Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
İlgi Görüyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün yaklaşımlarınızdan kaynaklı olacak birlikte olduğunuz kişinin haklı suçlamaları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Soğuk görüntünüz var ve bu görüntü sanki partnerinizden yana memnuniyetsizliğiniz varmış gibi anlaşılmakta. Enerjilerin etkisini çok fazla aşk hayatınıza yansıtıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seyahatler gündeminize yeniden gelebilir. Kendinizi geliştirmek ve özgürleşmek için motivasyonunuz yükselecektir. Psikolojik yatırım yapmak ve felsefi konulara ilgi duymak bugün rahatlamanıza yardımcı olabilir.

25 Nisan 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Aslan burcu insanları için iletişim konularında başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir. İfade yeteneğinizin güçlü olduğu bu dönemde, duygularınızı net bir şekilde ifade edebilir ve çevrenizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Aynı zamanda, sosyal ilişkilerinizde de olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bugün kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve iç sesinizi dışa yansıtın. Hayatınıza neşe ve coşku getirecek aktivitelere yönelebilir, kreatif yönünüzü ortaya çıkarabilirsiniz.

25 Nisan 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan Aslan burcuysan,arkadaşlarından birinin sana karşı farklı hisler beslediğini öğrenebilirsin. Bu kişi seni etkilemek için uzun mesailer harcayacak. Eğitim hayatı devam eden Aslan burcuysan, bugünlerde istediklerinin bir türlü olmuyor gibi hissedebilirsin. Sıkıştığın zamanda kendi iç sesini dinlemek sana yol gösterecektir.

25 Nisan 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi anlatmak ya da savunmak için doğru bir gün olmayabilir. Bugünü daha sakin bir ruh haliyle geçirmek, her iki tarafın olayları daha iyi değerlendirmesine yardım edebilir. Harcamalar yapmak ya da bunları düzenlemek adına, günün ikinci yarısından sonra düşünmek ve plan yapmak daha etkili olabilir. 

25 Nisan 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Aile fertlerinden birine yardım edebilirsiniz. Gün içinde güven aradığınız durumlar meydana gelebilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. İletişim gün içinde önem kazanabilir. Kardeşlerinizle ilgili konular hassaslaşabilir. Ev hayatınızdaki işleri toparlama fırsatınız var.

25 Nisan 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşüncelerinizi olumlu tutun ve evrenden size en güzelini isteyin, yeterli. Maddi dengesizliğiniz bir süredir devam ediyordu ancak beklenmedik toplu bir para sizi epey rahatlatabilir.

25 Nisan 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatında değiştirmek istediğin şeylere odaklanabilirsin. Eğer bir işin sana istediğin kadar para getirmediğini düşünüyorsan o zamandeğiştirmeyi düşünebilirsin. Arkadaşlıkların söz konusu olduğunda da dikkatli bir gözlemci olacaksın bugün.

25 Nisan 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün kendinizi daha güçlü hissetmek ve paranızın, yeteneklerinizin ve kariyerinizin sorumluluğunun sizde olduğunu hissetmek için iyi bir konumdasınız. Performansınızın zirvesinde olma duygusu size daha fazla denge ve güven verir. Gün, sizi duygusal olarak daha sessiz bir yere çeker. Özellikle perde arkasında bir şekilde işleri halletmeye hazırsınız bundan çok şey kazanabilirsiniz. Hayal gücünüzü ve pratikliği başarı ile taçlandırabilirsiniz. İlk bakışta ilerlemiyor gibi görünseniz de içsel değişiklikler yapma motivasyonu ve kararlılığı harikadır.

25 Nisan 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mal varlığınız arttıracak köklü ve radikal isteklerinizi yerine getirecektir. İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Partnerinize daha çok zaman ayırmalı, onun sizden beklentilerine karşı ilgili olmalısınız.

25 Nisan 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

25 Nisan 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün ev, aile, gayrimenkul konularında beklenmedik gelişmeler ve sürtüşmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Nisan 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizin kronikleştiğini düşünüp, düzeltmek için bir çaba harcamıyorsunuz. İnceldiği yerden kopmasını beklemeyin! İşinizin riskli alanlarında acele etmeden, iyice analiz ederek karar almaya çalışın. Böylelikle muhtemel hataları da önceden önlemiş olursunuz. Arkadaşlarınızın detaylı planları sizi heyecanlandırıp maddi girişimlerde bulunmanıza neden olabilir. Bu tür yatırımları gerçekçi bir biçimde değerlendirmeye dikkat edin. Bedensel ve ruhsal olarak gücünüz yerinde.

25 Nisan 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 02' 29" R
Ay
İkizler
02° 57' 43" R
Merkür
Koç
22° 51' 42"
Venüs
Boğa
11° 56' 55"
Mars
Koç
06° 33' 38"
Jüpiter
Boğa
26° 02' 31"
Satürn
Balık
17° 18' 52"
Uranüs
Boğa
22° 51' 34"
Neptün
Balık
29° 09' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
21° 08' 56"
Lilith
Başak
24° 19' 25"
True Node
Koç
15° 16' 44"
Son Güncelleme : 09/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>