Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizden zaman zaman şikayetçisiniz fakat ondan ayrılamıyorsunuz çünkü onu çok seviyorsunuz. Onu bu konuda ciddi bir şekilde uyarmalısınız ve ilişkinizi yola sokmalısınız yoksa çok üzülebilirsiniz.

Sabah saatlerinde durgun bir işgünü geçireceksiniz fakat öğleden sonra önemli bir işle ilgilenmek zorunda kalacaksınız ve çok yorulacaksınız.

Bugünlerde kendinize bir tasarruf planı yaptınız fakat bunu uygulamaya geçirmek için zorluk çekiyorsunuz. Bu konuda biraz rahat olmalısınız ve bir arkadaşınızdan yardım istemelisiniz.

Bugün eski bir sevgilinizden haber alacaksınız ve bunun üzerine çok sinirleneceksiniz. Bu konuda aileniz size yardım etmek isteyecek fakat siz bu sorunu kendiniz çözümlemek isteyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün vaktinizin çoğunu kendinize ve sevdiklerinize harcayabilirsiniz. Bugün özellikle zihinsel faaliyetlerinize önem vereceksiniz. Arkadaşlarınızla beraber daha önceden planını yaptığınız bir organizasyonu gerçekleştirebilirsiniz. Bugün akşam saatlerinde önemli bir haber alabilirsiniz.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 01:44 Ay-Pluto görünümü, ihtiyaçlarımızın, arzularımızın elde edilmesi adına bizi baskı altına alacak ve bize, -İstiyorsan, o zaman kalk ve gerekeni  yap diyecektir. Saat 14:26 Mars-Satürn kavuşumu, aşk hayatımız ve genel anlamıyla şu anki mevcut yaşantımızın gerçekçi bir şekilde analiz edilmesi gereken gündeyiz. Durup halimize bir bakalım. Ne kadar doyumluyuz, ne kadar mutluyuz, bir şeyler bizi zorluyor mu, yoruyor mu, bunların ardındaki nedenlere bakmak gerekiyor. Bunu yapalım ki, hakikaten sağlıklı bir hayat sürelim ve ona göre seçimlerde bulunalım. Düzgün ilerlemeyen, yoran veya doğru giden, mutlu eden ilişkilerin tespit edildiği bir gündeyiz. Duruma bir bakacağız. Saat 15:06 Ay-Venüs görünüm etkisinde,  iş ve toplumsal alandaki ilişkilerimizde  maddi ve manevi anlamda tatmin olma arzumuz yoğun olacak. Yaptığımızile kazandığımız paranın tatmin edici olmasına dikkat edeceğiz. Ayrıca ilişkilerimizde seçici davranacağız. Saat 16:21 Ay- Chiron şifalı görünümü, özel hayatınızla ilgili konular üzerinde düşünmenizi sağlıyor. Eğer hayat, umduğunuz gibi geçmiyorsa, hala bir şeyleri kafanızın içinde tam olarak oturtamıyorsak bu biraz da bizim ürkekliğimizden kaynaklanabilir. O zaman ciddi anlamda kendimizi gözden geçirelim. Saat 21:06 Ay-Jüpiter görünümü,hayatımız ve maddi konulardaki işlerimizi başarılı, verimli bir şekilde yoluna koymak isteriz. Eğer gün içinde bunları hallettiysek, akşam saatlerinde huzur duyarız. Bazılarımız internet üzerinden online olarak ödemelerini yapabilirler. Bütçemizi ayarlarız veya nerelere ne vereceğiz, bunları gözden geçiririz. Saat 22:38-25 Ağustos saat 02:40 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, bardağın hep boş tarafı görüldüğü için keyif duymak neredeyse zordur. Benim bu zaman diliminde size tavsiyem ne olursa olsun sağduyulu davranmanız, olayları kendi akışına bırakarak zorlamamanızdır. Zorlukları güce dönüştürmeyi bilenler, hayattan şikayetten etmezler. Hepimiz için olumlu bir gün geçmesi dileğimle,

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde büyük özverilerle yürütmeye çalıştığınız ve hiçbir art niyet gözetmeden paylaştığınız işinizle ilgili fedakarlıklarınız dikkat çekiyor. Siz farkında olmasanız da, becerileriniz sizi ön plana taşıyor. Güçlü olmanız gereken bir gündesiniz. Sizden beklenen aktivite konusunu tekrar gözden geçirerek, eski hatalarınızı yapmayın.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki iki gün boyunca ekip çalışmalarının ve grup aktivitelerinin faydasını görebilirsiniz. İyimserliğinizi koruyarak gayret göstermeniz maddi kazanımlara neden olabilir. Arkadaşlarınız size ilham verebilir. Gruplara bağlı işler daha verimli görünüyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Pazartesi günü yazdığım Mars ve Satürn'ün olumsuz kavuşumu bugün gerçekleşiyor. Ancak, günün gezegen görünümleri daha olumlu olduğu içinde zorlayan ve ev azalarını ön plana çıkartan etkilerini bugün hissetmeyiz diye umuyorum. Öğle saatlerinde ilişkilerimiz, aşk hayatımız, güzellik ve estetik başlıklı konular ya da maddi başlıklı işler açısından olumlu koşullar var. Gece saatlerine kadar maddi başlıklı konularda görüşmeler yapmak, geleceğimizi ilgilendiren planlar, randevular ya da yayınlar veya pazarlama faaliyetleri açısından uygun zaman diliminde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda başkalarıyla gelecek planları için bir araya gelebilirsiniz. Görünür olmak için daha aktif olabilirsiniz. İşlerinizi en iyi hale getirmeye çalışabilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi sonuna kadar savunmak isteyebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkilerinizde dikkat etmeniz gereken konular olabilir.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İdeallerinizi gözden geçirebilirsiniz ve bugün hayal gücü gerektiren konulara yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. İçinizden yükselen sesi dinleyin.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda artışlar olabilir fakat eski eş veya eski sevgilinizin sizden maddi anlamda destek istemesi ile fazlalaşan kazancınızın pek hayrını göremeyeceksiniz. Sizden yardım isteyen kim olursa olsun kayıtsız kalamayacağınız için eski partnere destek olacaksınız.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda, çocuklarınızla olan ilişkilerinizde, eğlenceye ve sanatsal işlere yönelik atılımlarınızda engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Bu konularda sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer ortamınızda sizden mevki olarak daha alttaki kişilere karşı daha hoşgörülü ve affedici olduğunuzu fark edebilirsiniz. İş yerinizdeki iletişiminizde gözle görülür bir insaniyet ve güven duygusu hissedilecektir.Sanat yönü ağır basan hobilere yönelmeniz de olasıdır. Anneniz ile bağlarınızı kuvvetlendirmek isteyebilirsiniz. Mesleki kazanç sağlayabileceğiniz bir göstergeye sahip bulunuyorsunuz. Bilhassa spor faaliyetlerinizde olası kazalardan meydana gelebilecek kalça ve ortopedik arızalara karşı dikkatli olmanız gereklidir. Burç burç yorumları günlük burç yorumları Sanat

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

24 Ağustos 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 53" R
Ay
Oğlak
12° 09' 46"
Merkür
Koç
16° 33' 47"
Venüs
Koç
29° 48' 08"
Mars
Balık
28° 58' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 50"
Satürn
Balık
16° 29' 22"
Uranüs
Boğa
22° 17' 30"
Neptün
Balık
28° 52' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 14"
Lilith
Başak
23° 13' 48"
True Node
Koç
15° 23' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>