Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnızsınız, ama bu yalnızlığı bir an evvel bitirmeye kararlı görünüyorsunuz. Ama bunu fazla gösteriyor ve belki de bu yüzden cazibenizi kaybediyorsunuz.

Üretken birisiniz, ama bu anlamda destek göremiyorsunuz. İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda pek umutlu değilsiniz.

Günübirlik anlamında bir para sıkışıklığınız yok. Ama çok önemsediğiniz projeleriniz var. Kolay, kolay bulamayacağınız miktarda paralara gereksinim duyuyorsunuz.

Önünüze konulan tercihler arasında en doğru seçimi yapamadınız. Birşeyleri düzeltmeye çalışarak boşuna zaman kaybetmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ruhunuz bazı yenilikler istiyor. Kent yaşamı sizi artık bunaltıyor. Daha doğal bir yerde, daha dingin bir hayat istiyorsunuz. Bu konuda partnerinizi ikna etmiş olsanız da, bununla yetinmiyor, fikrinizi birkaç dostla da paylaşmak istiyorsunuz. Ama finansman yanını pek hesaba katmamanız, bu işin her zamanki gibi teoride kalacağının bilincinde olduğunuzu gösteriyor.

25 Eylül 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar,  saat 01:27 itibariyle etkili olacak  Merkür-Pluto mücadeleci görünümüyle bayramın ikinci  gününü karşılayacağız. Bu enerji, yakın çevreniz ve zorunluluklarınız konusunda sözcükleri iyi seçmenin yararlı olduğunu göstermektedir. Unutmayalım ki, Merkür geri hareketi ağzımızdan çıkanı kulağımızın duyması gereken zamandır. Mars-Başak burcu geçişi, 25 Eylül saat 05:18-12 Kasım saat 23:41 tarihleri arasında etkili olacak.  Bu süreçte ailevi mevzular, geleceğimiz, güvencemiz, yuvamızla ilgili mevzular üzerinde de titizlikle duracağız. İşimizden elde ettiğimiz gelir, evimize giren para, yuvamızın gereksinimleri ve planlamalar üzerinde duracağız. Fazlasıyla inceleyebilir, kurcalayabiliriz, tatmin olmakta zorlanabiliriz. Elimize geçen miktara göre ihtiyaçlarımızı karşılama yönünde hesap kitap yapma zamanı olduğu için, yetersiz bir gelirimiz varsa endişeli olmamız  doğaldır. Ancak tabii ki rehavet içinde olmak ne kadar yanlışsa, her şeyin altında bir şey aramak, kendimize yüklenmek, maddi konuları dert etmek de o denli yanlış olur. İş hayatımızdan elde edilen gelir, yaptığımızile örtüşmediğinde yeni arayışlara girişmek veya hırslanıp köprüleri atmaya çalışmak bize pahalıya mal olabilir. Evimizle alakalı bir yenilik düşünüyorsak, bunun maddi anlamdaki yarar ve zarar hesabını dikkatlice yapmak faydalı olacaktır. Risk faktörünü bilhassa bu dönemde önemsemeliyiz. Yatırım, alım-satım tarzındaki işlerde piyasanın durumuna bakmak, iyice araştırmak gerekiyor. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu En güzel şekilde hissedeceğimiz Nice Bayramlara Ağız tadımız ve huzurumuz yerinde olsun Hanelerimiz bereketle dolsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

25 Eylül 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hızlı kararlar alabilme yeteneğinizi pek çok alanda ilerleme sağlamanızın ve rekabet ortamlarında kazanan olmanızın önemli faktörlerinden. Ancak, bugünlerde, hızı düşürmeli, etrafınızdaki kişilerin kontrolsüz tavırlarını veya tartışmaya çeken cümlelerini görmezden gelmeye çalışmalısınız.

25 Eylül 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi içerikli veya yeteneklerinizi kullanmanızı gerektiren konuları olabileceğinden çok fazla zorluyor olabilirsiniz. Her şeyin istediğiniz şekilde olmasını arzu etmeniz normal, ama mantıklı olan bir ölçü olduğunu veya daha verimli yolların bulunabileceğini de unutmamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün genelinde hoş ortamlar yok değil, ilişkilerimizde olumlu diyaloglar kurabilir ve bol bol sosyalleşebiliriz. Bayram atmosferini bozmak istemiyorum, ama özellikle gece yarısına doğru saatlerden itibaren on gün boyunca pek parlak bir süreçteyiz diyemem. Bugün özellikle akşam saatlerinden itibaren, üzerimizde gereksiz bir enerji hissedebilir, ona buna çatma, onla bunla tartışma veya alelacele hareketlerde bulunup onu bunu kırma, oraya buraya çarpma türünde eğilimlerde bulunabiliriz. Enerjiyi dengeleyebilir, diyaloglarda uyumu sağlayıp, gerilimden kaçarak, ani hareketler yerine yavaş hareket edip sakarlıkların ve ufak tefek kazaların önüne geçebilirsek ne ala! Özellikle Cumayı Cumartesi ye bağlayan gece türlü çeşitli stres içeren durum, öfkeli, dominant, despot veya saldırgan kişiler ya da ilerlememizi engelleyen durumlar söz konusu olabilir. Önümüzde bir duvar var veya üstümüze bir duvar yıkılmış gibi hissedebiliriz. Ülkemizi ilgilendiren başlıklarda da hassasiyetler oluşabilir, ama bayram bayram uzun uzun yazmamayı tercih etsem iyi olur Niobe'ce. Sonuçta bu tür olaylar hangi alana odaklanmamız gerektiğini anlamamıza yardım etmesi bakımından eğitici olarak da değerlendirilebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Eylül 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizle ilgili konularla uğraşabileceğiniz zamanlar içindesiniz. İlerleyen zamanlarda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade etmeniz gereken bir gündesiniz. Akşam saatlerinde tepkilerinizi kontrol etmeniz gereken durumlar yaşanabilir. Akışta kalmaya çalışın.

25 Eylül 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZE yakın hissettiğiniz kişilerle ortak çalışmalar içinde olacak ve duygusal konularda kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

25 Eylül 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel ilişkilerinizde uyum, denge ve aşk duygusu öne çıkarken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, hayatınızdaki sosyal ilişkiler ağının size katkısını daha rahat gözlemleyebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle eğlenceli etkinliklerde yer alabilir, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle uyumlu bir gün geçirebilirsiniz.

25 Eylül 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla Mars, sizin ev ve aile evinizde dolaşmaya başlayacak. Aile ilişkilerinizde enerjinizi harcayacaksınız. Sevdiğiniz insanla veya aile bireyleriyle tartışmalar görülebilir.

25 Eylül 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal konularla ilgili mücadele döneminiz başlayacak. Para kazanmak, paranızı arttırmak için daha fazla efor sarf etmeniz gerekecek. Mars adama kazandırır ama aynı zamanda harcatır da. Aynı anda birden çok işi halledebilir, 2-3 farklı kanaldan para kazanabileceğiniz koşullar yaratabilirsiniz

25 Eylül 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

25 Eylül 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 20" R
Ay
Terazi
00° 38' 15"
Merkür
Boğa
03° 36' 27"
Venüs
Boğa
23° 23' 58"
Mars
Koç
13° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 59' 04"
Uranüs
Boğa
23° 23' 59"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Başak
25° 21' 20"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>