Aşkı yaşayış biçiminizi değiştirmek hiç aklınıza gelmediği için çelişki yaşıyorsunuz. Yine çok bağlandınız ve yine bağımsız davranmayı beceremiyorsunuz.

İş yerinizde problem yaşadığınız birisi aranızdaki buzları eritmek için size bir jest yapabilir. Siz karşılık verip vermemek de karasız kalabilirsiniz. Diğer arkadaşlarınız da buzları eritmenizden yanalar.

Yakın bir zamanda biraz karışık bir para meselesinin içinde olabilirsiniz. Bu karışıklık çözüldüğünde hem sizin hem de yakınlarınız para sorunu kökten çözülebilir. Bu konu şimdilik gündeminizde değil ama zamanı gelince yeterince önem vermelisiniz.

Bir yakınınız parasını yanlış kullanmak üzere. Görüyor ama işine karışmak istemiyorsunuz. Oysa sizin müdahalenize ihtiyacı var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herkesin çekingenlik gösterdiği veya çok rahat davrandığı durumlar olabileceğini kavrayamıyor, boş yere sıkıntı yaşıyorsunuz. Bu yüzden zaman zaman yaşadığınız çekingenlik nedeniyle sizi ulaşılmaz bulanlar var. Bir aile bireyinizle, ailenin öteki bireylerine bir sürpriz hazırlığı içindesiniz. Bu akşam yapmayı kararlaştırdığınız bu sürpriz öğrenilecek, ama size belli etmeyecekler.

23 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 01:41 Ay-Venüs olumlu görünümü, evinize bir an önce ulaşmak ve dinlenmek arzunuzun göstergesidir. Huzur bulmak, rahatlamak istersiniz. Saat 02:16 Ay-Mars görünümü, hayatınızla ilgili mevzularda özgürce ilişki yaşamak ve size ait değerleri korumak son derece önemlidir. Kendinizi ifade gücünüz yüksektir ve hedeflerinizi ele geçirme arzunuz büyüktür. Ancak hangi konuda olursa olsun, bu saatlerde sakin olmakta yarar var. Saat 13:32-23:14 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bazı engeller ve tersliklerle karşılaşabiliriz. Bunlar bizim elinizde olmayan sorunlardır ve uğraştırıcıdır. Sakin ve bilinçli hareket etmek lazım. Tersliklerin neden olabileceği strese karşı dikkatli olalım. proje ve planlarımızı tekrar gözden geçirelim. Ancak uygulamaya koymayalım. Saat 23:14 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, partnerinizle veya yakın çevrenizle temasınız yoğunlaşır. Arkadaşça paylaşımları önemsersiniz. Sevgilinizin dengeli ve tutarlı davranışlarda bulunmasını arzularsınız. Etrafınızdaki insanların size karşı dikkatli hareket etmeleri gerektiğini düşünüyorsunuz. Gereksiz konularla meşgul edilmekten hoşlanmazsınız. Ortak biryapıyorsanız, ortağınızı incelersiniz. Baskı altına alınmaktan hoşlanmazsınız. Özgür olmak, dilediğiniz gibi hareket etmekten yanasınızdır. İşlerinizde başarı, özel hayatınızda huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

23 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün karar vermekte zorlanabilirsin. Etrafındaki insanlardan fikir almanın sana faydası dokunabilir.

23 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sözsel ifadelerimize dikkat etmemiz gereken bir zaman dilimindeyiz.

23 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yürüttüğünüz projelere yön vermek isteyebilirsiniz. İşlerinizi belirginleştirmek için destek alabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz önem kazanabilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili değişiklikler olabilir. İkili ilişkilerinizde çatışmalar gündeme gelebilir. Olaylara sakin yaklaşmanızda fayda var.

23 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız bir haber hayatınızı aniden değiştirebilir. Başınızı kaşıyacak zaman bulamayabilirsiniz. Birinin yersiz sözleri yüzünden keyfiniz kaçabilir.

23 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gündelik işler, rutininiz ve çalışma şartlarınızla ilgili durumlar, gelişmeler ağırlık kazanabilir. Detaylara, hesap işlerine her zamankinden fazla önem verebilirsiniz. Mükemmeliyetçi yönleriniz ön planda.

23 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş, hizmet ve sağlık alanlarınız yoğun olacak. Parasal konularda çabuk tepki verebilirsiniz. Aile hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz.

23 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzdaki Kuzey Ay düğümü ile Venüs arasındaki zorlu etkileşim sizi bir anda inatçı, dediğim dedik bir lider haline getirebilir.İnsanların bu yanlış algıya kapılmasını önlemek için özellikle ev ortamında sessiz kalıp iyi bir dinleyici olmayı seçin. Bu uzun vadede size çok yardım edecektir. Zira insanların inatçı tavırlarıyla bu şekilde daha kolay başa çıkabilirsiniz. Neşenizi bozan ortamlarda bulunmamaya özen gösterin.

23 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

23 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 26' 46" R
Ay
Terazi
18° 13' 45" R
Merkür
Boğa
05° 39' 36"
Venüs
Boğa
25° 13' 07"
Mars
Koç
14° 47' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 35' 09"
Satürn
Balık
18° 04' 50"
Uranüs
Boğa
23° 29' 07"
Neptün
Balık
29° 25' 47"
Plüton
Kova
02° 02' 07"
Chiron
Koç
21° 42' 20"
Lilith
Başak
25° 31' 10"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 20/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>